Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλό και το cm αλλά το be quiet σου δίνει +1 χρόνο εγγύηση και μεγαλύτερη προστασία έχω την αίσθηση, αλλά αν σου κάθετε καλύτερα το cm δεν είναι κακή επιλογή

• Like 2
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραια, οπότε πάμε στον 5150, το asus για κουτί και τροφοδοτικό να βαλω αυτο που είναι και coolermaster http://www.e-shop.gr/coolermaster-elite-series-600w-psu-rs600-acabm2-wi-p-PER.807687&sid=1? (δεν ενθουσιαζομαι με τα watt, απλά μου αρέσει η coolermaster)

το be quiet δε το ξέρω, αν είναι καλό βάζουμε και αυτό.

Αφού το είδες και το κατάλαβες και από μόνος σου ότι ο celleron είναι και ποιο δυνατός και ποιο φτηνός,χώρια που έχει πολύ καλύτερες προοπτικές για αναβάθμιση,για ποιο λόγο να πας στον ποιο ακριβό και ποιο αργό;;;

Ναι οκ μια χαρά είναι και αυτός και δεν θα κολλάει όπως τα είπαν αλλά από την άλλη είναι κατώτερος ότι και να πεις.

Δημοσ.

Αφού το είδες και το κατάλαβες και από μόνος σου ότι ο celleron είναι και ποιο δυνατός και ποιο φτηνός,χώρια που έχει πολύ καλύτερες προοπτικές για αναβάθμιση,για ποιο λόγο να πας στον ποιο ακριβό και ποιο αργό;;;

Ναι οκ μια χαρά είναι και αυτός και δεν θα κολλάει όπως τα είπαν αλλά από την άλλη είναι κατώτερος ότι και να πεις.

βασικά ως πακέτο cpu+mobo η τιμή είναι σχεδόν ίδια και ο amd υπερτερεί σε γραφικά, αλλά αν δεν ενδιαφέρουν τον φίλο μας τα γραφικά δεν διαφωνώ μαζί σου, αρκεί όντος ο celeron να είναι δυνατότερος κάτι που δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω. όσο για το θέμα της κατανάλωσης δεν το θίγω γιατί ακόμα και η διπλάσια κατανάλωση του celleron εξακολουθεί να είναι πολύ μικρή. 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως θα τρέχει καλύτερα το youtube/internet στον celeron...Θα μπεντσάρει καλύτερα κιόλας.. :rolleyes:

Πέρα από τη πλάκα είναι λίγο πιο δυνατός ο celeron σαν cpu και εκεί όχι πάντα.Στα γραφικά και στη κατανάλωση είναι χειρότερος και δεν παίρνει oc.Σοβαρή αναβάθμιση σε τέτοια συστήματα και μητρικές 1150 δε βλέπω να κάνει κάποιος εκτός και αν είναι πόντιος ή πολωνός.

Δημοσ.

Για αναβαθμιση δε τιθεται θεμα,δε προκειται να γινει ποτε.

ο Celeron σε επεξεργαστικη ισχυ ειναι δυνατοτερος, δεν τιθεται θεμα, απο την αλλη ο amd ειναι καλυτερος στον τομεα των γραφικων.

φανταζομαι οτι η ενσωματωμενη του ιντελ δε θα εχει θεμα στις απαιτησεις που εχουν τεθει.

απο την αλλη και αυτα τα 25 watt μου αρεσουν πολυ γιατι ο υπολογιστης θα ειναι ανοιχτος καμια 15αρια ωρες την ημερα. Δε ξερω τι να κανω.

αυτος που εχουν τωρα ειναι προιστορικος, με 128mb ραμ, και εναν amd της κακιας ωρας, οποτε οποιοδηποτε απο τους 2 συνδιασμους και αν επιλεξουν η διαφορα θα ειναι χαοτικη.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι αυτό το τροφοδοτικό. Το Be Quiet στα 350W θα ήταν καλύτερη επιλογή. Δεν χρειάζεσαι τροφοδοτικό 600W ούτε με σφαίρες. Ζήτημα αν θα κάψει 100W ποτέ αυτό το σύστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε λεω οτι το χρειαζεται, αλλα εχει 4 ευρω διαφορα, και για 4 ευρω προτιμω το cooler master.

για πεντιουμ δε ξερω, αν περιοριστουν καποια ισως χωρεσει.

Δημοσ.

απο την αλλη και αυτα τα 25 watt μου αρεσουν πολυ γιατι ο υπολογιστης θα ειναι ανοιχτος καμια 15αρια ωρες την ημερα. 

Στη πραγματικότητα είναι και μικρότερο.

Δημοσ.

Σαν πιο ποιοτικα (με το αντιστοιχο κοστος φυσικα) σου προτεινω:

Enermax Triathlor 300W

SuperFlower Amazon 300W

Και τα δυο ειναι 80+ Bronze με 5χρονια εγγυηση. Σπουδαια πραγματα, ο ορισμος της αξιοπιστιας και της ασφαλειας.

Για κουτι σου προτεινω επισης ποιοτητα. Zalman ZM-Z1

Μπορει να ξεφυγεις λιγακι απο το budget (20-30€) αλλα πιστευω οτι τα αξιζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε τα γραφικά τα λες απαραίτητα καλύτερα,στα ίδια είναι.

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Haswell.93341.0.html
http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-8400.93720.0.html

Τα TDP είναι σύμφωνα με μια «νορμάλ» κατανάλωση που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής όπως γουστάρει,δηλαδή ούτε στο φουλ αλλά ούτε και να μην τρέχει τίποτα,και οι δυο με αυτά που λες θα είναι συνεχώς κάτω από το 10% και θα έχουν αρκετά ποιο χαμηλή κατανάλωση από το TDP.   

Και μια χαρά, και πόντιος να είσαι και πολωνός και τον κίνεζο να κάνεις,αν συνεχίζουν να φουσκώνουν έτσι οι σελίδες και οι browsers έναν pentium ή ακόμα και έναν i3 τον βάζεις σε μια φτηνή μητρική,κάνεις την καρδιά σου κόμβο καταπίνεις την υπερηφάνεια σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δημοσ.

Σαν πιο ποιοτικα (με το αντιστοιχο κοστος φυσικα) σου προτεινω:

Enermax Triathlor 300W

SuperFlower Amazon 300W

Και τα δυο ειναι 80+ Bronze με 5χρονια εγγυηση. Σπουδαια πραγματα, ο ορισμος της αξιοπιστιας και της ασφαλειας.

Για κουτι σου προτεινω επισης ποιοτητα. Zalman ZM-Z1

Μπορει να ξεφυγεις λιγακι απο το budget (20-30€) αλλα πιστευω οτι τα αξιζουν.

Μου αρέσει που στο e-shop έχουν βάλει για το Enermax αποδοτικότητα 99%  :shock:  :-D

Πάντως, +1 για το Enermax. Δεν το είχα προσέξει για τα 5 χρόνια. Να το ξέρω για άλλα στησίματα. Έχεις τσεκάρει αν είναι Haswell compatible; Γιατί τα Be Quiet είναι όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...