Προς το περιεχόμενο

Υποστήριξη βίντεο 60fps και άλλα πολλά έρχονται σύντομα στο YouTube

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πληροφοριακά, έχω σπάσει 2 πληκτρολόγια, 3 ποντίκια, και 2 ρούτερ λόγω χαμηλών fps.

Σε παιχνίδια στυλ Battlefield, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ να παίζεις με κάτω από 60fps. Τα kills γίνονται εντός κλασμάτων (του στυλ ότι και 20ms ping είναι θανάσιμα) και τα 30fps σε σκοτώνουν ψυχολογικά.

ΥΓ: Παρ'όλα αυτά διατηρώ την ψυχραιμία μου όπως ο τυπάρας στην φωτογραφία avatar μου.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ακούγεται καλό αλλά δεν μπορώ να πω ότι εγώ τρελένομαι κιόλας.....

Αν καθίσω να δω ένα παιχνίδι θα με ενδιαφέρει το gameplay του ή walkthrough αν θέλω να δω να παίζουνε θα μπω στο twitch άρα δεν με συγκινει και τόσο.
Πάντος μπράβο που το βελτιώνουνε όσο μπορούνε....

EDIT: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!ChimairaX  ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ!!!! LOL LOL LOL!!!! AXAXAXA ΕΠΙΚΟΣ!!!!!

• Like 1

Ωραια ολα αυτα google αλλα δεν ειναι μεγαλυτερη προτεραιοτητα να κανεις τα βιντεακια να παιζουν απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να κολλανε;

Ωραια ολα αυτα google αλλα δεν ειναι μεγαλυτερη προτεραιοτητα να κανεις τα βιντεακια να παιζουν απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις να κολλανε;

αυτο ειναι θεμα της ταχυτητας σου και οχι της google.

οταν το παραπανω βιντεο για 3 1/2 μολις λεπτα, ειναι 140 megabyte, καταλαβαινεις τι ταχυτητα πρεπει να εχεις για να το κατεβαζεις με γρηγοροτερο ρυθμο απο τον ρυθμο που παιζει.

ΥΓ) έτσι απο περιεργεια χρησιμοποιω εδω κ 3 μηνες ενα προγραμμα που καταγραφει τα δεδομενα που κατεβαζω, μεχρι τωρα εχω πιαζει τα 2,3tb και εχω και αργη συνδεση! τα περισσοτερα απο αυτα ειναι απο προβολη βιντεο στο youtube!

• Like 1

Τα ρούτερ γιατί;

Γιατί νόμιζα ότι ήταν θέμα Ping :D :D

(το δεύτερο δουλεύει κανονικά και απ' αυτό είμαι συνδεδεμένος τώρα, αλλά είναι σε άσχημη κατάσταση εμφανισιακά, απλά μια φορά μετά από βαριά ήττα έφυγε στον τοίχο. το 1ο κακοποιήθηκε θανάσιμα πιο παλιά σε call of duty, λόγω πάλι ping και στο τέλος disconnect λόγω "πετάγματος" απ το διαδίκτυο.)

Στις τελευταίες εκδόσεις το chrome θες δεν θες στο youtube σε βάζει σε HTML5 και πλέον δεν μπορείς ούτε από τις ρυθμίσεις του youtube να το γυρίσεις σε flash. Μονο με κάποια επέκταση γίνετε να το γυρίσεις σε flash. Έτσι στο chrome τα 60fps όντως πιάνονται μέσο HTML5.

Με την επέκταση αυτή στον chrome ενεργοποιώντας το flash πιάνει περίπου 38-40fps σε εμενα και με τον firefox με flash πιάνει 34-38fps

Υποθέτω θα βγει κάποια νέα έκδοση του flash που μας δίνει την δυνατότητα των 60fps στο youtube.

• Like 2

θέλει chrome και opera... firefox έχει bugs

Οντως στον firefox το δίχνει 30 frames ενω στον chrome το δίχνει σωστά

ολα κομπλε εδω σε firefox+flash 60 fps καρφωτα (i7 4770 με την ενσωματωμενη intel 4600 + archlinux)

- Η κοινότητα του YouTube θα μπορεί να δημιουργεί υπότιτλους για όποιο βίντεο θέλει

Πολύ σημαντικό νέο feature κατά την άποψη μου. Θα βοηθήσει να καταλαβαινουμε επιτέλους και αυτους που δεν μιλάνε καθαρά αγγλικά ή έχουν κακό ηχο

• Like 1

γιατί ο chrome έχει ενσωματωμένο flash και παίζει γενικότερα καλύτερα...

Ο Chrome υποστηρίζει MPEG-DASH/MSE/EME, οπότε η Google δε χρησιμοποιεί καθόλου Flash, τα δείχνει απευθείας με τον html player.

γιατι υπαρχει παιχνιδι που να υποστηριζει 60fps σε next gen ? για να αποφυγω τους εξυπνακιδες εχω ps4.

το battlefield 4 ξερω οτι παιζει στα 60.

αλλα

εχει fps drops, το ειχα δει να πεφτει στα 35 το xbox one και στα 40 το ps4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...