necroboy12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 αυτο που θελω ειναι να δεις μονο σου αν βλεπεις κατι περιεργο γτ εγω απο φοτο δεν μπορω να δωκαι αν δεν εχει τιποτα ξαναπροσπαθησε να το ξανα συνδεσειςδες αν τα δοντακια ειναι καλιμενα μεχρι πανω και δεν μπορει να ακουμπησει με τον επεξεργαστη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΡΟ Η ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ θα την καταστεψεις
nikos903 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ρίξε οινόπνευμα και προσεκτικά και χωρίς να ακουμπήσεις τα πινάκια (καρφίτσα; οδοντογλυφίδα; ) καθάρισε την πάστα. Το σόκετ κατα τα άλλα μια χαρά φαίνεται. Ότι σου είπαν στο πλαίσιο τράβα τα ένα delete....
argyrist25 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 παιδια τπτ παιδια τελικα,αυριο θα το παω εξω αλανια,ευχαριστω για την βοηθεια σας)
Sed22 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ΠΑΙΔΙΑ ! Για να μην ανοιγω αλλο Topic. εχω την http://www.skroutz.gr/s/2096733/LG-IPS234V.html κατα καιρους..στο ασχετο...μου κανει 'τρεμοπαιξιμο φωτισμου' σαν 'στρομπο' την κλεινω και μετα απο λιγο φευγει...και ξαναερχεται το προβλημα ειναι θεμα ρυθμισης τωρα αυτο ? τι μπορει να φταιει ?
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εχεις δοκιμασει αλλη οθονη οχι.... Μα δεν ειναι οτι θα μου το κανει σιγουρα...οποτε να ναι το κανει.. Πριν λιγο μου το εκανε για κανενα 30ωρο και σταματησε τωρα..
soteras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Νομιζω η ασφαλεια της γραφικων δεν πρεπει να εχει πιασει καλα αν εχεις υπομονη καθαρισε λιγο τα πινακι δεν ειναι κατι χρονο να εχεις ελευθερο
Sed22 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 @sed εγγύηση έχει;; ναι..και τι θα του πως οτι που και που μου κανει τρεμοπαιξιματα ?
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι..και τι θα του πως οτι που και που μου κανει τρεμοπαιξιματα ? εννοείτε φίλε μου! ότι σου κάνει η οθόνη θα πείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα