argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 πες μου λιγο τι να κανω απο την αρχη?γιατι εγω εβγαλα την καρτα γραφικων και της ραμ ανοιξα το pc εκανε τα μπιπ και μετα το εκλεισα και περιμενα 2-3 sec και μετα κουμποσα την ραμ και μετα την καρτα,αυτο πρεπει να κανω η να αγησω ανοιχτο το pc για 2-3sec?
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Όταν ανοίγεις το pc σου κάνει Μπιμπ κανονικά με όλα κουμπομενα?
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ναι κανονικα κανει μια φορα,τωρα δεν το κανει!!
argyrist25 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 σε μπερδεψα,γα.σετα,πες μου τι να κανω?????
necroboy12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Χαχα μισό να φτάσω σπίτι να τα πούμε καθαρά Χαλαρόσε φίλε μου
necroboy12 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Λοιπώνννν Αρχικά αυτά που πιστεύω είναι 1. Κατά την τοποθέτηση του επεξεργαστή σου στραβοσες κατά λάθος τα δοντάκια της μητρικής 2. Έχει πιθανών λασκάρει Και τέλος για να καταλάβω γτ δεν ανοίγει πρέπει να μας φωνάξει ότι κάτι άλλο Πάει στραβά με το cpu για παράδειγμα κάνοντας π.χ δεν θυμάμαι ακριβώς 3 Μπιμπ π.χ
argyrist25 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 συγνωμη που δεν απαντησα φιλε μου αλλα δεν ειχα απο πουθενα να απαντησω,να σου πω τι γινετε το pc ανοιγη αλλα δεν κανει μπιπ (ενω πιο παλια εκανε),αλλα η οθονη ειναι σε αναμονη και δεν ανοιγη!!!
nikos903 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα (να μπω και εγώ να γίνουμε πολλοί ). CleraCMOS έκανες μην έφαγε σκάλωμα το bios? Βγάλε το απο το ρεύμα και βγάλε την μικρή μπαταρία που έχει η μητρική απάνω της, περίμενε 5 λεπτά και γύρνα την εκεί που ήταν. Τις μνήμες ράμ βγάλε τες και βάλε τες ξανά βάζοντας λίγο δύναμη για να κάτσουν σωστά. Την κάρτα γραφικών, βγάλε την και αυτήν και βάλε την αλλά να σιγουρευτείς οτι έκατσε ίσια. Τα καλώδια απο τις τροφοδοσίες έλεγξε ξανά να είναι καλά βαλμένα. Άμα δεν γίνει τίποτα άρχισε ξεσύνδεε... Να αφήσεις απάνω στην μητρική μόνο τον επεξεργαστή με την ψήκτρα του, μια ράμ, το μεγάλο καλώδιο με τα 24 που δίνει ρεύμα και το άλλο με τα 4 και το power button, ότι άλλο βλέπεις έξω... Σύνδεσε την οθόνη με την ενσωματωμένη κάρτα και δοκίμασε.... Αυτό που σου είπε ο φίλος απο πάνω είναι να βγάλεις ξανά τον επεξεργαστή και να δεις τα πινάκια της μητρικής απο κάτω, εκεί που πατάει, αμα είναι σωστά ή έχουν στραβώσει, άμα δεν βγάλεις άκρη με τα παραπάνω κάνε το.
argyrist25 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παιδιά ευχαριστω θα το κοιτάξω οταν παω σπίτι και θα απαντήσω!!!!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
argyrist25 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 παιδια καλησπερα,εκανα ολα αυτα και τπτ,πηγα στο πλασιο να ρωτησω τι μπορει να ειναι,(πηγα εκει γιατι πηγα να αγωρασω μια καινουργια θερμοαγωγιμη παστα)του ειπα τι εκανα και μου ειπε οτι καεικε ο επεξεργαστης!!!παιδια ξενερωσα πητε μου τι αλλο μπορω να κανω? Παιδιά κοιταξτε στην φωτό,μου έπεσε πάστα στα δοντακια,οπότε για...σετα,μπορω να κανω κάτι,να το καθαρίζω με οινόπνευμα ας πούμε!!!! Τι λέτε;Sent from my iPhone using Insomnia
necroboy12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 βγαλε 2-3 ακομα ποιο κοντινες γτ δεν φενεται καλαασε που δεν βλεπω κατι ανησυχητικο τωρα για την κατασταση του cpu δεν ξερω οταν μου λες οτι τον ψιλο πιραξες με γυμνα χερια και με οινοπνευμα πιστευω να εννωεις μονο απο πανω
argyrist25 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ναι μονο απο πανω τον πειραξα!!!αμα δεις κατω προς τα δεξια φενεται η παστα Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα