Pan726601 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παιδιά τελικά βρήκατε που μπορούνε να αγοράσουμε τους φακούς? χωρίς αμαζον και eBay διότι κάνουν πάνω από μήνα μέχρι να έρθουν Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Επειδη πιστευω οτι η κουβεντα δεν ειναι στην σωστη βαση της θα προσπαθησω να το φερω Με χαλαει αυτο, μα ειναι δυνατον να δινουν τα σχεδια; ΔΩΡΕΑΝ; Τι ειδους εταιρια ειναι αυτη;Εαν ηταν η Απλ θα ειχε κατασκευασει ενα πλαστικο αξιας 2 δολλαριων στην Κινα και θα το πουλαγε 200 δολλαρια, συν την υπηρεσια εκμαθησης αλλα 200 δολλαρια και ολοι θα ειμασταν χαρουμενοι για το νεο "φτηνο" gadget-ακι που αγορασαμε. Ετσι δουλευει ο κοσμος μας; Καταλαβατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ψιλό συμφωνώ μαζί σου. Αλλά αφού υπάρχουν έκατσα και το φτειαξα με κόντρα πλακέ θαλάσσης 3mm. Αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο μαγαζί εδώ να αγοράσω τους μεγεθυντικός φακούς Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Βαλε φωτογραφια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Θελω να το δω. /offtopic Κοντρα πλακε θαλασσης 3χιλιοστα; Πες μου που το βρηκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το είχα από κάτι δουλίτσες. Αλλα σε οποιοδήποτε ξυλουργείο θα βρεις. Αν εισαι Αθήνα να σου δώρο το υπόλοιπο Δυο ωριτσες μου πήρε. Αλλά έχω ακόμα δουλεια πάνω του Sent from my iPhone using Insomnia Και έχω τέτοιους μεγεθυντικους φακούς από κεφαλές ρομποτικά. Και τα ψιλό έβαλα. Και εναι τέλειο. Μόνο που είναι τεράστιο και δεν κάνει. Θέλω 7 ζουμ και διάμετρο 36 χιλιοστά Sent from my iPhone using Insomnia Αν πετύχει το συγκεκριμένο project, φτειαχνω κατευθείαν ενα cad το πάω σε κάνναβης αλουμινα με cnc plasma και μου το βγάζει μονοκόμματο φινίρισμεμο και τέλειο. Sent from my iPhone using Insomnia Το είχα από κάτι δουλίτσες. Αλλα σε οποιοδήποτε ξυλουργείο θα βρεις. Αν εισαι Αθήνα να σου δώρο το υπόλοιπο Και έχω τέτοιους μεγεθυντικους φακούς από κεφαλές ρομποτικά. Και τα ψιλό έβαλα. Και εναι τέλειο. Μόνο που είναι τεράστιο και δεν κάνει. Θέλω 7 ζουμ και διάμετρο 36 χιλιοστά <br><br><br> Αν πετύχει το συγκεκριμένο project, φτειαχνω κατευθείαν ενα cad το πάω σε κάννα αλουμινα με cnc plasma και μου το βγάζει μονοκόμματο φινίρισμεμο και τέλειο. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Τι requirements έχει η εφαρμογή από τις συσκευές? Δεν μου είναι συμβατή σε συσκευή με 1GHz 2πύρηνο και 1GB Ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Και εγώ τα ίδια χαρακτηριστικά έχω. Και πετάει. Ποια συσκευή έχεις?? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Motorola Atrix 4G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pan726601 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Από Motorola δεν ξέρω τίποτα. Αλλά με iPhone 5s το οποίο είναι 1Ghz διπύρηνο με 1 Gb RAM Sent from my iPhone using Insomnia Απλά πεταει Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 https://www.unofficialcardboard.com/products/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα