Ted Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γεια χαρα σε ολους.. Ειμαι σε αναζητηση αυτες τις μερες για καποιο οικονομικο (Dual Sim) κινητακι.. Εχω κανει focus στο παρακατω για πειτε την γνωμη σας και αν εχετε καποια αλλη προταση.. NOKIA Asha 210 (Dual Sim) Το εχω βρει καινουργιο στα €56.58.. http://www.mobile-phones.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3794&category_id=7&Itemid=0&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart Υ.γ.Αν υπαρχει αλλο τοπικ ή εχω κανει λαθος και ποσταρα εδω παρακαλω την διαχ να κανει κουμαντο.. 1
Ted Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Επειδει καπου διαβασα οτι στο συγκεκριμενο κινητο το dual που λεει δεν ειnai ταυτοχρονη συνηπαρξη των καρτων αλλα εναλλαγη βγαζεις την μια βαζεις αλλη αν θες χωρις να το σβησεις ξερει καποιος να το ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ γιατι αν ειναι ετσι δνε μου κανει να κοιταξω για αλλο..? Η γυναικα μου εχει το LG L5 II DUAL E455 εχει ταυτοχρονα και τις 2 καρτες και με ενα ενα κουμπακι κανει απλα επιλογη δεν βαζει βγαζει..
Ted Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ΜΕτα απο αναζητηση βρηκα και το samsung b5512 σε μεταχειρο καμια γνωμη για αυτο? Δεν υπαρχουν επιλογες dual sim + qwerty κινητων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα