Metal Heart Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Στην Ελλάδα το νομικό πλαίσιο είναι τέτοιο που ευνοείται ο απατεώνας. Όσο πιο πολλοί και πολύπλοκοι είναι οι νόμοι σε ένα κράτος τόσο πιο διευθαρμένο είναι. Για τόλμα στην Αγγλία να αφήσεις απλήρωτο νοίκι και δεν πρόκειται να ξαναβρείς σπίτι να νοικιάσεις.
Geosim79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 σε περίπτωση επιστροφής φόρου (κάτω από 1000 ευρώ) που δεν κάνουν επανέλεγχο σε πόσο καιρό εμφανίζεται το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό;
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 σε περίπτωση επιστροφής φόρου (κάτω από 1000 ευρώ) που δεν κάνουν επανέλεγχο σε πόσο καιρό εμφανίζεται το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό; Το συστημα σου δινει ακριβη ημερομηνια, 20 μερες ειπε σε μενα. Ειναι φιλολογικη η ερωτηση σου?
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγώ ιδιωτικός υπάλληλος με καθαρό εισόδημα 15500 μου ήρθε πιστωτικό 7 ευρώ στην δήλωση.Έχοντας δηλώσει μόνο τον καθαρό μισθό στην δήλωση και τις αποδείξεις (25%). Απο κει και πέρα πρόσθεσα κάτι ιατροφαρμακευτικά που είχα πέρσι , κάτι γιατρούς (περίπου 1300 αν θυμάμαι) + το ενοίκιο όλο του χρόνου που έδωσα και μου ήρθε επιστροφή 180 € !!!! Το παραπάνω δεν το λέω για να πικάρω τους Ελεύθερους επαγγελματίες αλλά για να τονίσω την διαφορά που υπάρχει. Η μάλλον την αδικία. Είχα πάει χτες στο φωτογράφο μου και μίλαγα με την γυναίκα του. Μάλωσε λέει με μια χτες το μεσημέρι γιατί της είπε ότι "εσύ αφεντικό είσαι, μια χαρά την έχεις, έχεις το μαγαζάκι σου , δεν έχεις αφεντικά πάνω από το κεφάλι σου και άλλα πολλά" Και τώρα μιλάμε για μια κοπέλα η οποία πέρασε από ένα στάδιο καρκίνου πριν 2 χρόνια το οποίο ευτυχώς το ξεπέρασε αλλά δεν βρήκε ποτέ της τον τελευταίο χρόνο την ευκαιρία και τα χρήματα να πει ότι της περισσεύουν 320 (ναι τριακόσια είκοσι) ευρώ για να πάει να κάνει τις βασικες εξετάσεις γιατί έχει αρχίσει τον τελευταίο καιρό και έχει κάτι πόνους. Είπα να της δανείσω αλλά δεν δέχτηκε και είναι αρκετές φορές που το σκέφτομαι από προχτές. Απο κει και πέρα και εγώ βρίσκομαι στην φάση τις τελευταίες μέρες να ξεκινήσω παράλληλα κάτι δικό μου πάντα υπό την προστασία του ότι είμαι μισθωτός και παίρνω απαλλαγή από τον ΟΑΕΕ. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το σκεφτόμουν καν να κάνω έναρξη επαγγέλματος με αυτή την φορολογία. Βασικά θα μπορούσα να κάνω και μαύρα την δουλειά χωρίς να μπλέξω αλλά θέλω να έχω καλυμμένο τον κώλο μου , να έχω την άνεση να πάω σε μια εταιρεία να τους προσφέρω υποστήριξη , η σε ένα κατάστημα και φυσικά να μην βγάζω μαύρα λεφτά εις βάρος νόμιμων εργαζομένων
rus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγώ ιδιωτικός υπάλληλος με καθαρό εισόδημα 15500 μου ήρθε πιστωτικό 7 ευρώ στην δήλωση.Έχοντας δηλώσει μόνο τον καθαρό μισθό στην δήλωση και τις αποδείξεις (25%). Απο κει και πέρα πρόσθεσα κάτι ιατροφαρμακευτικά που είχα πέρσι , κάτι γιατρούς (περίπου 1300 αν θυμάμαι) + το ενοίκιο όλο του χρόνου που έδωσα και μου ήρθε επιστροφή 180 € !!!! Eγω με εισοδημα περ.13 χιλ. εχω επιστροφη 450. Εξαρταται απ το ποσο φορο σου παρακραταει καθε μηνα ο εργοδοτης. Για τα ιατροφαρμακευτικα εχεις εκπτωση 130(αν εχεις βαλει αποδειξεις με ασυνταγογραφητα φαρμακα σε βλεπω να σε καλουν για ελεγχο). Η φοροαπαλλαγη για το ενοικιο καταργηθηκε. Σου ειπε το συστημα ποτε θα μπουν τα 180 στο λογ/σμο σου?
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Έλα παιδιά, μαυρίλα και άγιος ο θεός. Άστα να μαζεύονται τα χρέη, απλά ξεφορτωθείτε ακίνητα αυτοκίνητα σε κανένα μισθωτό. Και όχι μισθωτήρια και μαλακίες. Συμβόλαιο με κανά καλόπαιδο. Δε στα δίνει? Ξύλο. Ξηγιέσαι όμορφα '' δε σου κόβω τίποτα, δεν πάει εφορία. Αν δεν έχεις να πληρώσεις , σου δίνω 2 μήνες διορία. Αν δεν έχεις φύγει τα βρίσκεις με τον δικό μου''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα