stathisgtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για σας παιδιά. Έχω τις 2 κάρτες της υπογραφής.Προς το παρόν όλα καλά.Έχω βάλει τα 14.4 drivers της AMD.Το πρόβλημα είναι το εξής. Ενώ φορτώνει το Bf4 σταματάει το φόρτωμα κολλάει μαυρίζει η οθόνη και αρχίζει η Asus na γυρνάει τους ανεμιστήρες στο φουλ.Κάνω επανεκκίνηση και βλέπω ότι λείπουν τα drivers.Αυτό μου το έχει κάνει 3 φορές.Αυτό που κάνω είναι,να βγάλω τις κάρτες. Να εγκαταστήσω την μια και να ανάψω το pc.Και όλα καλά.Μου αναγνωρίζει την κάρτα και τα drivers είναι εκεί. Σβήνω το pc.βάζω και την άλλη. Τον ξανά ανάβω και όλα καλά.Crossfire enabled και δουλεύουν όλα.Έκανα με ddu τα drivers έβαλα φρέσκα πάλι.Οι φερμοκρασιες είναι οκ.Στο παιχνίδι έχω 62 στην sapphire και 55 στην asus. Αν μπορεί και ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σε άλλα παιχνίδια στα κάνουν αυτά; Το BF4 δεν ενδείκνυται για troubleshooting...
stathisgtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ωχ.Δεν παίζω κανένα άλλο παιχνίδι. Άρρωστο με Bf4 είμαι.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εχεις δοκιμασει και τις 2 ξεχωριστα μηπως υπαρχει καποιο θεμα σε καποια; δοκιμασε και τον τελευταιο beta driver,δεν εχεις να χασεις κατι.
stathisgtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλή ιδέα xristaras12.Το θέμα είναι εάν η οθόνη που στα 120hz χρειάζετε δύναμη για να αποδώσει στο συγκεκριμένο game.Τα beta τα είχα βάλει και μου είχε κάνει πάλι. Το θέμα είναι ότι μου το κάνει μια φορά την εβδομάδα αυτό το πρόβλημα.Στο παιχνίδι δεν έχουν κανένα θέμα.Μόνο τα θέματα του game.Lag,stuttering, και όλα αυτά που παραπονιέται όλος ο κόσμος του bf4. Θυμήθηκα τώρα ότι χρησιμοποιεί το msi afterburner.παίζει κάνεναν ρόλο αυτό. Έχω διαβάσει ότι προκαλεί θέματα.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 αν ερθεις μια βολτα απ το αντιστοιχο τοπικ του φορουμ μας θα δεις οτι υπαρχει γενικοτερη συζητηση επι του θεματος. Εχω παρατηρησει κ εγω οταν εχω ανοιχτο το afterburner χαμηλη χρηση gpu εκτος κ αν ειναι placebo effect και παιχνιδιου θελοντος θελω να κανω δοκιμες με και χωρις afterburner να δω διαφορες. Αν θες δυναμη για το συγκεκριμενο παιχνιδι,κατεβασε το lighting σε medium και το mesh επισης και βγαλε ambient occlusion απο HBAO αν το εχεις.Θα παρεις αρκετο fps boost.
stathisgtr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οκ θα κάνω δοκιμές.Αλλά για αρχή θα ξεκινήσω χωρίς msi.Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα σχετικά με crossfirex να κάνω fan profiles και να συγχρονίσω τις κάρτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα