Hal9000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Στο φετινό συνέδριο I/O 2014, η Google έκανε το αναμενόμενο άνοιγμα στα έξυπνα ρολόγια παρουσιάζοντας όχι μόνο όλες τις δυνατότητες της πλατφόρμας Android Wear αλλά και τα πρώτα smartwatches που την ενσωματώνουν.Μπορεί το LG G Watch και το Gear Live της Samsung να είναι τα πρώτα smartwatches που θα διατεθούν στην αγορά, όμως η δημιουργία της Motorola, το Moto 360 είναι αυτή που έχει κλέψει τις εντυπώσεις αν και η πληροφόρηση που έχουμε γύρω από το συγκεκριμένο έξυπνο ρολόι είναι περιορισμένη. Ανταποκρινόμενη στο μεγάλο ενδιαφέρον, η Motorola δημοσίευσε σήμερα ένα βίντεο 2 λεπτών στο οποίο η εταιρεία δείχνει μια σειρά δυνατοτήτων που διαθέτει το Moto 360, κάνοντας μεγαλύτερη την προσμονή για την κυκλοφορία του η οποία υπολογίζεται μέσα στο καλοκαίρι. Στο βίντεο, το στέλεχος της Motorola, Cathay Bi, επιβεβαιώνει ότι το smartwatch της Motorola διαθέτει κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι, με το λουράκι να είναι δερμάτινο. Για να ανοίξει η οθόνη ο χρήστης μπορείτε είτε να πατήσει το μοναδικό κουμπί είτε να πατήσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα την οθόνη. Για τον κυκλικό σχεδιασμό του Moto 360 που θεωρείται και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του, η Motorola έχει προχωρήσει στην προσθήκη λογισμικού που εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο σχεδιασμό. Με απλές κινήσεις με το δάκτυλο πάνω στην οθόνη, ο χρήστης μπορεί να δει τις τελευταίες ειδοποιήσεις του, γραπτά μηνύματα η κάποια συζήτηση που διεξάγεται στο Hangouts. Υπενθυμίσεις για ημερολογιακά γεγονότα, εμφάνιση καιρού κ.α μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη όπου με swype προς τα δεξιά βλέπουμε πρόσθετες πληροφορίες της εφαρμογής ενώ ανά πάσα στιγμή και με τη φωνητική εντολή OK Google, ο χρήστης μπορεί να διενεργήσει συγκεκριμένες λειτουργίες. Θεωρείται σίγουρο ότι το Moto 360 θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση ενώ περισσότερες πληροφορίες για την τιμή διάθεσης και την συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας αναμένεται να μάθουμε σύντομα.
kospetros Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 οτι πιο πλησιεστερο σε ρολοι .....σε σχεση με τις υπολοιπες μπαρουφες των αλλων εταιριων .... 21
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Σε λίγο καιρό με τα τόσα πράγματα που αναβαθμίζονται και με την μπαταρία να μένη στάσιμη θα μας κάνουν εξαρτημένους από το ρεύμα (όχι πως δεν μας έχουν κάνει )
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 απλα θα πρεπει να συνηθίσουμε οταν πηγαίνουμε για υπνο να το βγαζουμε και να το αφινουμε στην βαση που θα το φορτιζει ασυρματα καθε 2-3 μερες αν φτιαχτει η αυτονομια και θα χρειάζεται να το βγαζουμε μια φορα την ευδομαδα και να το ακουμπαμε στο κομοδινο θα ειναι ακομα καλύτερα 1
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ελπιζω να μην ειναι οπως στο Moto g που αν το βαραει ο ηλιος για 1 λεπτο κολαει το touch
Zein Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 περα για περα χρησιμο. χωρις αυτο το smart-watch η ζωης μας θα ηταν μια κολαση. θα λεμε ιστοριες για αυτο το ρολοι στα εγγονια μας. 5
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 περα για περα χρησιμο. χωρις αυτο το smart-watch η ζωης μας θα ηταν μια κολαση. θα λεμε ιστοριες για αυτο το ρολοι στα εγγονια μας. ότι διευκολύνει την ζωη μας ειναι ευπρόσδεκτο για μενα. ποσες φορες μου εχει τυχει στο σινεμα να βαραει το κινητο και να μην μπορω να το βγαλω απο την τσεπη;εδω swipe και του το κλείνεις στην μαπα. (ή χειροτερα μια γυναίκα που πεταει το κινητό μες στην τσαντα της και το ψαχνει, μπορει να βαλουν pager οπως εχει π.χ. το ασυρματο τηλέφωνο του σπιτιου μου για να το βρισκεις.) edit: απλο σεναριο που μου ηρθε τωρα γιατι σημερα επεσε το ρευμα. ειναι βραδυ, πέφτει το ρευμα, αντε βρες το κινητο σου τωρα για να παρεις τηλεφονο, το κανεις να βαραει απο το smartwatch και εαν εχει και φλας ακομα καλύτερα. found it. δεν ειναι αναγκαίο. ναι. μπορουμε να ζήσουμε και χωρις αυτο. αλλα οπως ειπα, ότι διευκολύνει την ζωη μας ειναι ευπρόσδεκτο για μενα.
Jophiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ότι διευκολύνει την ζωη μας ειναι ευπρόσδεκτο για μενα. ποσες φορες μου εχει τυχει στο σινεμα να βαραει το κινητο και να μην μπορω να το βγαλω απο την τσεπη;εδω swipe και του το κλείνεις στην μαπα. (ή χειροτερα μια γυναίκα που πεταει το κινητό μες στην τσαντα της και το ψαχνει, μπορει να βαλουν pager οπως εχει π.χ. το ασυρματο τηλέφωνο του σπιτιου μου για να το βρισκεις.) Αυτοί είναι 3 σημαντικοί λόγοι για να δώσεις 200€... Έχουμε λεφτά και δεν έχουμε τί να τα κάνουμε; απλο σεναριο που μου ηρθε τωρα γιατι σημερα επεσε το ρευμα. ειναι βραδυ, πέφτει το ρευμα, αντε βρες το κινητο σου τωρα για να παρεις τηλεφονο, το κανεις να βαραει απο το smartwatch και εαν εχει και φλας ακομα καλύτερα. found it. Πού το σκέφτηκες όλο αυτό;! Πρέπει να σε πάρουν στο τμήμα marketing της motorola... Θα πείσεις... 2
hackerW32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 λες ε? εψαχνα να βρω το κινητό μου για να παρω τον φιλο μου τηλέφωνο να του πω πως δεν εχω ρευμα και να μπει απο το account μου να παιξει για μενα league of legends. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να δω μια πρόταση από κάποια εταιρεία με e-ink οθόνη όπως τα readers... πολύ μεγαλυτερη αυτονομία και καλύτερη θέαση κάτω από τον ήλιο...Εντάξει, μετά χάνεται το wow factor αλλά να κοιτάμε να κάνουμε τα βασικά καλά... δηλαδή να βρίσκουμε την ώρα γρήγορα με μια ματιά... Αλλιώς θα μπορούσαμε να βγάλουμε και το κινητό από την τσέπη και να την δούμε...Ακόμη άγουρη η τεχνολογία αλλά πολλά υποσχόμενη, οψόμεθα!
teo_74 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 οτι πιο πλησιεστερο σε ρολοι .....σε σχεση με τις υπολοιπες μπαρουφες των αλλων εταιριων .... Μπορεις να μου πεις τι μπορει να κανει παραπανω αυτο απο το Gear 2 δηλαδη ? Γιατι απ οτι βλεπω αυτο ειναι ενα φορεμενο Google now..Εσυ το χρησημοποιεις στο κινητο σου ? Για πες μας την αποψη σου
Jophiel Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 λες ε? εψαχνα να βρω το κινητό μου για να παρω τον φιλο μου τηλέφωνο να του πω πως δεν εχω ρευμα και να μπει απο το account μου να παιξει για μενα league of legends. Να ένα καθημερινό πρόβλημα! Το έχω πάθει και γω και νοιώθω τον πόνο σου... Κουράγιο! 2
Fulgore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Προσωπικα παντα,θα προτιμουσα να εδινα 700ευρω για ενα Ελβετικο ρολόι Oris,που τουλαχιστον το πληρωνεις μια φορα αλλα το κρατας μια ζωη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα