ramarg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 γιατί ένα sim slot και μια κεραία είναι πανάκριβα ε? δεδομένου ότι υπάρχουν και κινητά με 20 ευρώ που διαθέτουν αυτή την τεχνολογία πάνω,και μετά ένα app για κλήσεις να βάζανε έτοιμο....... η απόδειξη ότι μας θεωρούν πρόβατα,δηλαδή αν του βάζανε μια sim και το κάνανε Iphone δεν θα μπορούσαν να το βγάλουν σαν φτηνό iphone με 200 e ? δηλαδή σου λέει μπορώ να το πουλήσω πιο φτηνά και να βγάλω κέρδος αλλά δεν το κάνω γιατί οι μακάκες θα πάνε να το πάρουν και 600 ευρώ να το βάλω. Αυτά που αναφέρεις αποδεικνύουν πως δεν γνωρίζεις και πολλά για τα iphone..Έχεις ανοίξει ποτέ iphone κ ipod να δεις τη δομή τους ? Πέρα για πέρα διαφορετική..Υπάρχει η μπαταρία καταρχάς η οποία στη περίπτωση του ipod από το 4 έχει προβλήματα μικρής αυτονομίας..Επίσης αναφέρεσαι σε 5αρα κάμερα,όχι 8αρα.. Επίσης αναφέρεσαι σε A5 επεξεργαστή. Όχι Α6,Α7. Επίσης ένα κινητό δεν κάνει κλήσεις επειδή έχει κεραία και μόνο.Η logic board ενός iphone παρουσιάζει εντελώς διαφορετική δομή από μία ipod logic board.. Εδώ αναφερόμαστε σε extra τσιπάκια για LTE της qualcom αν δεν κάνω λάθος,και διάφορα άλλα chips που διαχειρίζονται το σήμα,τα δεδομένα,τη λήψη και την αποστολή από τις διπλές κεραίες του iphone και πολλά άλλα.. Επίσης δεν αναφερόμαστε ούτε σε touch id,ούτε σε hd 1080 κάμερες εμπρός πίσω,ούτε σε m7 comprocessor που θα αποτελέσει τη βάση του iwatch,ούτε ούτε ούτε..Ψάξτε λίγο τα specs πριν σχολιάσετε με παιδική λογική.Μη το πάρεις προσωπικά. Εδώ συγκρίνεις το ipod με το iphone 5S και σχολιάζεις και την τιμή του στο τέλος.. Με αυτά που ζητάς από το ipod (5mp camera,Α5,3G ONLY,single channel antenna) δεν θα πρέπει ούτε κατά διάνοια να αναφέρεσαι σε τιμές 5S. Κοίταξε από iphone 4 και πίσω γι αυτά τα χαρακτηριστικά και θα διαπιστώσεις πόσο κοντά είναι οι τιμές τους.. Βρίσκω λογικότατη την τιμή ενός ipod με χαρακτηριστικά προ 3-4ετίας(iphone 4-4S) 1) ειναι φτηνη λυση για καποιον που θελει μια συσκευη apple αλλα δεν εχει λεφτα να αγορασει iphone αρα θα δουλεψει βασικα ως wifi τηλεφωνο(νομιζω πια κανενας δεν παιρνει τηλεφωνο ας ειναι καλα τα chat apps! 2) ειναι προλογος για φτηνο iphone που φωναζει (δεν καταλαβαινω γιατι) το αγοραστικο κοινο! 3) τα ipod μετα το iphone 4 νομιζω ειναι απλα ενα gadget που απλα η εταιρεια το αναβαθμιζει μεχρι να βρεθει κατι που θα το αντικαταστησει (μην ξεχνατε υπαρχει ΑΚΟΜΑ το παλιο ipod με την ροδελα!!!) Σωστός/ 1
polaki Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 του φτηνού 5c η τιμή είναι υπερδιπλάσια....δεν θα μπορούσε να βγάλει ένα iphone με 200 ευρώ δηλαδή? θα είχε περιθώρια κέρδους,και αν όχι 200 να το δώσει 220-230.</p> Μπορεις να μας πεις για ποιο λόγο να βγαλει κατι οικονομικό, όταν ολοι το αγοράζουν οσο ακριβο και να ειναι;;;; Δηλαδη ΓΙΑΤΙ να μειώσει το περιθώριο κέρδους της, αυτο μονο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να μου εξηγήσεις... Συγγνώμη ρε παιδιά αλλα ορισμένοι εδω μεσα ναι μεν ειστε κατω των 15 ετών σίγουρα και δεν θελω να κραζω για τα προφανή γιατι δεν έχετε ιδέα πως λειτουργεί ο κόσμος, αλλα βάλτε ΛΙΓΟ το μυαλο σας να δουλέψει... ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ!!!
lordvec Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Για τα iPod υπάρχουν αρκετα αξεσουάρ/docking staions για κυριλέ (ή και λιγότερο κυριλέ) ηχητικά μηχανήματα οπότε για κάποιους έχει απόλυτη λογική η αγορά ενός iPod, με κάμερα ή κυρίως χωρίς. Ιδίως αν έχει και καλά ηλεκτρονικά στον ηχιτικό τομέα. Άλλωστε ένα vaio (ipod killer wannabe) της sony που είχα πάρει πριν 10 χρόνια, ακόμα το χαίρομαι και το χρησιμοποιώ ως κύρια ηχιτική πηγή στο σαλόνι.
damoclesword Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Φίλε υπάρχουν πολύ και συμφέρει άμα το σκεφτείς για κάποιων που δεν θέλει να σκάσει 700 ευρώ για κινητο Ας μην πάρει το iphone για να μη σκάσει 700 € για κινητό. Και με ένα LG του κατοστάρικου την κάνει τη δουλειά αυτή.
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ας μην πάρει το iphone για να μη σκάσει 700 € για κινητό. Και με ένα LG του κατοστάρικου την κάνει τη δουλειά αυτή. Ναι ρε φίλε με ένα τέτοιο lg Δεν θα έχει τίποτα κοινό με το ιπποντ που κάνει 200ευρό άμα δεν έχεις πιάσει δεν μπορείς να ξέρεις
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι όντως φθηνό για apple, πολύ καλή τιμή για όποιον τον ενδιαφέρει μια τέτοια συσκευή! 1
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ναι ρε φίλε με ένα τέτοιο lg Δεν θα έχει τίποτα κοινό με το ιπποντ που κάνει 200ευρό άμα δεν έχεις πιάσει δεν μπορείς να ξέρεις Ας παρει κανα motorola g με 150€ που ειναι πιο γρηγορο και με καλυτερη,μεγαλυτερη οθονη.
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ας παρει κανα motorola g με 150€ που ειναι πιο γρηγορο και με καλυτερη,μεγαλυτερη οθονη. 1on το μότο g Καλό κινητό λειτουργήσετο κάτω από τον ήλιο για δυο λεπτά και μετά έλα πες μου και δεύτερον ρε μάγκες πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι αφτί που θα το πάρουν θα θέλουν να λειτουργούν Ίος λειτουργικό και κάτι ακομα η οθόνη που έχει το iPod και το iPhone κινητά ακόμα και μέχρι 300 ευρό δεν τα φτάνουν αλλά όχι πρέπει να κραζουμαι πάντα την Apple Έτσι χωρίς λόγο γιατί δεν την γουστάρουμε...Κύριοι δεν ξερω τι γνωρίζεται αλλά ξέρω τι δεν γνωρίζατε και για το Ίος και για το αντροιντ
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 1on το μότο g Καλό κινητό λειτουργήσετο κάτω από τον ήλιο για δυο λεπτά και μετά έλα πες μου και δεύτερον ρε μάγκες πόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι αφτί που θα το πάρουν θα θέλουν να λειτουργούν Ίος λειτουργικό και κάτι ακομα η οθόνη που έχει το iPod και το iPhone κινητά ακόμα και μέχρι 300 ευρό δεν τα φτάνουν αλλά όχι πρέπει να κραζουμαι πάντα την Apple Έτσι χωρίς λόγο γιατί δεν την γουστάρουμε...Κύριοι δεν ξερω τι γνωρίζεται αλλά ξέρω τι δεν γνωρίζατε και για το Ίος και για το αντροιντ Αστο καλυτερα, δεν το εχεις, εδω μεχρι χθες νομιζες οτι το ipod touch ειχε gps. Αυτό που λέει τοποθεσία σαν επιλογή GPS ειναι Φίλε μου είσαι σίγουρος γιατί σου μετράει ταχύτητα και βήματα μαζί με το GPSδεν το εχω λειτουργήσει αλλά δεν είμαι κακό για αυτό είμαι σίγουρος
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αστο καλυτερα, δεν το εχεις, εδω μεχρι χθες νομιζες οτι το ipod touch ειχε gps. Βλέπω και εσένα που το κατέχεις αλλά μάλλον το κινητό το έχεις μόνο για Facebook και δεν βλέπεις ότι play store Είναι σάπιο με 5 εκατομμύρια αχρείαστες και άχρηστες εφαρμογές που το μόνο που κάνουν είναι να κολλάνε το μηχάνημα και μιλάμαι μετά
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αστο καλυτερα, δεν το εχεις, εδω μεχρι χθες νομιζες οτι το ipod touch ειχε gps. Κι όσο για αυτά που υπογραμμίσεις τσεκαρετο από μόνο σου
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βλέπω και εσένα που το κατέχεις αλλά μάλλον το κινητό το έχεις μόνο για Facebook και δεν βλέπεις ότι play store Είναι σάπιο με 5 εκατομμύρια αχρείαστες και άχρηστες εφαρμογές που το μόνο που κάνουν είναι να κολλάνε το μηχάνημα και μιλάμαι μετά Δεν χρειαζεται να το κανεις vs , επειδη δεν εχεις επιχειρηματα και λες ανακριβειες. Υ.Γ.: Ποσταρω απο ενα ipad air.
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν χρειαζεται να το κανεις vs , επειδη δεν εχεις επιχειρηματα και λες ανακριβειες. Υ.Γ.: Ποσταρω απο ενα ipad air. Δεν το κάνω vs και τα επιχειρήματα είναι πολύ καλά εσύ μπήκες στην λάθος συζητήσει και εγώ ποστάρω από lg gpad και είμαι πρώην κάτοχος ipod
haHa Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν το κάνω vs και τα επιχειρήματα είναι πολύ καλά εσύ μπήκες στην λάθος συζητήσει και εγώ ποστάρω από lg gpad και είμαι πρώην κάτοχος ipod Επιχειρηματα οπως οι ανακριβειες οτι το ipod touch εχει gps?
κουξκουκ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Επιχειρηματα οπως οι ανακριβειες οτι το ipod touch εχει gps? Βάσικα τα δικά σου επιχείρηματα για τις θήκες ότι δεν χρειάζονται πάρα μόνο στο iPhone και όχι στο ιπποντ γιατί δεν έχει GPS είχα το ιπποντ 4ης γενιάς και αν κολλάς μόνο εκεί οκ είναι ανακριβείς τα επιχειρήματα για το GPS Γιατί δεν έχει ,και εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι σε κάποιους δεν αρέσουν τα ταμπλετ και δεν έχουν τα λεφτά για να Πάρουν τα iPhone και θέλουν αυτά που προσφέρει η αππλε με χαμηλή τιμή γι αυτό βγαίνουν και classic nano και αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα