LEFteriz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρα φαινεται το εργάκι. Ανεγκέφαλη δράση στο φουλ. Τι αλλο να περιμένεις δηλαδή.. 1
Getta Robo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και μόνο το γεγονός ότι το main cast είναι πιτσιρίκια λέει πολλά. Βέβαια αν είναι μια καλή σάχλα δε θα με χαλάσει καθόλου γιατί και το πρώτο σάχλα ήταν αλλά αν μη τι άλλο διασκεδαστική σάχλα. Το honest trailer του πρώτου ήταν ακριβώς αυτό που ένιωθα και εγώ. 100% εύστοχο στην παρουσίαση του. Από ότι φαίνεται απέφυγαν τα τρανταχτά ονόματα. Καλό 2018 λοιπόν. Πραγματι ειναι βασισμενο σε αντιστοιχες ιαπωνικες σειρες του 60 και του 70 οπου αυτο το στοιχειο κυριαρχει. Αλλωστε μιλαμε για ταινια-φορο τιμης στη συγκεκριμενη σχολη, κατι που δεν εκρυψε η πρωτη ταινια, ουτε και φυσικα η ιδια η παραγωγη. Εχω μολις μια ενσταση για τον κεντρικο ηθοποιο (Boyega), τουλαχιστον ομως ευτυχως δεν επεσαν στη παγιδα να επιλεξουν ηθοποιους-κραχτες.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μόνο εγώ περίμενα εκεί που ήταν όλοι μαζί ότι θα ενωνόντουσαν σε ένα μεγαλύτερο ρομπότ; 2
Basilisc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μόνο εγώ περίμενα εκεί που ήταν όλοι μαζί ότι θα ενωνόντουσαν σε ένα μεγαλύτερο ρομπότ; Άνθρωποι μέσα σε ρομπότ μέσα σε ρομπότ; Inception Power Rangers; 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Άνθρωποι μέσα σε ρομπότ μέσα σε ρομπότ; Inception Power Rangers; Πρέπει να δεις το Tengen Toppa Gurren Lagann.
skiabox Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Το τελικό τέρας μάλλον παίρνει τον τίτλο του μεγαλύτερου τέρατος ever. Ξεπερνάει δηλαδή King Kong και Godzilla.
volos27 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Το τελικό τέρας μάλλον παίρνει τον τίτλο του μεγαλύτερου τέρατος ever. Ξεπερνάει δηλαδή King Kong και Godzilla. εχεις συνδεθει με εγκεφαλο απο Kaiju? τι πορωση ειναι αυτη 1
vrwmiaris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 εχεις συνδεθει με εγκεφαλο απο Kaiju? τι πορωση ειναι αυτη Άμα έσκασε κάνα Χαράλαμπο,ο ίδιος θα έγινε καιζου 3
snake_plissken2112 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 φαίνεται αξιέπαινο σκουπίδι day1 σε σινεμά πάραταύτα με ότι junk χωράνε τα χέρια μας 4
ikaruga24 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 φαίνεται αξιέπαινο σκουπίδι day1 σε σινεμά πάραταύτα με ότι junk χωράνε τα χέρια μας Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μισή τιμή από deals for you μια ωραία Τετάρτη, σαπίλα στα χέρια μου και χαζοχαχάνισμα κατά τη διάρκεια της. Ηδη γεύομαι την κολλημένη "σκόνη" από τα Doritos στα δάχτυλα μου. 3
D.Luffy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σαν να βλέπω σεναριακές επιρροές από Neon Genesis στο trailer ή μου φαίνεται? Jaeger vs Jaeger μου θύμισε λίγο Eva vs 13th Angel.
pontez2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Μισή τιμή από deals for you μια ωραία Τετάρτη, σαπίλα στα χέρια μου και χαζοχαχάνισμα κατά τη διάρκεια της. Ηδη γεύομαι την κολλημένη "σκόνη" από τα Doritos στα δάχτυλα μου. Eτσι. Αγαπάμε τέτοια σκουπίδια. Και ελπίζω να ειναι απο αυτά που θα τα βάλει συντομα και η τηλεόραση ώστε να τα απολαμβάνουμε ξανά και ξανά, αφήνοντας τις γυναίκες να βλέπουν κανα γκρεις ανατομι κοκ. 1
Getta Robo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Σαν να βλέπω σεναριακές επιρροές από Neon Genesis στο trailer ή μου φαίνεται? Jaeger vs Jaeger μου θύμισε λίγο Eva vs 13th Angel. Εχει γινει αυτο κυριολεκτικα εκατονταδες, αν οχι χιλιαδες φορες, σε διαφορες σειρες πριν το NGE. Εξαλλου το NGE κατεκλεψε το Space Runaway Ideon οπου κυκλοφορησε 15 χρονια πριν. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πέρα από τη πλάκα όμως, το πρώτο ήταν ακριβώς αυτό, pure junk γνήσιο fun... αυτό φαίνεται actual μαλακία το οποίο οκ, θα δούμε γιατί χρειάζονται και κάτι τέτοια διαλλείματα στις αίθουσες, αλλά συγκριτικά με το πρώτο φαίνεται ήδη από το trailer τεράστια διαφορά σε ''ποιότητα''...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα