Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo IdeaPad Z510 (FHD 1920x1080) (i5-4200m/4GB RAM/500GB/HD 4600/DVD/DOS) - 479,89€ @Αmazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

17άρια έχουν παίξει πολλές φορές (συναβαταρικέ!!)

Στις 15,6" όμως σπάνια βλέπουμε σε τέτοια τιμή.

Προσωπικά έψαχνα πάντα για 14αρια, τώρα όμως που και τα 15,6 είναι υπερφορητά πιστεύω ότι σαν επιλογή ειναι τέλειο και μάλιστα χωρίς το επιβαρυντικό κόστος των windows.

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ψάχνει κανείς για 17άρι αφού μπορεί να το συνδέσει με μια >42άρα θόνη και να είναι κομπλέ.

Δεν είναι και εύκολο να κουβαλάς απο εδώ και απο εκεί ένα 17άρι. Στα starbacks για παράδειγμα μάλλον θα γίνει ρεζίλι κανείς.

Κατά τη γνώμη μου αξίζει το μηχάνημα.

Επειδή θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν desktop replacement....το θέλω με όσο πιο μεγάλη οθόνη

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

For the record που λένε... το 17αρι αντίστοιχο λέγεται z710. :-)

στα 600 ευρώ καθόλου μα καθόλου άσχημα. http://www.amazon.de/Lenovo-IdeaPad-Notebook-i5-4200M-5400RPM/dp/B00HRPXE9A/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1403895584&sr=1-1&keywords=z710

εδώ Ελλάδα δηλαδή δεν μπορούν να τα φέρουν; Η πλειοψηφία που βγάζουν εδώ είναι κάτι σάπια ..

Δημοσ.

στα 600 ευρώ καθόλου μα καθόλου άσχημα. http://www.amazon.de/Lenovo-IdeaPad-Notebook-i5-4200M-5400RPM/dp/B00HRPXE9A/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1403895584&sr=1-1&keywords=z710

εδώ Ελλάδα δηλαδή δεν μπορούν να τα φέρουν; Η πλειοψηφία που βγάζουν εδώ είναι κάτι σάπια ..

Ναι το εχει καλα, και εκεινο εχει το + οτι εχει και μια GT740M 2GB. 

Δημοσ.

Να σημειωθεί ότι οι οθόνες των IdeaPad είναι σαβουρα-Pad.

Ξεπλυμένες μέχρι αηδίας και η ευκρίνια και το contrast πάνε περίπατο.

Όταν έχω μια FHD που να μή μπορώ να την ευχαριστηθώ, προσωπικά να μου λέιπει το βύσινο.

Δε κάνουν πάντα τα ράσα τον παπά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή λαπτοπάκια 15άρια στο 500άρικο με καλή οθόνη θα αργήσουμε να δούμε απο τι μου φάινεται..

Όταν αφορά consumer (και μάλιστα νέα) μοντέλα και χαμηλές τιμές, κάποια πράγματα για την ποιότητα κατασκευής είναι παραπάνω από προφανή.

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειωθεί ότι οι οθόνες των IdeaPad είναι σαβουρα-Pad.

Ξεπλυμένες μέχρι αηδίας και η ευκρίνια και το contrast πάνε περίπατο.

Όταν έχω μια FHD που να μή μπορώ να την ευχαριστηθώ, προσωπικά να μου λέιπει το βύσινο.

Δε κάνουν πάντα τα ράσα τον παπά.

η οθονη του y580 μου , μου φαινεται παντως ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ειδικα οι γωνιες θεασης ειναι απο αλλον πλανητη , οσο "λοξα" και να πας..δεν αλλοιωνονται τα χρωματα..προσωπικα μου φαινεται μια χαρα οθονη χωρις "θεματα"...

πως προκυπτει το συμπερασμα της πρωτης παραγραφου σου?

Δημοσ.

δηλαδή είναι αλουμίνιο στην μεριά του touchpad και στο καπάκι της οθόνης; 

Περίγραμμα οθόνης είναι πλαστικό (αλλα είναι πολύ λεπτό και δεν φαίνεται καθόλου)

Η μεριά του πληκτρολογίου και του pad έχει μια ωραία υφή που afaic είναι αλουμινίου. Στιβαρό γενικά και χωρίς πάνω κάτω στη χρήση. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλα έτσι μου φαίνεται.

Δημοσ.

η οθονη του y580 μου , μου φαινεται παντως ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ειδικα οι γωνιες θεασης ειναι απο αλλον πλανητη , οσο "λοξα" και να πας..δεν αλλοιωνονται τα χρωματα..προσωπικα μου φαινεται μια χαρα οθονη χωρις "θεματα"...

πως προκυπτει το συμπερασμα της πρωτης παραγραφου σου?

Προκύπτει προφανώς από το ότι έχουμε άλλα μέτρα και σταθμά.

Δεν είναι μόνο οι γωνίες θέασης κριτήριο επιλογής οθόνης, όσο η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων, σωστά contrast, σωστή φωτεινότητα, πως συμπεριφέρεται το panel σε συνθήκες έντονου φωτισμού κλπ κλπ κλπ.

Στα IdeaPad όλα αυτά πάνε περίπατο. Αυτό κατέστησα σαφές.

Εσένα μπορεί να σε ικανοποιεί, δε το κάνει όμως και κανόνα.

Και είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που παραπονιούνται (όχι άδικα) για τα άθλια πάνελ στις σειρές IdeaPad.

Προσωπικά βρίσκω άθλια ορισμένα πάνελ και σε μερικα μοντέλα ThinkPad (π.χ. το X201s με την ανάλυση 1440x900 και Toshiba TN panel που είναι μακράν το χειρότερο πάνελ που έχω δει σε ThinkPad).

Επίσης αν δεν απατώμαι στο Y580 το panel είναι glossy.

Δημοσ.

Προκύπτει προφανώς από το ότι έχουμε άλλα μέτρα και σταθμά.

Δεν είναι μόνο οι γωνίες θέασης κριτήριο επιλογής οθόνης, όσο η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων, σωστά contrast, σωστή φωτεινότητα, πως συμπεριφέρεται το panel σε συνθήκες έντονου φωτισμού κλπ κλπ κλπ.

Στα IdeaPad όλα αυτά πάνε περίπατο. Αυτό κατέστησα σαφές.

Εσένα μπορεί να σε ικανοποιεί, δε το κάνει όμως και κανόνα.

Και είναι πάρα πολλοί οι χρήστες που παραπονιούνται (όχι άδικα) για τα άθλια πάνελ στις σειρές IdeaPad.

Προσωπικά βρίσκω άθλια ορισμένα πάνελ και σε μερικα μοντέλα ThinkPad (π.χ. το X201s με την ανάλυση 1440x900 και Toshiba TN panel που είναι μακράν το χειρότερο πάνελ που έχω δει σε ThinkPad).

προκυπτει προφανως οτι κραζουμε απλα για να κραζουμε.εγω αυτο καταλαβαινω..

κανενα προιον δεν ειναι τελειο προφανως αλλα υποτιθεται το αξιολογουμε σε σχεση με το κοστος του.

δηλ η οθονη των ideapad (ωραια γενικευση btw) ειναι χειροτερες απο οθονες φθηνοτερων φορητων?ή απο οθονες ακριβοτερων?

γιατι αν ειναι να τις συγκρινουμε με το "απολυτο" ή με οθονες φορητων των 2000ευρω ξερωγω..ενταξει το γαμησαμε.

συμπερασματικα δηλ εβγαλες σαβουρες τις οθονες ολων των ideapad και μερος των thinkpad...gg wp

Βγαινουμε εκτος θεματος , εγω σαν κατοχος του y580 και καθολου φανμποι της lenovo εχω να πω στον φιλο οτι οθονες των ideapad (ας γενικευσω και γω) ειναι καλες...καλες για τα λεφτα τους...

αν θελει να το ψυρισει , να ψαξει reviews , μετρησεις κοντραστ,γωνιων θεασης , χρωματα κλπ και διαπιστωσει οτι δεν αγγιζουν το τελειο ας παει σε αλλο μοντελο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...