giorgos_nikore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν έχω ένα θεματάκι με το pc. Όταν ανοίγει λοιπόν μου κάνει 3 beep. Τα δύο κοφτά και ένα λίγο πιο μακρύ. Τον τελευταίο καιρό όταν τον κλείνω απο το βράδυ και έχω αρκετή ώρα να τον ανοίξω μου κάνει ένα beep , συνεχίζει με μια παυση 10 δευτερόλεπτα και μετά μπαίνει το δεύτερο και τριτο beep. Εάν κάνω στα καπάκια restart τότε ανοίγει κανονικά. Εάν τον έχω για λίγη ώρα κλειστο ανοίγει κανονίκα. Μπορεί να με βοηθήσει κανένας; Είναι θέμα ρευματος η πρεπει να κοιτάξω μνήμες και μητρική; Σας ευχαριστω εκ των προτέρων.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βασικα μπορεις να μας πεις λιγο περισσοτερα για τον υπολογιστη? Μοντελο/μητρικη κτλ? Προκειται για το συστημα της υπογραφης σου?
selianx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Το να μην ανοίγει το PC όταν είναι ψυχρό (cold boot) τις περισσότερες φορές έχει να κάνει με το τροφοδοτικό, αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο θα βοηθούσε.Το πρώτο μπιπ είναι μακρύ ενώ τα άλλα πιο κοφτά; Αν ναι, τότε αυτό δείχνει πιθανό πρόβλημα στην κάρτα γραφικών (θα μπορούσε να είναι ακόμη του τροφοδοτικού, να μην είναι ικανό να δώσει τόσο ρεύμα όσο χρειάζεται η κάρτα σε cold boot). Δοκίμασε, ένα βράδυ να βγάλεις τη GPU και να παίξεις με την iGPU για το cold boot να δεις τη συμπεριφορά του.Είχες κάνει κάποια αλλαγή στο hardware λίγο πριν ξεκινήσει να σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;*Επίσης -αν και το τροφοδοτικό σου είναι Haswell Compatible- δοκίμασε να κλείσεις τα C6/C7 states στο BIOS ή το sleep state (cmd.exe με δικαιώματα διαχειριστή και πατάς powercfg -h off) μπας και είναι και εκεί το πρόβλημα* 1
giorgos_nikore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κοίταξε να δείς, δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί γιατί δεν μου το κάνει συνέχεια. Θέλω να πω οτι δεν έχω εντοπίσει πότε γίνεται cold boot. Δυο κοφτα ένα λιγο πιο μακρύ. Η καρτα λιγο δυσκολο γιατι δουλευει τελεια. Αν είναι τροφοδοτικο τι θα τους πω; Ξερεται εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει ενω δουλευει; Ένα φορμάτ έκανα και έκανε update 8.1.
selianx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Η μητρική σου στην κάρτα βρίσκει το πρόβλημα. Τώρα αν φταίει αυτή ή το τροφοδοτικό (πιο πιθανό) δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορεί η κάρτα να δουλεύει όπως λες.. αλλά και το τροφοδοτικό και γενικά όλο το σύστημα από ότι καταλαβαίνω μια χαρά δουλεύει εκτός από αυτό που αναφέρεις.Το κακό στην υπόθεση σου είναι, ότι ειδικά εφόσον δε συμβαίνει πάντα, αν δεν είσαι τυχερός να το κάνει το πρόβλημα στα "τεστ" που θα κάνει το κατάστημα -αν πας όλο το πύργο- δε νομίζω να ασχοληθούν περαιτέρω. Θα το δοκιμάσουν μια φορά, άντε δυο..Δοκίμασε να κλείσεις τα C6/C7 ή το powercfg - h off για αρχή.
giorgos_nikore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πως το καταλαβες οτι βρισκει προβλημα στην καρτα; Δυο μικρα κ ενα μακρυ ανοίγει το pc απο την πρώτη ημέρα χωρις προβλήματα. Αυτο ειναι το προβλημα δεν μπορω να τους πάω να δουν κατι που δουλευει.
selianx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τώρα είδα ότι έχει AMI BIOS και όχι AWARD BIOS οπότε άκυρο για τα beep codes. Αν είχες AWARD BIOS τότε 1μακρύ2κοφτά=display card error. Sorry, είναι πρωί και καταλαβαίνεις, εδώ σου έλεγα για haswell ενώ έχεις i7-2600, λίγη κατανόηση.Μπορείς να μου πεις πιο BIOS Version έχεις; 1
giorgos_nikore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Είμαι εκτός θα γυρίσω απόγευμα. 2, κάτι. Αν δεν κάνω λάθος. Μπορεί να λέω και βλακείες. Θα το επιβεβαιωσω μόλις γυρίσω.
selianx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 2. κάτι δεν υπάρχει. Επιβεβαίωσε το, αν και νομίζω ότι βρήκα το πρόβλημα.http://www.msi.com/support/mb/H67MAE45_B3.html#support_download δες εδώ στην version 1.F , εκεί λύνεται το πρόβλημα που αναφέρεις. Έπεσα μέσα στο S3 state - Fixed the incorrect message during POST after resume from S3 then restart the system again. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα