Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα πως το λειτουργούν το υψηλό ISO, διαβάζω εδώ ότι φτάνει στην συγκεκριμένη μηχανή τα 51000 !

Έχω ασχοληθεί λίγο με την φωτογραφία, μου αρέσει σαν χόμπι, είχα και μια DSLR της Nikon ,ακόμα και πάνω από το 800 ISO βλέπω κάποια αλλοίωση στην φωτογραφία!

Πιο πολύ εκτιμησα το 64 σε μια Fuji film που έχω, ενώ η Nikon κατέβαινε μέχρι το 100.

Ποιος δουλεύει ρε παιδιά με τόσο ψιλά ISO?

οποιος δεν σηκωνει το φλας της μηχανης για να μαυρισει τα παντα τριγυρω του. ειναι μεγαλο θεμα να ξερεις οτι εχεις αλλα 3 με 4 στοπ χωρις θορυβο. 

οποιοι δουλευουν σε μυστηρια, σε νυχτερινους χωρους, σε live κτλ καθε στοπ παραπανω ειναι πολυτιμο και ουσιαστικα πλεον αυτο πληρωνεις. οσοι μιλανε για 4k αναλυση προφανως δεν πρεπει να εχουν μονταρει hd. 

ετσι κι αλλιως 4k θα βγαλουνε τα κινητα δεν χρειαζεται να εχουν και οι dslr. 

το κακο με τη νικον πλεον ειναι οτι μπηκε στο τρυπακι να αναβαθμιζει τα σοβαρα της μοντελα σε λιγοτερο απο ενα χρονο. οποιος αγοραζει πλεον καινουρια ειναι αιμοδοτης

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οποιος δεν σηκωνει το φλας της μηχανης για να μαυρισει τα παντα τριγυρω του. ειναι μεγαλο θεμα να ξερεις οτι εχεις αλλα 3 με 4 στοπ χωρις θορυβο. 

οποιοι δουλευουν σε μυστηρια, σε νυχτερινους χωρους, σε live κτλ καθε στοπ παραπανω ειναι πολυτιμο και ουσιαστικα πλεον αυτο πληρωνεις. οσοι μιλανε για 4k αναλυση προφανως δεν πρεπει να εχουν μονταρει hd. 

ετσι κι αλλιως 4k θα βγαλουνε τα κινητα δεν χρειαζεται να εχουν και οι dslr. 

το κακο με τη νικον πλεον ειναι οτι μπηκε στο τρυπακι να αναβαθμιζει τα σοβαρα της μοντελα σε λιγοτερο απο ενα χρονο. οποιος αγοραζει πλεον καινουρια ειναι αιμοδοτης

εχω κανει μονταζ hd (ερασιτεχνικο),αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιο το προβλημα...

• Like 1
Δημοσ.
Ως ναυαρχίδα έπρεπε να έχει 4Κ βίντεο, χρειάζεται δε χρειάζεται

χμ... και πως θα δικαιολογηθεί η D900 σε κάνα χρόνο? Θα το έχει.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλος έχει την D610. H μηχανή γαμεί και δέρνει. Σε τέτοιο σημείο, που θα ξανανοίξω ποτέ την ταπεινή canon 400D μου.

Ποτε΄μια ΦΦ μηχανή, δεν ήταν τόσο φθηνή. Τόση ποιότητα φωτογραφίας με τόσα λίγα λεφτά (οχι πως ειναι λίγα τα 1600ε...). Δεν υπάρχει σύγκριση, με την αντίστοιχη κάνον για κανένα λόγο.

Βεβαια, οι νικον ωχριούν στο επαγγελματικό βίντεο...Θα μου πείτε, ποιος απο εμάς τραβά βίντεο επαγγελματικά κια μας πείραξε το ένα ή το άλλο σώμα!

Ομως φωτογράφοι, το παίζουμε όλοι...Γι'αυτο και η νικον εδώ και 2-3 χρόνια περπατά περισσότερο στην αγορά απ'οτι η κάνον.

Κρίνοντας λοιπόν απ'το επίπεδο της D610, φαντάζομαι τι θηρίο είναι η 810.

Δημοσ.

εχω κανει μονταζ hd (ερασιτεχνικο),αλλα δε μπορω να καταλαβω ποιο το προβλημα...

να σου στειλω ενα γαμο που ειναι 100γιγα να μου το μονταρεις?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...