wizard Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Θα ήθελα τα φώτα σας :idea: για ένα πρόγραμμα. Επειδή μου κολλάει το pc και υποθέτω ότι φταίει η κάρτα γραφικών θα ήθελα να μου πείτε κάποιο που να ελέγχει τη λειτουργία της, όχι να βαθμολογεί όπως π.χ. το 3Dmark αλλά να βλέπει αν λειτουργεί σωστά. Ξέρετε πως ελέγχουν τις κάρτες στις αντιπροσωπείες? Θα το εκτιμούσα πολύ αν μου δίνατε και ένα link. Αν δεν ξέρετε κάποιο θα μπορούσατε να μου πείτε τρόπο να κάψω μια GF4 mx440? Έχω δει κάποιους τρόπους με συγκεκριμένες προφυλάξεις οθόνης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
ata1983 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δοκίμασε να την κάνεις test με το artifact tester.Θα το βρείς άνετα με ένα search στο yahoo.Τώρα για να την κάψεις θα βρείς κάποιο τρόπο πρόσεχε μην πάρει η μπάλα και κάνα mobo μόνο
madsc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2003 Με καμινέτο, με 220V, με φλογοβόλο, ψήστην στο τζάκι με λαδολέμονο. Ας σοβαρευτούμε. sc
wizard Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Τι εννοείς ας σοβαρευτούμε? μια χαρά σοβαροι είμαστε.
Vasilius Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 PAre to Sisoft Sandra. Yparxei Freeware. Phgaine sta information modules k trekse to agp meta to vga k katopin to m/b information... An yparxei kapou kapoio problem H tha sto pei, H tha sou pagwsei to pc... Opote an ginei to A tote voila! An ginei to B pali voila... Thymisou pio test etrekses. Telos den exeis para na adikatasthseis me mia fthnh karta H mia apo filo afth tou pc sou. Akoma trekse to quake an to xeis. Telos telso... Pou sou kollaei se direct 3d efarmogh H se open gl ? H both?
indoli Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Pantos paidia kai emena me endiaferei na kapso tin karta grafikon moy.Exei na proteinei kaneis tipota?
ViPeRMaN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2003 giati diladi na theli kapios na kapsi tin vga tou?
wizard Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2003 PAre to Sisoft Sandra.Yparxei Freeware. Phgaine sta information modules k trekse to agp meta to vga k katopin to m/b information... An yparxei kapou kapoio problem H tha sto pei' date=' H tha sou pagwsei to pc... Opote an ginei to A tote voila! An ginei to B pali voila... Thymisou pio test etrekses. Telos den exeis para na adikatasthseis me mia fthnh karta H mia apo filo afth tou pc sou. Akoma trekse to quake an to xeis. Telos telso... Pou sou kollaei se direct 3d efarmogh H se open gl ? H both?[/quote'] Σε ευχαριστώ, θα δοκιμάσω όλα αυτά που μου προτείνεις. Το Quake σε τι θα βοηθήσει? Μου κολλάει σε ανύποπτες φάσεις. Όταν μπαίνει στο Internet, στα παιχνίδια (π.χ. στο NFS Hot pursuit 2) αλλά μου έχει κολλήσει και όταν μπαίνει στα windows.Έχω κατεβάσει τους τελευταίους drivers 4.5.2.3., μέχρι και bios έκανα update μπας και φταίει αυτό αλλά τίποτα! Κατέβασα και το Riva Tuner και την έβαλα να δουλεύει σε χαμηλότερη συχνότητα!!! Τι είναι το open gl? Ακριβώς επειδή δεν κολλάει σε stantar σημεία και μπορεί από την αντιπροσωπεία να μου πουν ότι δε φταίει αυτή θέλοω να την κάψω ViPeRMaN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.