Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Έχω έναν υπολογιστή Intel Core Quad με μητρική ASUS PK-E με 4GB RAM, κάρτα γραφικών   ASUS GTX750TI-OC 2GD5 με μνήμη 2GB και λειτουργικό Windows 7 64bit Ultimate .

Έχω αγοράσει το εν θέματι παιχνίδι και έχω ένα πρόβλημα σχετικά με το gameplay. Ενώ παίζω κανονικά, ξαφνικά , αρχίζει και κολλάει ανά τακτά διαστήματα η εικόνα, και μετά επανέρχεται. Το πρόβλημα αυτό συμβαίνει, είτε όταν παίζω on line, είτε τοπικά στον υπολογιστή μου.

Η κάρτα γραφικών μου είναι πρόσφατα αγορασμένη.

Μήπως, κατά τη γνώμη σας, χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση στη RAM ή να εγκαταστήσω τα 32bit Windows 7; 

Κατόπιν  αναζήτησης στο internet, βρήκα τις απαιτήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι

CPU: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better CPU Speed: Info RAM: 2 GB OS: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack Video Card: NVidia 8800GT with 512Mb RAM or better Sound Card: Yes Free Disk Space: 9 GB

Όποια γνώμη, ευπρόσδεκτη. 

Δημοσ.

Ο σκληρός σου σε τι κατάσταση βρίσκεται;;

ρίξε ένα check με το hdsentinel

και θερμοκρασίες επίσης,πές μας τι βλέπεις σε cpu-gpu;;(hwinfo/hwmonitor)

Δημοσ.

Ο σκληρός δίσκος είναι Ο.Κ., όπως και οι θερμοκρασίες, επίσης.  Με την παλιά κάρτα γραφικών, NVIDIA 8800GT 512MB RAM, έπαιζε μια χαρά, στο ίδιο λειτουργικό, το παιχνίδι Call of Duty Black Cops 2, που είναι επίσης απαιτητικό παιχνίδι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...