plpapadopoulos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 δλδ ηταν οντως καλη τιμη και προσφορα; Γμτ και ηθελα και γω εναν για το δωματιο μου... δεν ηταν λιγο υπερεκτιμημενος; εχει εναν ιδιο στα ιδια χρήματα στο καρφουρ τον ειδα προχθες... Ομολογουμενως πολυ δυνατός... και γω για αυτο αναρωτιεμαι.... Υπερεκτιμημένος για 50+ ευρώ που βλέπω την κανονική του τιμή. Στα 25-35 ευρώ βρίσκεις πάρα πολύ καλούς στο Leroy Merlin. Equation στη μάρκα αν δεν απατώμαι. Πρίν 3 χρόνια είχα πάρει έναν επαγγελματικό δαπέδου 90cm στα 60 ευρώ. Τον έβαζες στην αυλή στη 2η σκάλα και δρόσιζε στα 10 μέτρα. Έχει προφανώς και μή επαγγελματικούς σε μικρούς σε πάρα πολύ καλές τιμε΄ς και πάρα πολύ αξιόπιστους (τουλάχιστον ό,τι Equation έχω στην Αθήνα ή πρότεινα σε φίλους και γνωστούς να πάρουν από 2010 και μετά, ακόμα ζεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 υπάρχει καμία οικονομική πρόταση για ανεμιστήρα οροφής που θέλω για υπνοδωμάτιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 υπάρχει καμία οικονομική πρόταση για ανεμιστήρα οροφής που θέλω για υπνοδωμάτιο; Ομοίως, πας στο Leroy. Πάντοτε Ιούλιο μήνα έβγαζε προσφορές σε όλωςν των τύπων ανεμηστήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εμένα πάντως ένας Primo μεταλλικός που έχω κάνει πολύ θόρυβο και είναι εκνευριστικός... Ακόμη και στο 1 είναι πολύ δυνατός και θορυβώδης, ενώ ανεβαίνοντας σκάλα δε βλέπεις και μεγάλη διαφορά... Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και αναπάντεχο να κάνει τόσο θόρυβο... Προτείνω αν μπορείτε να τους δοκιμάσετε πριν αγοράσετε για να δείτε πόσο θόρυβο κάνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 έλεγα για δοκιμασμένη πρόταση, μια και είμαι Ρόδο, δεν παίζει Leroy/δοκιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anivas11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 υπάρχει καμία οικονομική πρόταση για ανεμιστήρα οροφής που θέλω για υπνοδωμάτιο; Για υπνοδωμάτιο είναι απαραίτητο το τηλεχειριστήριο οπότε ανεβαίνει σε τιμή. Εγώ προτίμησα έναν κινέζικο με διάφανα φτερά. Είναι αρκετά καλός και αθόρυβος. Τον δουλεύω αποκλειστικά στην χαμηλή σκάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 για παιδικό υπνοδωμάτιο είναι, οπότε ο τηλεχειρισμός περισσεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 για 2μιση ακόμη ώρες ξανά προσφορά ανεμιστήρα με 25 ευρωπαϊκά στα media markt. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ROHNSON-R-825,99452,397575,1363169.html?langId=-18&utm_medium=promo&utm_source=Tzamba_Vradines_Eukairies_2014-07-01&utm_campaign=Tzamba_Vradines_Eukairies_2014-07-01 ΔΕ γνωρίζω αν είναι προσφορά ή vfm, απλά το αναφέρω. δεν εμφανίζεται σε άλλα καταστήματα στο σκρουτζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτοί οι σταθεροί ανεμιστήρες δαπέδου είναι ότι πρέπει να αρπάξεις καμία ψύξη να την έχεις να βασανίζεσαι ! Καλοί είναι μόνο για φορητό εξαερισμό σε κανένα εργαστήριο, όταν βάφεις κλπ. Για σπίτι, οι μόνοι κατάλληλοι ανεμιστήρες είναι οι οροφής. Μπορείς να κοιμηθείς με τον ανεμιστήρα ανοιχτό, δεν ενοχλούν και είναι αθόρυβοι. Από τότε που τους εγκατέστησα στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα, χρησιμοποιώ ελάχιστα τα κλιματιστικά. Επί πλέον διώχνουν τα κουνούπια και τις σκνίπες. (ως γνωστόν προσελκύονται από το διοξείδιο που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα και ο οροφής το απομακρύνει) Στο παρόν νήμα καλή προσφορά είναι αυτός με την υδρονέφωση στα 46ευρώ. Παρήγγειλα έναν για την βεράντα, να τον δοκιμάσω. Πάντως πριν βάλω κλιματιστικό μια χαρά κοιμόμουν με τον ανεμιστήρα να φυσάει πάνω μου όλο το βράδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BELLA-CUCINA-Chrome-Power-Fan-20%27,99452,397575,691953.html?langId=-18 ωραια τιμουλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/BELLA-CUCINA-Chrome-Power-Fan-20%27,99452,397575,691953.html?langId=-18 ωραια τιμουλα.. Ναι το έχασα και αυτό μήπως το πήρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 προλαβα ναι .. δν ειναι και λιγα τα 45 αλλα 200αρι δν βρισκεις ευκολα εκει..ισως πιο μετα στις εκπτωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 προλαβα ναι .. δν ειναι και λιγα τα 45 αλλα 200αρι δν βρισκεις ευκολα εκει..ισως πιο μετα στις εκπτωσεις ναι 200w και 50cm διάμετρος είναι κορυφή σε απόδοση και δεν βρίσκει κανείς εύκολα σε τέτοια τιμή.Κάθε εμπόδιο για καλό στο τέλος μπορεί να βρώ σε καλή τιμή κανένα βιομηχανικό που χρησιμοποιούν στο χόλυγουντ και αναπαριστούν τα στοιχεία της φύσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Έτσι όπως το πάμε παίδες σε λίγο καιρό θα χρειαστούμε βαρίδια για τα έπιπλα... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Έτσι όπως το πάμε παίδες σε λίγο καιρό θα χρειαστούμε βαρίδια για τα έπιπλα... Ε και εσύ, κάρφωστα στο πάτωμα. Πάντως για δωμάτιο είναι πολύ τα 200w. Και πολύ ρεύμα και πολύ δυνατός όπως λέει και ο diplo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα