Konstantin77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 http://camelcamelcamel.com/σου λεει το ιστορικο τιμων το amazon. 1
fantakola Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό σου έρχεται στο camel-camel και το λες? (Για να δω αν έχω κάποια πιθανότητα το λέω. ) Super ήταν! Θα δούμε όμως αν ισχύει αυτό. οχι Το διαπιστωσα μονος μου γιατι πριν ποσταρω, 3 φορες το συγκεκριμενο λαπτοπ τη μια δεν υπηρχε και μετα απο λιγο παλι υπηρχε Οπότε υποθέτουμε ότι θα το ξαναβγάλει στις 13/12? Δεν εχει καμια σχεση το ποτε το βγαλει και αν θα το βγαλει το αμαζον σε αυτην την τιμη, με αυτο που ανεφερα Εχετε τον νου σας οσοι ενδιαφερεστε μηπως το πετυχετε ξανα αφου εμφανιζεται και εξαφανιζεται Μπορει πλεον να μην ξαναεμφανιζτει κιολας Εγω προχωρησα την παραγγελεια μεχρι και το σταδιο της πληρωμης και μου εμφανιζε το ποσο που σας ειπα εαν το πληρωνα, θα το εστελναν κιολας.
DownUNDERground Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που διάβασα αλλού σα σοβαρό μείον, είναι ότι αν θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα και RAM πρέπει να ανοίξεις όλο το laptop με αποτέλεσμα να μη σε καλύπτει η εγγύηση μετά. Δεν έχει δηλαδή πορτάκι εύκολης πρόσβασης σε RAM και σκληρό. Κουλό αλλά επιβεβαιωμένο, οπότε ας το έχει υπ' όψιν όποιος ενδιαφερθεί και σκοπεύει να το αναβαθμίσει.
xristoforos89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σε πολλά hp και dell χρειάζεται να κάνεις χειρουργική επέμβαση για να μπεις στο εσωτερικό τους, δεν παύει όμως να ισχύει η εγγύηση αν δεν προκαλέσεις κάποιο πρόβλημα με υπαιτιότητα σου. 1
DownUNDERground Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Απλά αν το έχεις αναβαθμίσει και πάθει κάτι, για να το πας στο σέρβις θα πρέπει να το ανοίξεις και να του φορέσεις πάλι την αυθεντική του σύνθεση για να μη φανεί το άνοιγμα. Δεν είναι πρόβλημα για όλους, αλλά δεν είναι και εύκολο για άλλους τόσους. Οπότε καλό είναι να το ξέρουν. Αυτοί που γνωρίζουν και τα φέρνουν πέρα και αυτοί που δεν έχουν ιδέα και δεν πρόκειται να το αναβαθμίσουν ποτέ δε θα έχουν πρόβλημα φυσικά.
cpetro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 στο θεμα εγγυησης τι παιζει? δλδ αν παθει κατι, το παμε κανονικα στο service τις lenovo εδω περα με την αποδειξη απο amazon? η το στελνουμε στο εξωτερικο?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 στο θεμα εγγυησης τι παιζει? δλδ αν παθει κατι, το παμε κανονικα στο service τις lenovo εδω περα με την αποδειξη απο amazon? η το στελνουμε στο εξωτερικο? Προιοντα Ευρωπαικης εισαγωγης εχουν πανευρωπαικα 2-ετη εγγυηση αντιπροσωπειας.
cpetro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 δλδ πρακτικα το πηγαινω κανονικα στην εδω αντιπροσωπεια ετσι?
arxaggelos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Η λενόβο κάποτε μου είχε πει ότι αν ένα μοντέλο το διαθέτουν ακριβώς ίδιο και στην Ελλάδα, σου το καλύπτουν κανονικά ακόμη κι αν είναι από άλλη χώρα της Ευρώπης. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη και ελπίζω να μην το χρειαστώ.
dal_kos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, όσοι ασχολείστε πιο πολύ με amazon, πιστεύετε θα ξαναβγεί σε αυτή τη τιμή ή ήταν ξεστοκαρισμα των τελευταίων κομματιών? Έχει νόημα να περιμένουμε? 1
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα, όσοι ασχολείστε πιο πολύ με amazon, πιστεύετε θα ξαναβγεί σε αυτή τη τιμή ή ήταν ξεστοκαρισμα των τελευταίων κομματιών? Έχει νόημα να περιμένουμε? Η εμπειρία μου έχει διδάξει πώς όταν θέλω κάτι και το έχω ανάγκη ΔΕΝ περιμένω. Όταν κάτι μου είναι περιττό και όχι προτεραιότητα, μπορώ να περιμένω κι επ'αόριστον. Θεωρώ πως απαντάω στο ερώτημά σου με πάσα ειλικρίνεια και σαφήνεια. 2
dal_kos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτή τη στιγμή η προσφορά έχει ξανανοίξει. Ωστόσο σε κάθε ανανέωση, μια την εχει ενεργη, μια βγαζει αγορά από τρίτο supplier.. Όποιος το καταφέρει, σε καλή μεριά.. Edit: Στην αναζήτηση για z510 το βγαζει πρώτο στα 329
maxdore217 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Αυτή τη στιγμή η προσφορά έχει ξανανοίξει. Ωστόσο σε κάθε ανανέωση, μια την εχει ενεργη, μια βγαζει αγορά από τρίτο supplier.. Όποιος το καταφέρει, σε καλή μεριά.. Edit: Στην αναζήτηση για z510 το βγαζει πρώτο στα 329 Το έβαλα ξανά σε αυτά τα λεφτά ...? γιατί το ίδιο είδα και εγώ και το περιμένω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα