Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να συγχρονίσω αρχεία μεταξύ 2 φακέλων;

Για παράδειγμα ότι περιέχει ένας φάκελος στον κύριο δίσκο να αντιγράφεται

σε έναν άλλο φάκελο σε κάποιον άλλο δίσκο αυτόματα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ παιδιά θα τα δοκιμάσω! :)

εγω χρησιμοποιω το SyncBackPro και κανει τα παντα!

Πώς κάνει live run το syncbackpro?

Δηλαδή χωρίς να πατήσω run να μεταφέρει ότι προσθέτω ανα πάσα στιγμή.

Δοκίμασα και τον FreeFileSync

Μου φαίνεται πολύ καλός, είναι και free αλλά ούτε αυτός κάνει live συγχρονισμό.

• Moderators
Δημοσ.

livesync δεν νομιζω να εχει τουλαχιστον η εκδοση που εχω εγω. αλλα μπορεις να του ορισεις να κανει ελεγχο πχ καθε 1 λεπτο

οποτε εχεις το ιδιο αποτελεσμα

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω κάτι για... ασύγχρονο αλλά και έξυπνο συγχρονισμό! Εξηγούμαι:

Έχω π.χ. ένα φάκελο στο PC και ένα αντίγραφό του σε εξωτερικό σκληρό που ανά τακτά διαστήματα το ενημερώνω.

Αν μετακινήσω (εντός του φακέλου συγχρονισμού) ή μετονομάσω ένα αρχείο, τότε τα κλασικά προγράμματα συγχρονισμού διαγράφουν και δημιουργούν αντί να μετακινήσουν ή να μετονομάσουν.

Υπάρχει κάποιο που σε αυτήν την περίπτωση κάνει κάτι τέτοιο; (δηλ. μετακινεί όταν μετακινείς και μετονομάζει όταν μετονομάζεις)

Δεν μιλάω για RealTimeSync γιατί οι αλλαγές που κάνω δε θα μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας, καθώς ο εξωτερικός σκληρός δε θα είναι συνδεδεμένος συνεχώς.

Θέλω, δηλαδή, οι αλλαγές να αποθηκεύονται και να εκτελούνται όταν θα συνδέω τον εξωτερικό σκληρό.

Θα πρέπει, προφανώς, η εφαρμογή να παρακολουθεί διαρκώς το φάκελο (monitoring), όπως κάνει π.χ. το Google Drive.

Σημειώνω: Ναι, ξέρω ότι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο είτε με τον κλασικό συγχρονισμό, είτε με αυτόν που περιγράφω, αλλά η διαδικασία είναι πολύ διαφορετική και κυρίως όταν πρόκειται για μεγάλο πλήθος και όγκο αρχείων, στη μία περίπτωση μιλάμε για δευτερόλεπτα ενώ στην άλλη για αρκετή ώρα (ταλαιπωρώντας και τους σκληρούς).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δες το sync expert.

Θα κάνεις ένα task όπου θα συγχρονίζει με βασικό φάκελο αυτόν που δουλεύεις και σαν target τον εξωτερικό δίσκο. Όταν πατάς sync θα ελέγχει τα αρχεία στον φάκελο προορισμού και θα συγχρονίζει μόνο ότι χρειάζεται.

Πάντως αυτό που θέλεις είναι όντως συγχρονισμός, απλά δεν είναι απαραίτητο να είναι άμεσος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...