Mixalis_t Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα μια βοήθεια από γνώστες του είδους στην επιλογή της κατάλληλης πλατφόρμας για μια εφαρμογή intranet. Επεπιδή ο όρος είναι λίγο γενικός, να εξηγήσω λίγο παραπάνω τα functionalities: Μιλάμε για μια web εφαρμογή η οποία θα έχει 3 βασικούς άξονες: - πολλαπλούς χρήστες - project managemnet tool - wiki for knowledge management (που σημαίνει ότι αντί να διατηρώ 100 αρχεία word στο shared drive που αφορούν π.χ. κάποιο documentation, δημιουργώ τις αντίστοιχες σελίδες στο intranet στην απείρως φιλικότερη μορφή ενός website). Μέχρι τώρα, έχω δει ότι το drupal μπορεί πιθανότατα να μου κάνει τη δουλειά, αλλά με προβληματίζει το "learning curve" αφού δεν έχω τη παραμικρή εμπειρία σε αυτό. Το wordpress δεν το έχω ψάξει. Επίσης, για όποιον το ξέρει Twiki (δεν είναι CMS, είναι μια πλατφόρμα για intrnanet, file sharing, knowledge base κτλ) πιστεύω ότι είναι πολύ καλή περίπτωση γιατί έχει και τις 3 ιδιότητες που αναφέρω παραπάνω. Όμως και αυτό σηκώνει πολλές custom-ιες για να γίνει λειτουργικό.. Οι γνώσεις μου: administration skills: καλές, μπορώ να στήσω ένα web server HTML/CSS: λίγες, αλλά με προοπτική βελτίωσης PHP: όχι MySQL: όχι Θα ηθελα να ακούσω γνώμες. Ευχαριστώ!
lion2486 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δες αν σου κάνει το RedMine. (δοκίμασε το από εδώ http://www.turnkeylinux.org/redmineσε ένα VM, είναι πολύ απλό.) Το κοιτάω εγώ για project management μονο, έχει και Wiki είδα αλλά per Project. Δεν το έχω γνωρίσει ακόμα.. Αν επιτρέπεται για τι χρήση προορίζεται;
Mixalis_t Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 @lion Το έχω υπόψη! Πολύ χρήσιμο εργαλείο..., αλλά μόνο project management. Θέλω κάτι αρκετά ευρύτερο Αν επιτρέπεται για τι χρήση προορίζεται; Ιδιωτική - πειραμιτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα