smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 φιλε μου το προγραμμα ειναι το CPUID HWMMONITor αυτο δεν ειναι ?
smoke0man2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τωρα? για δειτε ?ποιο να κοιταω?(το κυκλωμενο) πως το βλεπετε απο αποψη θερμοκρασιας?σε κατασταση idle?
Dennisbest Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μάλλον μόνο το amd overdrive είναι έμπιστο γι αυτούς τους επεξεργαστές...ή τουλάχιστον θέλουνε καλιμπράρισμα όλα τα υπόλοιπα , γιατί οι θερμοκρασίες που δείχνουν είναι με λάθος tjmaxx.
Alexflyer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ο επεξεργαστής σου δεν τονυποστηριζει δοκίμασε με το real temp.
thephotoshoped Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πέρυσι είχα φτιάξει και εγώ σύστημα με τον A10 5800k. Οι θερμοκρασίες που είχα ήταν σε idle 50 βαθμοί και σε load έφτανε τους 80. Θεωρητικά ήταν φούρνος. Το έλεγξα με όσα προγράμματα μου πρότειναν από εδώ άλλαξα πάστα έβαλα την artic silver και ξανά τα ίδια. Πρόβλημα όμως δεν εμφανίστηκε πότε. Εγώ πιστεύω πως όντως δεν δίνουν σωστά στοιχεία θερμοκρασίας καθώς κάθε πρόγραμμα είχε αποκλίσεις της τάξης 5-10 βαθμών Κελσίου. Το έχω αφήσει πλέον να λειτουργεί έτσι και δεν παρουσιάζει πρόβλημα ακόμη και σε παιχνίδια.
smoke0man2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 φιλε μου επειδη το τεσταρα και ας πουμε επειδη εχω βαλει για τον αδελφο μου λολ στα μισα του παιχνιδιοθ (medium graphics) οταν το πιανω το κουτι απο επανω εκπεμπει ζεστη...κατι αλλο παει στραβα δεν μπορω να καταλαβω... να ελα οτι το ζοριζω η οτι εχω την stock ψυκτρα να ελεγα παει στο καλο αλλα τωρα/?
coolerman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 @smokeman η θερμοκρασίες είναι σου τέλειες!δεν χρειάζεται να το "αναλύσουμε" περαιτέρω το θέμα θερμοκρασία στην ψύκτρα θα υπάρχει πάντα. φιλικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα