Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια,εχω εναν παλιο υπολογιστη ενος φίλου.Ειχε ενα προβλημα με τις θερμοκρασιες και μολις ανεβαζε πολυ εκανε επανεκιννηση η εκλεινε.Του πηρα μια αλλη και τωρα που το ξανασυναρμολογησα παω να το ανοιξω και δείχνει μονο μαυρη οθονη,ενω πριν ανοιγε κανονικα

Για σας παιδια,εχω εναν παλιο υπολογιστη ενος φίλου.Ειχε ενα προβλημα με τις θερμοκρασιες και μολις ανεβαζε πολυ εκανε επανεκιννηση η εκλεινε.Του πηρα μια αλλη και τωρα που το ξανασυναρμολογησα παω να το ανοιξω και δείχνει μονο μαυρη οθονη,ενω πριν ανοιγε κανονικα

Εκανα και bios reset βγαζοντας την μπαταρια αλλα παλι τα ιδια,δοκιμασα μονο με την ονμπορντ καρτα γραφικων παλι τα ιδια.

Εκανα και bios reset βγαζοντας την μπαταρια αλλα παλι τα ιδια,δοκιμασα μονο με την ονμπορντ καρτα γραφικων παλι τα ιδια.

εχω συνδεσει το 24πινο,το 4πινο,την καρτα γραφικων,το cd-rom,τον σκληρο και με σατα και καλωδιο τροφοδοσιας,ολα τα καλωδια του κουτιου ,του ανεμηστιρα.

εχω συνδεσει το 24πινο,το 4πινο,την καρτα γραφικων,το cd-rom,τον σκληρο και με σατα και καλωδιο τροφοδοσιας,ολα τα καλωδια του κουτιου ,του ανεμηστιρα.

Δοκιμασα και τον σκληρο με hd και ολα καλα 100%υγεια

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τι εννοείς του πήρες μια άλλη; Κάρτα γραφικών; Αν ναι ποια;

Πλήρη στοιχεία του υπολογιστή; (τροφοδοτικό-επεξεργαστής-ραμ-κάρτα γραφικών-μητρική).

Το ClearCMOS το έκανες με βγαλμένο το καλώδιο του ρεύματος ε;

Όταν σύνδεσες την ενσωματωμένη κάρτα είχες βγάλει την pcix?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τι εννοείς του πήρες μια άλλη; Κάρτα γραφικών; Αν ναι ποια;

Πλήρη στοιχεία του υπολογιστή; (τροφοδοτικό-επεξεργαστής-ραμ-κάρτα γραφικών-μητρική).

Το ClearCMOS το έκανες με βγαλμένο το καλώδιο του ρεύματος ε;

Όταν σύνδεσες την ενσωματωμένη κάρτα είχες βγάλει την pcix?

Πηρα καινουργια ψυκτρα.

μητρικη ecs g31t-m rev 1.0

τροφοδοτικο ανωνυμο 450 w

ραμ 2χ1 gb

καρτα γραφικων μια gt της nvidia (παλια 256mb)

cpu - intel gia 775 socket.

οχι το cmos δεν το εκανα με βγαλμενο το καλωδιο,θα το δοκιμασο τωρα

ναι οταν συνδεω την ονμπορντ την αλλη την εχω βγαλμενη

Πηρα καινουργια ψυκτρα.

ραμ 2χ1 gb

τισ ραμ τις εχω τρξει memtest 2 ωρες χωρις κανενα προβλημα

Πηρα καινουργια ψυκτρα.

ραμ 2χ1 gb

τισ ραμ τις εχω τρξει memtest 2 ωρες χωρις κανενα προβλημα

παλι τα ιδια μετα το νεο cmoσ

Δημοσ.

Καλά, κάνε το clear CMOS με βγαλμένο το καλώδιο να δούμε.

Το memtest που το έτρεξες; Σε άλλο pc έβαλες τις μνήμες;

Τροφοδοτικό άλλο έχεις για δοκιμή μετά;

Υ.Γ Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία της μητρικής και να την ανεβάσεις εδώ; Να φαίνονται όλα όπως είναι συνδεμένα.

Δημοσ.

Καλά, κάνε το clear CMOS με βγαλμένο το καλώδιο να δούμε.

Το memtest που το έτρεξες; Σε άλλο pc έβαλες τις μνήμες;

Τροφοδοτικό άλλο έχεις για δοκιμή μετά;

το εκανα το cmos αλλα παλι τα ιδια,σαυτο το pc το εκανα το memtest

Δυστυχω οχι,δεν εχω αλλο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Πως το έκανες το memtest με μαύρη οθόνη; 

Το Clear CMOS το έκανες απο το jumper ή έβγαλες την μπαταρία; Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις το clear απο το jumper όσο είναι όλα ξεσυνδεμένα.

Μετά βάλε μόνο ρεύμα και την οθόνη στο pc και δες αμα δείξει κάτι. Μνήμη άσε την μια μόνο.

Δημοσ.

http://postimg.org/gallery/1hdt481o/8ffb372f/

Πως το έκανες το memtest με μαύρη οθόνη; 

Το Clear CMOS το έκανες απο το jumper ή έβγαλες την μπαταρία; Δοκίμασε να βγάλεις την μπαταρία και να κάνεις το clear απο το jumper όσο είναι όλα ξεσυνδεμένα.

Μετά βάλε μόνο ρεύμα και την οθόνη στο pc και δες αμα δείξει κάτι. Μνήμη άσε την μια μόνο.

το pc πριν ανοιγε απλα εκανε καμια φορα επανακινισεις και εβγαζε βπλε οθονες,το cmos το εκανα με την μπαταρια,οκ

http://postimg.org/gallery/1hdt481o/8ffb372f/

το pc πριν ανοιγε απλα εκανε καμια φορα επανακινισεις και εβγαζε βπλε οθονες,το cmos το εκανα με την μπαταρια,οκ

πιο τζαμπερακι βγαζω για clear?μετα να βάλω οθονη,σκληρο,καρτα γραφικων,και ραμ,και cpu?

Δημοσ.

Εβγαλες το επεξεργαστη .Μηπως στραβωσες τιποτα πινακια η δεν τον κουμπωσες σωστα

Δημοσ.

Εβγαλες το επεξεργαστη .Μηπως στραβωσες τιποτα πινακια η δεν τον κουμπωσες σωστα

τον επεξεργαστη δεν τον πειραξα καθολου,εχουν τις ιντελ πινακια?,αφου δουλευε πιο πριν λογικα ειναι σωστα κουμπωμενος,θα τα βγαλω ολα εξω απο το κουτι να δω τι παιζει.

Δημοσ.

Δίπλα στην μπαταρία είναι ένα κόκκινο jumper, το τραβάς και βγαίνει και πρέπει να κάνει clear και έτσι.

Μετά βγάλε την κάρτα γραφικών (σύνδεσε την οθόνη στην ενσωματωμένη), τον δίσκο και την μία μνήμη απο μέσα, κάνε το clear, βγάλε τα καλώδια απο πίσω (ή άμα έχει και μπροστά και αυτά) πλήν του ρεύματος και της οθόνης και δοκίμασε. 

Υ.Γ Manual Το jumer πρέπει να είναι στα 2 αριστερά πινάκια για να πάρει μπρος ο υπολογιστής, στα 2 δεξιά κάνει clear.

Δημοσ.

λοιπον τωρα ανοιγει και εχω αφησει σκληρο 2 ραμ ψυκτρα ,και το 2πινο του κουτιου το power.υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κανα 4πινο του speaker? η τα αλλα τα 2πλα? http://postimg.org/image/io451d105/

λοιπον τωρα ανοιγει και εχω αφησει σκληρο 2 ραμ ψυκτρα ,και το 2πινο του κουτιου το power.υπαρχει πιθανοτητα να φταιει κανα 4πινο του speaker? η τα αλλα τα 2πλα? http://postimg.org/image/io451d105/

παιδια επειδη πρεπει να φυγω απαντηστε οτι νομιζετε οτι ειναι και θα το δω το βραδυ

Δημοσ.

Τι εννοείς ανοίγει; Δίχνει εικόνα; Μπουτάρει στο λειτουργικό;

Αν ναι απλά γύρνα τον μέσα και συνέδεε ένα ένα αυτά που είχες βγάλει μέχρι που να μην παίρνει μπρος.

Δημοσ.

Τι εννοείς ανοίγει; Δίχνει εικόνα; Μπουτάρει στο λειτουργικό;

Αν ναι απλά γύρνα τον μέσα και συνέδεε ένα ένα αυτά που είχες βγάλει μέχρι που να μην παίρνει μπρος.

ναι μπουταρει κανονικα,ολα τα δειχνει σαν να λειτουργει κανονικα ο υπολογιστης

Δημοσ.

Άλλαγμα πάστας στην κάρτα γραφικών και δοκιμή ξανά αμα θες να την δοκιμάσεις. Άμα έχει τροφοδοσία η κάρτα (που δεν πρέπει να έχει) μην ξεχάσεις να την συνδέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...