Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo IdeaPad Z510 (FHD 1920x1080) (i5-4200m/4GB RAM/500GB/HD 4600/DVD/DOS) - 479,89€ @Αmazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τιμή έπεσε στα 449 για όποιον ενδιαφέρεται.

Για Ελλάδα μου το βγάζει 464 με τα μεταφορικά και για Αγγλία 452 με τα μεταφορικά.

Σε αυτά τε λεφτά δε θα βρεθεί καλύτερο consumer μηχανάκι με FHD και i5 πραγματικά.

449 ηταν απ' τη στιγμη που ανοιχτηκε το thread. Με ελληνικο ΦΠΑ και μεταφορικα βγαινει ~480€.. 

Προχωρησες μεχρι τελικο σταδιο την παραγγελια και εβγαλε 464€ οντως?

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Χωρις μεταφορικα είναι η τιμη που λεει. Είναι μονο με την διαφορα του ΦΠΑ. Η τιμη του τιτλου ισχυει ακομα, δεν αλλαξε τιποτα.

Δημοσ.

449 ηταν απ' τη στιγμη που ανοιχτηκε το thread. Με ελληνικο ΦΠΑ και μεταφορικα βγαινει ~480€.. 

Προχωρησες μεχρι τελικο σταδιο την παραγγελια και εβγαλε 464€ οντως?

Το προχώρησα ως εκεί που μου επέτρεπε να βάλω διεύθυνση Ελλάδας ή διεύθυνση Αγγλίας και μου έβγαζε διαφορετική τιμή σταο σύνολο. Δε το πήγα παραπέρα γιατί δε με ενδιαφέρει για αγορά το συγκεκριμένο λάπτοπ, απλά νόμιζα πως έπεσε η τιμή και ήθελα να δώ πόσο βγαίνει στο σύνολο για να φτάσει Ελλάδα ή αγγλία κάτι τέτοιο..

Ίσως να έκανα καμια μλκία εγώ, δε ξέρω γιατί μου τα έβγαλε έτσι, ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την παρέμβαση και των δυο. :)

• Moderators
Δημοσ.

Ασε πως φαινεται στην φωτο. Αυτό που δεν προσεξες είναι αυτό που γραφει πιο κατω στην περιγραφή:

Information about keyboard layout: If not specified otherwise in the item name or description, you will receive this product with a German layout (QWERTZ), if the product you are buying is dispatched from and sold by Amazon.de. If the product is dispatched from and sold by third-party sellers please see their offer descriptions before ordering.

Αφου λοιπον δεν λεει στον τιτλο "με QWERTY πληκτρολογιο", είναι 100% με Γερμανικο. Ασε που το εχουν παρει ηδη αρκετοι insomniacs εδώ και μηνες, οποτε είναι και από αυτό, σιγουρο.

Με την ευκαιρια αυτης της απαντησης, να γραψω ότι η τιμη ανεβηκε 4 ευρω. 453.99 "αρχικη"/Γερμανικη τιμη αμαζον.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το laptop,

μπορεί να το βρει στο amazon.de

στα 329 ευρώ.

Πρέπει να το έριξαν σήμερα τα χαράματα, το ίδιο link έχει και στο thread στην αρχή.

Τελική εμένα μου βγάζει αυτή

5IEqHEg.png

Edit 9:47AM:  Τώρα το έχει 494 ευρώ :o

Επεξ/σία από Blazz0r
Δημοσ.

Εφυγε το αμαζον απο πωλητης (εφυγε το στοκ προφανως).

Ηταν πολυ καλη τιμη για οποιον προλαβε.

edit: Απο οτι ειδα τωρα επαιζε απο τις 2 Δεκεμβριου αυτη η τιμη. Μαλλον κρατησε υπερβολικα πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να το έριξαν σήμερα τα χαράματα, το ίδιο link έχει και στο thread στην αρχή.

Τελική εμένα μου βγάζει αυτή

5IEqHEg.png

Edit 9:47AM:  Τώρα το έχει 494 ευρώ :o

Αυτά είναι καλορίζικο.  

Το  έβαλα και εγώ στην λίστα για ενημέρωση τιμής, αλλά μάλλον πλέον είναι αργά!  :-(

Δημοσ.

Αυτά είναι καλορίζικο.  

Το  έβαλα και εγώ στην λίστα για ενημέρωση τιμής, αλλά μάλλον πλέον είναι αργά!  :-(

Δεν το παρείγγειλα ρε, ήθελα να δω τελική. Απίστευτο deal πάντως όντως.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται, το λαπιτοπι με πωλητη το Αμαζον, εμφανιζεται και εξαφανιζεται σποραδικα στην τιμη που αναφερθηκε

355.86 με τα μεταφορικα 6-10 ημερες

Απλα ειναι εξαντλημενο και αναφερουν πως η αποστολη θα γνει μετα τις 13/12

Lieferbar ab dem 13. Dezember 2014.

Οποτε οποιος θελει μπορει να ριξει μια παραγγελεία και να το εχει πριν τις γιορτες

Ειναι πραγματικα πολυ καλη η τιμη και με επιπλεον 4γιγα ραμ και εναν 128αρη ssd (αρα με μπατζετ κατω απο τα 500 ευρω) το μηχανημα γινεται αεροπλανακι

• Like 1
Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται, το λαπιτοπι με πωλητη το Αμαζον, εμφανιζεται και εξαφανιζεται σποραδικα στην τιμη που αναφερθηκε

355.86 με τα μεταφορικα 6-10 ημερες

Απλα ειναι εξαντλημενο και αναφερουν πως η αποστολη θα γνει μετα τις 13/12

Οποτε οποιος θελει μπορει να ριξει μια παραγγελεία και να το εχει πριν τις γιορτες

Ειναι πραγματικα πολυ καλη η τιμη και με επιπλεον 4γιγα ραμ και εναν 128αρη ssd (αρα με μπατζετ κατω απο τα 500 ευρω) το μηχανημα γινεται αεροπλανακι

Αυτό σου έρχεται στο camel-camel και το λες? (Για να δω αν έχω κάποια πιθανότητα το λέω. )

Super ήταν!  Θα δούμε όμως αν ισχύει αυτό. 

Δημοσ.

Αυτό σου έρχεται στο camel-camel και το λες? (Για να δω αν έχω κάποια πιθανότητα το λέω. )

Super ήταν!  Θα δούμε όμως αν ισχύει αυτό. 

Τι είναι το camel-camel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...