RedPanda Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Και όταν λέω δεν ξεκινάει ούτε λαμπάκια αναβοσβήνουν, ούτε τα ανεμιστηράκια ακούγονται. Το hard reset δεν κάνει τίποτα. Το ac adaptor φαίνεται να λειτουργεί γιατί ανάβει το led στο laptop όταν το συνδέω αλλά πέραν τούτου δεν υπάρχει άλλο σημάδι ζωής. Και φυσικά είναι εκτός εγγύησης. Βασικά φαίνεται να έχει παραδώσει πνεύμα και η ερώτηση μου είναι αν έχετε καμία θεωρία για το πιο μπορεί να είναι το πρόβλημα (τροφοδοσία, μητρική, cpu...)
TheELF Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αφού ανάβει το led τροφοδοσίας υπάρχει μια μικρή περίπτωση να είναι απλά η πλακετίτσα/κυκλωματάκι που παίρνει το ρεύμα από το βύσμα και το δίνει στην υπόλοιπη μητρική. Σε κάθε περίπτωση αν δεν το ανοίξει κάποιος να δει μέσα τι παίζει άκρη δεν θα βγάλεις.
nikolaos91 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καποιο παρομοιο που ετυχε και σε εμενα στο παρελθον εφταιγε η θυρα του power jack στο laptop αυτο που μπορεις να κανεις ειναι αλλαξε το power jack η και το φορτιστει μη σου πω αν δεν φτιαξει τοτε ειναι θεμα μητρικης
RedPanda Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Elf αυτό που λες για το κύκλωμα που παίρνει ρεύμα συνδέεται με θέματα υπερθέρμανσης ? Γιατί αυτό νομίζω ήταν το πρόβλημα. ps. δεν νομίζω να είναι θέμα τροφοδοσίας γιατί και με φορτισμένη μπαταρία πάλι δεν. ότι είναι συνδέεται με υπερθέρμανση κατά πάσα πιθανότητα.
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δείχνει πρόβλημα μητρικής ότι είπε ο elf αν δεν τον δεί κάποιος που γνωρίζει,δεν βγάζεις άκρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα