Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,βρίσκομαι σε διαδικασία μετακόμισης και στο σπίτι που καταλήγω είπα να ελέγξω τις συνδέσεις adsl.Στη σελίδα του ΟΤΕ που έβαλα τη διεύθυνση μου έβγαλε σαν αποτέλεσμα ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης.

Ακόμη δεν βρήκα να ρωτήσω κάποιον νυν ένοικο της οικοδομής,αλλά αυτό που είδα είναι ότι τα καλώδια του ΟΤΕ κατεβαίνουν από μία κολόνα.Επίσης στο σημείο από έξω που είναι τα ρολόγια της ΔΕΗ υπήρχαν κάτι χαρτάκια από ΟΤΕ που έγραφαν πάροχος wind και αριθμό βρόγχου.

Επίσης στο 13888 που ρώτησα η κοπέλα μου είπε ότι αυτό που βλέπει είναι ότι υπάρχουν συνδέσεις μέχρι τον αριθμό 8 της οδού ενώ αυτό που με ενδιαφέρει είναι στο 18(50μ απόσταση),όπως και ότι υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα στην περιοχή

Συγνώμη για το γενικό της ερώτησης μου απλά θα ήθελα να μου πείτε εάν μπορείτε,με τα λίγα στοιχεία που σας δίνω,να εντοπίσετε κάποια πληροφορία που θα μου ήταν χρήσιμη ή να μου δώσετε κάποια συμβουλή.

Ευχαριστώ... 

Επεξ/σία από janpap08
Δημοσ.

Τι συμβουλή να δώσουμε;

Με τους παρόχους μίλα αν μπορούν να σου εγκαταστήσουν γραμμή. Τηλέφωνο δεν έχεις δηλαδή αυτή τη στιγμή στο σπίτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Τι συμβουλή να δώσουμε;</p>

<p> </p>

<p>Με τους παρόχους μίλα αν μπορούν να σου εγκαταστήσουν γραμμή. Τηλέφωνο δεν έχεις δηλαδή αυτή τη στιγμή στο σπίτι;</p>

Τι εννοεις...?

Αφού γράφω ξεκάθαρα οτι αφορα μετακόμιση,οποτε τι σημασία έχει αν έχω γραμμή τωρα και οτι στο 13888 που πήρα δεν μου έδωσε ξακαθαρη απάντηση.Και σε καταστημα να πάω τα ίδια θα μου πουν.

Απλα είπα μήπως πριν ξεκινησω να χτυπάω πόρτα πόρτα για να ρωτησω τους υποψηφίους γείτονες μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με κάποια πληροφορία.

Αυτό που με ανησύχησε είναι το οτι το καλώδιο του ΟΤΕ έρχεται απο κολόνα και όχι υπόγεια.

Επεξ/σία από janpap08
Δημοσ.

Δεν σε ενοχλει το γεγονος οτι το καλωδιο του ΟΤΕ ερχετε απο κολονα μπορει η αλλη κολονα.Αν φτάνει καλώδιο ΟΤΕ εξω απο την πουλκατικια εισαι μια χαρά δεν νομίζω να έχεις θέμα.Δες επίσης αν πιάνεις κανά ασ΄ρματο σε πολυκατοικία είσαι όλο και κάτι θα βρεις

Δημοσ.

Δεν σε ενοχλει το γεγονος οτι το καλωδιο του ΟΤΕ ερχετε απο κολονα μπορει η αλλη κολονα.Αν φτάνει καλώδιο ΟΤΕ εξω απο την πουλκατικια εισαι μια χαρά δεν νομίζω να έχεις θέμα.Δες επίσης αν πιάνεις κανά ασ΄ρματο σε πολυκατοικία είσαι όλο και κάτι θα βρεις

Σωστός ο φίλος...αύριο που θα το ξαναδώ θα τσεκάρω με το κινητό τι γίνεται από wi-fi....

Δημοσ.

Το 11888 δεν είναι αρμόδιο τμήμα για τέτοια θέματα, είναι απλώς πληροφορίες καταλόγου. Μίλα με το 13888

Δημοσ.

Το 11888 δεν είναι αρμόδιο τμήμα για τέτοια θέματα, είναι απλώς πληροφορίες καταλόγου. Μίλα με το 13888

Σόρρυ μπερδεύτηκα...με το 13888 μίλησα.

Ευχαριστώ για την επισήμανση,το διόρθωσα και στα προηγούμενα μου post.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έρχεται καλώδιο του ΟΤΕ στην οικοδομή μπορείς να βάλεις τηλέφωνο αν και εφόσον δεν είναι αυθαίρετη.

Ο ΟΤΕ μπορεί να μην σου κάνει σύνδεση αλλά μπορείς να δοκιμάσεις με άλλους παρόχους.

Ξέρω είναι Πόντιο να μην σου βάζει ο ΟΤΕ και να σου βάζει άλλος πάροχος αλλά welcome to Greece.

Δημοσ.

Από την στιγμή που έρχεται καλώδιο του ΟΤΕ στην οικοδομή μπορείς να βάλεις τηλέφωνο αν και εφόσον δεν είναι αυθαίρετη.

Ο ΟΤΕ μπορεί να μην σου κάνει σύνδεση αλλά μπορείς να δοκιμάσεις με άλλους παρόχους.

Ξέρω είναι Πόντιο να μην σου βάζει ο ΟΤΕ και να σου βάζει άλλος πάροχος αλλά welcome to Greece.

Τις συνδέσεις ο ΟΤΕ τις κάνει, σε όποιον πάροχο και αν είσαι.

Ξέρεις περίπου τι απόσταση έχει το αστικό κέντρο της περιοχής;

Δημοσ.

Τελικά δεν θα το κλείσουμε το σπίτι γτ είχε διάφορα θεματάκια...ευχαριστώ για τον χρόνο σας πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...