Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια στην παρέα.

Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα όποιος ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ.

Αν πάρω ένα στικακι 8gb και στο μέλλον άλλο ένα ίδιο θα μπορώ να τα τρέξω σε dual channel ;

Ή θα πρέπει να αγοράσω την ραμ στα κιτακια των δύο που είναι dual channel?

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ανάγκη να πάρεις απο την αρχή 2 dimm προσθέτεις μετα αλλο ενα και τοτε θα τρέχει σε dual channel

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι ανάγκη να πάρεις απο την αρχή 2 dimm προσθέτεις μετα αλλο ενα και τοτε θα τρέχει σε dual channel

Αρκεί βέβαια να τα βάλω στα σωστά slots έτσι; Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσ.

Ναι πάντα στα σωστά slots δεν ειναι δύσκολο ομως συνήθως εχει διαφορετικά χρώματα στις μνήμες στην motherboard

Δημοσ.

Ναι πάντα στα σωστά slots δεν ειναι δύσκολο ομως συνήθως εχει διαφορετικά χρώματα στις μνήμες στην motherboard

Τέλεια.Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Γεια στην παρέα.

Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα όποιος ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ.

Αν πάρω ένα στικακι 8gb και στο μέλλον άλλο ένα ίδιο θα μπορώ να τα τρέξω σε dual channel ;

Ή θα πρέπει να αγοράσω την ραμ στα κιτακια των δύο που είναι dual channel?

αν θυμάμαι καλά, συμφέρει -ελαφρώς- να πάρεις το κιτ απ'ότι ξεχωριστά 2 dimms.

Δημοσ.

<p>Γεια στην παρέα.</p> <p> </p> <p>Παιδιά έχω μία απορία και θα ήθελα όποιος ξέρει να με βοηθήσει παρακαλώ.</p> <p>Αν πάρω ένα στικακι 8gb και στο μέλλον άλλο ένα ίδιο θα μπορώ να τα τρέξω σε dual channel ;</p> <p>Ή θα πρέπει να αγοράσω την ραμ στα κιτακια των δύο που είναι dual channel?</p>

το dual channel σημάνει πως το kit έχει δοκιμαστεί στην ίδια εταιρία και δουλεύει Σε dual channel η μνήμες μεταξύ τους , όταν αγοράζεις ξεχωριστά της μνήμες μερικές φορές δεν λειτουργούν dual channel ,

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το dual channel σημάνει πως το kit έχει δοκιμαστεί στην ίδια εταιρία και δουλεύει Σε dual channel η μνήμες μεταξύ τους , όταν αγοράζεις ξεχωριστά της μνήμες μερικές φορές δεν λειτουργούν dual channel ,

Sent from my iPhone using Insomnia

Εντάξει, αν πάρει ακριβώς ίδια μνήμη (εταιρεία, συχνότητα, latency, voltage) δε νομίζω να μην του δουλέψει. Εκτός και αν περάσει κάνας Μητσοτάκης από δίπλα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...