dekaindianoimikroi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Tο laptop είναι πρόσφατα αγορασμένο. Κάποια στιγμή σταμάτησε να παράγει οποιονδήποτε ήχο και δεν έπαιζε τα video στο youtube, επίσης δεν άνοιγε το windows media player, έκανα scan με το avg και δεν βρήκε τίποτα. Όταν έκανα επανεκκίνηση μου έβγαλε blue screen of death και έκανα refresh your pc από ένα εργαλείο που μου έβγαλε,επανέφερε όλες τις αρχικές ρυθμίσεις και διορθώθηκε το πρ'οβλημαμε τον ήχο, έκανα ξανά όλα τα updates αλλά τώρα έχω πρόβλημα με κάποια εργαλεία των windows ( όπως το defragler) και δεν μου βγάζει το κουμπί για απενεργοποιηση στην αρχική οθόνη. Καμία πρόταση;;;
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς δε σου βγάζει το κουμπί για απενεργοποίηση στην αρχική οθόνη; Πάνω δεξιά στο start screen; Αυτό μπήκε με το update 1. Αν δεν έκανες αυτό το update θα πρέπει να το κάνεις από το Store.
dekaindianoimikroi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οκ το έκανα αυτο,ευχαριστώ,αλλά ακόμα έχω θέμα με το defrug!!!
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς; Δεν κάνει defrag με το ενσωματωμένο εργαλείο; Δοκίμασε κάποιο άλλο όπως το defraggler.
dekaindianoimikroi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν υπάρχει κανένα εργαλείο των windows
infin1tyGR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Υπάρχει αλλά πρέπει να το βρεις από την Αναζήτηση. Γράψε ανασυγκρότηση και θα το βγάλει (ή «Defragment and optimize your drives» αν έχεις την αγγλική έκδοση).
SPANK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Για trojans κτλπ κανε scan με malwarebytes και superantispyware , αν δεις οτι συνεχίζουν οι μπλέ οθόνες και γενικά διάφορα θεματάκια καλο ειναι να το πας να το τσεκάρουν μιας και εισαι σε εγγύηση αφου το αγόρασες πρόσφατα
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μπορεις να βαλεις και το startisback η το classicshell για να εχεις την παλια καλη εναρξη και να μην ψαχνεις που ειναι η ανασυγκροτηση κλπ. Τωρα για το φορητο σου πριν το πας στην Ideal μπορεις να του κανεις μια επαναφορα συστηματος (system restore) η μια full επαναφορα απο το recovery partition
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα