ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τον εβαλα και εγω τωρα από περιεργεια.....και τον εσβησα....ουτε full screen ουτε ζουμ στην web page.... Παραμενω στον metro ie.....δεν ξερω για εσας αλλα σχεδόν ολο μου τον χρονο εκει τον περναω....ελαχιστα ανοιγω το desktop.... Πως τον έβαλες?Είναι metro browser όχι desktop,πως γίνεται να μην είναι full screen??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πως τον έβαλες? Είναι metro browser όχι desktop,πως γίνεται να μην είναι full screen??? τον κατεβασα από το store, εννοω ότι δεν εφευγαν οι μπαρες των διεθυνσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 τον κατεβασα από το store, εννοω ότι δεν εφευγαν οι μπαρες των διεθυνσεωνΝομίζω φεύγουν!Στην έκδοση των WP,ξέρω ότι φεύγουν! Άσε να το τεσταρω γιατι το έχω μόνο στο κινητό και θα δω αν έχει διάφορες από WP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω φεύγουν! Στην έκδοση των WP,ξέρω ότι φεύγουν! Άσε να το τεσταρω γιατι το έχω μόνο στο κινητό και θα δω αν έχει διάφορες από WP! εψαξα στα options μπας και εχει επιλογή - δεν βρηκα κατι. Αλλα το πιο βασικο είναι ότι δεν σου δινει το δικαιωμα να επιλεξεις εξ ορισμου με τι ποσοστο επι τις % να εχει ζουμ στις ιστοσελίδες.... Στον metro ie για παράδειγμα το εχω στο 125% για να μην στραβώνομαι,λιγες ιστοσελίδες προβαλονται σε ολο το μηκος της οθονης από την μια ακρη στην άλλη όταν είναι στο 100% Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από kostasfalcon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εψαξα στα options μπας και εχει επιλογή - δεν βρηκα κατι. Αλλα το πιο βασικο είναι ότι δεν σου δινει το δικαιωμα να επιλεξεις εξ ορισμου με τι ποσοστο επι τις % να εχει ζουμ στις ιστοσελίδες....Ok μπορεί να μην είναι πλήρης ακομη,όπως είναι στο κινητό.Λογικά θα το αναβαθμησει,γιατι στο κινητό έχει ένα σκασμό επιλογές και αρκετά gestures! Έχει και αυτό που αλλάζεις σελίδα με swift όπως ο ie του metro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ok μπορεί να μην είναι πλήρης ακομη,όπως είναι στο κινητό. Λογικά θα το αναβαθμησει,γιατι στο κινητό έχει ένα σκασμό επιλογές και αρκετά gestures! Έχει και αυτό που αλλάζεις σελίδα με swift όπως ο ie του metro! Προσωπικα δεν εχω παραπονα από τον metro ie. Η χρηση που του κανω είναι να σερφαρω και να διαβαζω....είναι απολυτα smooth και ξεκούραστος στην χρηση του. Διαβαζω λετε για plug-ins και δεν συμαζευεται.....νομιζω πως τα εχουμε κανει όλα πιο πολύπλοκα από τι πρεπει. Το ipad αληθεια εχει plug-ins και λοιπα διαβολια ο μπραουζερ του? παρολα αυτά κανεις δεν φαινεται να εχει παραπονο παρα μονο λογο μικρης μνημης καποια refresh που σε εμας δεν υφίστανται.... Βαζω διπλα και το ipad air του brother - ανοιγω και εγω τον metro ie και παρατηρω ότι είναι πιο ευχαριστη η εμπειρια στο t100 μου και με full υποστηριξη flash υλικου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Για τα plugins εγώ το είχα γράψει και έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε εγώ τα χρειάζομαι τα plugins στην ταμπλέτα, απλά επειδή συγχρόνισα τον chrome με το ίδιο gmail που έχω και στον σταθερό, πέρασαν τα plugins και στην ταμπλέτα και έκαναν πιο βαριά τη λειτουργία του Chrome. Αλλά, μόνο τον explorer θα χρησιμοποιώ στην ταμπλέτα και τον Chrome όταν θα έχω περάσει κάποια αγαπημένα για να τα περάσω και αυτό στον Explorer. Tον UC Browser θα τον περάσω αύριο. Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα, όπως στο google play, να ανοίγεις τη σελίδα κάποιου προγράμματος και να επιλέγεις λήψη από τον browser του σταθερού και όταν ανοίξεις το wifi στη συσκευή να εγκαθίσταται αυτόματα η εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Για τα plugins εγώ το είχα γράψει και έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε εγώ τα χρειάζομαι τα plugins στην ταμπλέτα, απλά επειδή συγχρόνισα τον chrome με το ίδιο gmail που έχω και στον σταθερό, πέρασαν τα plugins και στην ταμπλέτα και έκαναν πιο βαριά τη λειτουργία του Chrome. Αλλά, μόνο τον explorer θα χρησιμοποιώ στην ταμπλέτα και τον Chrome όταν θα έχω περάσει κάποια αγαπημένα για να τα περάσω και αυτό στον Explorer. Tον UC Browser θα τον περάσω αύριο. Αλήθεια, υπάρχει η δυνατότητα, όπως στο google play, να ανοίγεις τη σελίδα κάποιου προγράμματος και να επιλέγεις λήψη από τον browser του σταθερού και όταν ανοίξεις το wifi στη συσκευή να εγκαθίσταται αυτόματα η εφαρμογή; Εχω οργανωσει τοσο τελεια τα αγαπημενα μου στον metro ie που πραγματικα δεν με συγκινει να ανοιξω το desktop (και είμαι σε 10αρα οθονη) για το άλλο που ρωτας δεν το εχω δοκιμασει και δεν μου χρειαστηκε να σου πω την αληθεια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εγώ επειδή χρησιμοποιώ στο σταθερό τον Chrome, για αυτό έβαλα και τον Chrome στην ταμπλέτα ώστε να έχω στην ταμπλέτα όλα τα πρόσφατα προστιθέμενα αγαπημένα, όχι όμως ότι θα χρησιμοποιήσω τον Chrome. Αυτό το να μπορώ να στείλω ένα πρόγραμμα να εγκατασταθεί όταν θα έχω σύνδεση στην ταμπλέτα, μου ήταν (και είναι) ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί πολλές φορές ξεχνούσα τι ήθελα να εγκαταστήσω, ενώ έτσι μόλις συνδεόμουν, γινόταν η εγκατάσταση αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ επειδή χρησιμοποιώ στο σταθερό τον Chrome, για αυτό έβαλα και τον Chrome στην ταμπλέτα ώστε να έχω στην ταμπλέτα όλα τα πρόσφατα προστιθέμενα αγαπημένα, όχι όμως ότι θα χρησιμοποιήσω τον Chrome. Αυτό το να μπορώ να στείλω ένα πρόγραμμα να εγκατασταθεί όταν θα έχω σύνδεση στην ταμπλέτα, μου ήταν (και είναι) ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί πολλές φορές ξεχνούσα τι ήθελα να εγκαταστήσω, ενώ έτσι μόλις συνδεόμουν, γινόταν η εγκατάσταση αυτόματα.Μπες στο store από τον browser και δοκιμαστο!Αν και νομίζω δεν γίνεται! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Θα το δοκιμάσω. Αν γίνεται, θα με βολέψει αρκετά. Αν δεν έχω κάρτα μνήμης στην ταμπλέτα και τη συνδέσω με τον υπολογιστή, δεν τη "βλέπει" ως εξωτερικό δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμάσω. Αν γίνεται, θα με βολέψει αρκετά. Αν δεν έχω κάρτα μνήμης στην ταμπλέτα και τη συνδέσω με τον υπολογιστή, δεν τη "βλέπει" ως εξωτερικό δίσκο; Δε το δοκίμασα,αλλά ισχύει ότι και με το να ενώσεις δυο pc με USB.Νομίζω χρειάζεται ειδικό καλώδιο για να γίνει! Υπάρχουν πολλά θέματα που εξηγούν πως γίνεται! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Οπότε ο μοναδικός τρόπος μεταφοράς είναι ή μέσω card reader ή μέσω cloud; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπότε ο μοναδικός τρόπος μεταφοράς είναι ή μέσω card reader ή μέσω cloud;Χωρίς αυτό το ειδικό καλώδιο,νομίζω ότι μέσο sd/usb stick,εξωτερικο δισκο,router και cloud! Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2014 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdimitr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης και μεταφοράς αρχείων είναι με το file sharing των windows ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Αν έχεις και wireless N είναι αρκετά γρήγορο. Τυπικά το κάναμε παλιότερα από gigabit ethernet και έπιανε ταχύτητες σχεδόν usb, με το tablet όμως μόνο wireless. p.s. καμιά θήκη βρήκε κανένας; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από mdimitr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα