kleo1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 αν πάρω αυτόν τον δίσκο, μπορώ να το βάλω σε σταθερό; εννοω χωρίς τίποτα πατέντες με αντάπτορες. οι υποδοχές είναι ίδιες με τους 3,5; και γενικά θα είναι εύκολο να τον στερεώσω μέσα στο κουτί
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εαν μπορεις να τον στερεώσεις στο κουτι εισαι κομπλέ... και εγω 2,5αρη ανακατασκευασμενο απο λαπτοπ εχω στο σταθερο...
kleo1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 υπάρχει περίπτωση να είναι στενότερος και να "κολυμπάει" σε σένα μπήκε άνετα ή έκανες πατέντες;
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 υπάρχει περίπτωση να είναι στενότερος και να "κολυμπάει" σε σένα μπήκε άνετα ή έκανες πατέντες; οτι ειναι στενοτερος ειναι δεδομένο. Εγω τον στερέωσα απο τη μία μεριά με δύο βίδες και τελειωσε η υποθεση... καποια κουτια εχουν και υποδοχές 2,5 βεβαια αλλα αυτό ειναι άλλη υπόθεση..
GPOWERR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Eγω εχω 3 στο ντεσκτοπ...οι 2 ειναι οπως ειπε ο φιλος πιο πανω με 2 βιδες απο την μια μερια ο καθενας ενω ο τριτος ειναι τοποθετημενος καθετα με ηλεκτρικες δεστρες για καλωδια στο πλαι τοu φατνιου των δισκων ...ουτε θορυβοι ουτε κραδασμοι...χρησιμοποιησε τα αφοβα.Παρεπιμπτοντως ο δισκος που θες να παρεις ειναι πολυ γρηγορος...τον εχω(σατα 2) σε λαπτοπ και φορτωνει τα windows7 ultimate 64bit se 32 sec!!!
kleo1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 τον πηρα τον σκληρό. το κουτί είχε υποδοχές (2) για σκληρό 2,5. οπότε όλα οκ. καλύτερα δηλαδή να προτιμάμε σκληρούς 2,5 αντι 3,5. και είχα αγοράσει πρόσφατα έναν 1ΤΒ 3,5. έπρεπε να πάρω 2,5. τον βάζεις και σε laptop αν τύχει, άσε που βρίσκεις και ευκολότερα εξωτερικές θήκες αν θες να τον μετατρέψεις σε εξωτερικό. από θέμα επιδόσεων, αξιοπιστίας ελπίζω να είναι το ίδιο
ο κανενας Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλη αγορα εκανες.Εγω τον εχω σε εξωτερικη θηκη και ειναι πολυ γρηγορος.Απο αξιοπιστια εχεις τα 5 χρονια εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα