Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

Ένας φίλος μου εχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του. Μου ανέφερε εδω και καιρό πως πολλές φορές την ώρα που χρησιμοποιούσε τον υπολογιστή του πάγωνε τελείως και του εμφάνιζε μπλέ οθόνη με έρρορ.

Δοκίμασε νά κανει φορμάτ,μηπως και του λυθεί το πρόβλημα,αλλα τώρα κατα την εγκατάσταση των 7 ,του παγώνει πάλι και πάλι εμφανίζει μπλέ οθόνη με έρρορ. Όποιος μπορεί ας ρίξει μια ματιά στην εικόνα μηπως και καταλάβει κατι,να μας πεί τι φταίει και το κάνει αυτό.

Ευχαριστώ

IMAG0416.jpg

Δημοσ.

κατεβασε το memtest86+ και κανε ενα τεστ κανενα 2ωρακι να δεις

και δευτερον αν συνεχιζει τα ιδια το συστημα,κατεβασε την bootable εκδοση του hard disk sentinel μηπως εχει προβλημα ο δισκος Η αν εχεις σταθερο υπολογιστη η docking station που να δεχονται τον συγκεκριμενο δισκο μπορεις να δεις ετσι(αντι να κανεις την παραπανω διαδικασια)

Δημοσ.

δηλαδη οταν περναει τα windows 7 βγαζει μπλε οθονη;  αυτο εμενα για δισκο με κανει, τα windows τα περναει κανονικα ή οχι;

Δημοσ.

Σταθερός υπολογιστής ειναι, το memtest πως θα το τρέξω? τώρα ουτε windows δεν εχει περασμένα, οχι δεν τα περνάει, παγώνει στην εγκατάσταση,

Δημοσ.

ε κατεβασε το απο αλλο συστημα ντε :P

για το μεμτεστ θα κατεβασεις την bootable εκδοση και θα ξεκινησεις το συστημα απο εκει(οπου το γραψεις δηλαδη-cd-usb κλπ)

Δημοσ.

Έτρεξα το memtest,και σβήνει τελείως ο υπολογιστής πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία,

δοκιμασα να τρέξω το diagnostic που μου πρότεινες χριστάρα και μου βγάζει perfect την κατάσταση του δίσκου.

Δημοσ.

Τελικα δεν πρέπει να είναι θεμα δίσκου, τον εβαλα και σε αλλο υπολογιστή,έτρεξα το διαγνωστικό της εταιρίας του και έδειξε οτι δεν έχει καποιο πρόβλημα, καμια αλλη ιδέα ρε παιδιά?

Δημοσ.

τον υπολογιστη τον ειχε αγορασει απο μια αλυσιδα καταστηματων, ετοιμο, μια ραμ εχει πανω, και δεν εχει καθολου καρτα γραφικων.

Δημοσ.

μετα απο 3 προσπαθειες,καταφερε κ ολοκληρωσε την εγκατασταση των windows χωρις να παγωσει .θα δοκιμασω σημερα αυτο με τις ραμ και θα επανελθω. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια .

Δημοσ.

Άλλαξα τη θεση της ράμ,και μετα απο 2 μέρες δεν έχει ξανακάνει τίποτα περιεργο,

ευχαριστω για τη βοήθεια παιδιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...