Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοξα το θεο υπαρχουν και φθηνοτερες συσκευες για οποιον ενδιαφερεται και απο την ιδια την εταιρια(Ipod Nano,Shuffle)και απο αλλες εταιριες με μεγαλη αυτονομια,δεν σε αναγκαζει κανεις να επιλεξεις μονο το Ipod Touch.

• Like 1
Δημοσ.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις ειναι καθαρα προσωπικη σου αποψη και καλο θα ηταν να το ανεφερες στο τελος :),και η ολη ιδεα του ξεπερασμενου και το οτι νομιζεις οτι απευθυνονται μονο σε παιδακια :) Αλλωστε ποτε δεν ειχε βγει για να αντικαταστησει τα Smartphone,απλα του προσθεσανε και αλλες λειτουργιες σε σχεση με το Classic ακριβως μιας και εχουν αλλαξει οι καιροι και οι απαιτησεις των καταναλωτων/πελατων της :)

Δεν ειναι προσωπικη μου αποψη ή δικη σου, ειναι γεγονος. Το ipod touch απευθυνεται κυριως σε αυτο το κοινο. (ενδεικτικα και εδω , The 2012 iPod Touch: A Great Pocket Computer For Kids )

--------------------------------------------

Φυσικα δεν εχει βγει για να αντικαταστησει τα smartphone. Τα smartphone ομως αντικατεστησαν για τους περισσοτερους τα ξεχωριστα mp3 players.

Για τα πρόγραμμα που σε βοηθάνε στο τρέξιμο μίλησα φιλος

Που η ακριβεια του nike+ ειναι αστεια...

Ειναι ενα gimmick, ελαχιστοι χρησιμοποιουν αυτο το αποτυχημενο features, ενω ειναι απειρως περισσοτεροι αυτοι που χρησιμοποιουν το gps για να μπορουν να δουν με ακριβεια ποσο ετρεξαν, που ετρεξαν, με τι ταχυτητα κλπ.

Δημοσ.

Δεν ειναι προσωπικη μου αποψη ή δικη σου, ειναι γεγονος. Το ipod touch απευθυνεται κυριως σε αυτο το κοινο. (ενδεικτικα)

Φυσικα δεν εχει βγει για να αντικαταστησει τα smartphone. Τα smartphone ομως αντικατεστησαν για τους περισσοτερους τα ξεχωριστα mp3 players.

Για το παραπανω link αναφερει στην αρχη οτι ειναι κυριως για μικρες ηλικιες και μετα λεει οτι ειναι για πολλες ηλικιες’’ The iPod is unlike any other music player with its unique appeal to a remarkable range of ages and personalities’’

Τελος παντων οπως ειπα οτι νομιζει ο καθενας.

Δημοσ.

Φίλε μου είσαι σίγουρος γιατί σου μετράει ταχύτητα και βήματα μαζί με το GPSδεν το εχω λειτουργήσει αλλά δεν είμαι κακό για αυτό είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Bασικά απευθύνεται σε ενα κοινό που το tablet του πέφτει μεγάλο.....μικρό κοινό αλλα υπαρκτό.

Πιστεύω οτι θα δούμε μαζί με την παρουσίαση του νέου iphone και ένα αρκετά μεγαλύτερο ipod touch που θα πάρει την θέση του ανάμεσα στο ipod touch και στο ipad mini. Για αυτό και άλλωστε το κατέβασμα της τιμής....

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά για μένα που θέλω να κάθομαι στο καναπέ να βλέπω τβ είναι φοβερή λύση και θέλω να είμαι συνδεμένος έτσι και για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με γυμναστική γιατί εκτός το νικε+ μπορείς να κατεβάσεις αρκετά με καλές αξιολογήσεις σε αυτήν την τιμη Εγώ θα ειμουν ευχαριστημένος άμα το έκαναν το 2012 τώρα αν πιστεύουν ότι εν έτι 2014 θα ξανά κυκλοφορήσουν το ίδιο και όχι ένα παραπλήσιο του iPhone που έρχεται εχασαν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το παραπανω link αναφερει στην αρχη οτι ειναι κυριως για μικρες ηλικιες και μετα λεει οτι ειναι για πολλες ηλικιες’’ The iPod is unlike any other music player with its unique appeal to a remarkable range of ages and personalities’’

Τελος παντων οπως ειπα οτι νομιζει ο καθενας.

Φυσικα το ipod το εχουν αγορασει ατομα απο διαφορες ηλικες.

Απλα απευθυνεται κυριως σε παιδακια, ειδικα οταν μιλαμε για το ipod touch.

http://beforeitsnews.com/science-and-technology/2012/10/apples-latest-ipod-touch-closely-resembles-an-iphone-2479766.html

Aside from that, the wrist strap reiterates the iPod Touch’s target market: families with kids. The loop can easily be snapped onto the back of the device, making it an easy item to carry when traveling. If you are driving for miles in a car with kids and you would want them to behave and to be entertained, you can rely on the iPod Touch, like many parents do so up to now. 

The 2012 iPod Touch: A Great Pocket Computer For Kids

Other reviews have complained about the price (it starts at $300) and some reviewers seem unimpressed by the touch. Who is it for, they wonder? Especially if you already have an iPhone.

Well, it’s for the kids. It’s a kids’ computer.

The Secret to Apple iPod Touch's Success: Kids

Apple is using the iPod Touch to build loyalty with pre-teens and teens, even before they have their own phones.

Ο ιδιος ο Steve Jobs ειχε αποκαλεσει το ipod touch σαν "training wheels" για το iPhone.

http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch#Comparison_to_the_iPhone

Steve Jobs once referred to the iPod Touch as "training wheels for the iPhone".

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.
Bασικά απευθύνεται σε ενα κοινό που το tablet του πέφτει μεγάλο.....μικρό κοινό αλλα υπαρκτό.

Πιστεύω οτι θα δούμε μαζί με την παρουσίαση του νέου iphone και ένα αρκετά μεγαλύτερο ipod touch που θα πάρει την θέση του ανάμεσα στο ipod touch και στο ipad mini. Για αυτό και άλλωστε το κατέβασμα της τιμής....

Ένας τέτοιος είμαι εγώ φίλε αλλά έχω 2 βδομάδες που πήρα το gpad και έχω αρχίσει να το συνηθίζω

Δημοσ.

Φίλε μου είσαι σίγουρος γιατί σου μετράει ταχύτητα και βήματα μαζί με το GPSδεν το εχω λειτουργήσει αλλά δεν είμαι κακό για αυτό είμαι σίγουρος

Δεν εχει gps.

Δειχνει κατα προσεγγιση τα βηματα σου, καμμια σχεση με την ακριβεια ενος gps που εχουν τα κινητα.

Δημοσ.

Ένας τέτοιος είμαι εγώ φίλε αλλά έχω 2 βδομάδες που πήρα το gpad και έχω αρχίσει να το συνηθίζω

φιλε και σε ανωτερα..... όταν συνιθίσεις το μεγεθος της οθόνης οτιδήποτε μικρότερο ακόμα και κατα μία ιντσα θα σου κακοφένεται....

• Like 1
Δημοσ.
Δεν εχει gps.

Δειχνει κατα προσεγγιση τα βηματα σου, καμμια σχεση με την ακριβεια ενος gps που εχουν τα κινητα.

Αυτό που λέει τοποθεσία σαν επιλογή GPS ειναι
Δημοσ.

Αυτό που λέει τοποθεσία σαν επιλογή GPS ειναι

http://support.apple.com/kb/SP657maps location Αυτό ειναι

Δεν εχει gps και δεν σου βρισκει την τοποθεσια, παρα μονο κατα προσεγγιση βασει των κοντινων σου wifi.

Δες τι γραφει στην σημειωση 4 που παρεθεσες:

For iPod touch with Maps, the Maps application provides your approximate location using information based on your proximity to known Wi-Fi networks (when on and available). The more accurate the available information, the smaller the circle identifying your position on the map. The feature is not available in all areas. Known Wi-Fi networks are predominantly in urban areas.

Και εδω στα ελληνικα:

https://www.apple.com/gr/ipod-touch/specs.html

Για το iPod touch με τους Χάρτες, η εφαρμογή Χάρτες παρέχει την τοποθεσία σου κατά προσέγγιση, χρησιμοποιώντας πληροφορίες με βάση την εγγύτητά σου σε γνωστά δίκτυα Wi-Fi (όταν είναι ενεργοποιημένη και διαθέσιμη). Όσο ακριβέστερες είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες, τόσο μικρότερος είναι ο κύκλος που προσδιορίζει τη θέση σου στο χάρτη. Η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές. Τα γνωστά δίκτυα Wi-Fi βρίσκονται κυρίως σε αστικές περιοχές. 

Επαναλαμβανω για να μην μπερδευεσαι και παρασυρεσαι απο gimmicks και marketing:

Tι σχεση εχει το gps με το nike+ μονο εσυ ξερεις. Το nike+ δεν εχει καθολου ακριβεια και αποτελει ενα gimmick και φυσικα δεν εχει νοημα σε ποδηλατο/inline skating κλπ.

Που η ακριβεια του nike+ ειναι αστεια...

Ειναι ενα gimmick, ελαχιστοι χρησιμοποιουν αυτο το αποτυχημενο features, ενω ειναι απειρως περισσοτεροι αυτοι που χρησιμοποιουν το gps για να μπορουν να δουν με ακριβεια ποσο ετρεξαν, που ετρεξαν, με τι ταχυτητα κλπ.

Δημοσ.

Το έκανα και εγώ μετάφραση το είδα σαν GPS Τέλος παν τον με αυτό το εξάρτημα με την σιμ στα πρώτα σχόλια του άρθρου είναι σαν να έχεις παντου

Επισκέπτης
Δημοσ.

1) ειναι φτηνη λυση για καποιον που θελει μια συσκευη apple αλλα δεν εχει λεφτα να αγορασει iphone αρα θα δουλεψει βασικα ως wifi τηλεφωνο(νομιζω πια κανενας δεν παιρνει τηλεφωνο ας ειναι καλα τα chat apps!

2) ειναι προλογος για φτηνο iphone που φωναζει (δεν καταλαβαινω γιατι) το αγοραστικο κοινο!

3) τα ipod μετα το iphone 4 νομιζω ειναι απλα ενα gadget που απλα η εταιρεια το αναβαθμιζει μεχρι να βρεθει κατι που θα το αντικαταστησει (μην ξεχνατε υπαρχει ΑΚΟΜΑ το παλιο ipod με την ροδελα!!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...