Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα 200w δεν θα τα δουλεύεις 24/7 για αυτό έχει 3 σκάλες αλλά θα έχεις την ισχύ στην διάθεση σου και όταν χρειαστεί θα επιλέγεις tornado force :devil:

Δημοσ.

^ανεβασες την θερμοκρασια του δωματιου ......φωτια στα κοκκινα....γι' αυτο 

improvised_ac.jpg

but i prefer ........ :wub:

idPELG.gif

:P

Δημοσ.

ρε παίδες έχει ειπωθεί νωρίτερα ότι οι επιδαπέδιοι ανεμιστήρες δεν είναι καλοί και προβληματίστηκα.

Συμφωνεί άλλος ;

Γενικά είμαι στο ψάξιμο και δεν ξέρω τι να προτιμήσω, επιδαπέδιο ή κολωνάτο ;

Λεφτά για οροφάτο δεν έχω.

matrixxx, κάντο στίκυ αγόρι μου, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβρη
Δημοσ.

ρε παίδες έχει ειπωθεί νωρίτερα ότι οι επιδαπέδιοι ανεμιστήρες δεν είναι καλοί και προβληματίστηκα.

Συμφωνεί άλλος ;

τι το κακό έχουν; οι κολωνάτοι έχουν περισσότερες επιλογές διεύθυνσης αλλά είναι ακριβότεροι και ποιο δύσκολοι στην μεταφορά είναι αναλόγως τις ανάγκες του καθενός.Και τον επιδαπέδιο μπορείς να τον τοποθετήσεις ψηλότερα ή να του δώσεις κλίση για να σε χτυπάει.

Δημοσ.

ok, επόμενη ερώτηση,

αυτού του τύπου οι όρθιοι, τί διαφορετικό προσφέρουν ;

http://www.praktiker.gr/p/anemistiras-dapedou-pyrgos-primo-air-monster-15718-r-32169

Τίποτα εκτός ίσως από αίσθηση "πούλμούρ", και επίπλέον είναι και ασταθείς λόγω ύψους ελάχιστου βάρους και μικρής διαμέτρου βάσης...

• Like 1
Δημοσ.

τι το κακό έχουν; οι κολωνάτοι έχουν περισσότερες επιλογές διεύθυνσης αλλά είναι ακριβότεροι και ποιο δύσκολοι στην μεταφορά είναι αναλόγως τις ανάγκες του καθενός.Και τον επιδαπέδιο μπορείς να τον τοποθετήσεις ψηλότερα ή να του δώσεις κλίση για να σε χτυπάει.

Συμφωνεί άλλος ;

Αυτό που είχα γράψει είναι οτι οι ΦΤΗΝΟΙ κωλονατοι δεν είναι καλοί γιατί θέλουν μονταρισμα(όχι σημαντικό), δεν είναι καλά ζυγισμενοι και πέφτουν εύκολα με μια φουσκωμενη απο αέρα κουρτίνα η σπρώξιμο ενος παιδιού(πέφτοντας σε έπιπλο μπορεί να το γρατζουνισουν) και οι σφιγκτήρες τους δεν είναι σοι με αποτέλεσμα να μην καθονται καλά στην κλίση που τους ρυθμιζεις. Αν πληρωσεις η πετύχεις προσφορά εναν ΚΑΛΟ κωλονατο τίποτα απο αυτά δεν ισχυει εκτός ίσως απο το τέλειο ζύγισμα. Για αυτό και ενω έχω τρεις κωλονατους ζαχαρωνω να αγοράσω κανα-δυο δαπέδου που το μονο θεωρω μειονέκτημα είναι η γωνία της ροής του αέρα που επειδή έρχεται απο χαμηλά μπορεί να μην χτυπάει σωστα αν υπάρχει χαμηλό εμπόδιο.

• Like 1
Δημοσ.

έχω κολωνάτο με τσιμέντο στην βάση που δεν πέφτει με 12 ρίχτερ οπότε υπάρχουν όπως και παντού πιότητες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...