Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έβαλα nova σχεδόν αποκλειστικά για να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα σπίτι μου, μόνος μου ή με την παρέα μου και να μην ακούω τις βλακώδεις αναλύσεις του κάθε πικραμένου στις καφετέριες... :-)  Τα Live stream για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι χάλια και όλο και λιγότερα. Επίσης, πλήρωνα που πλήρωνα γύρω στα 30€ για σταθερό και Internet, με την περσινή προσφορά της nova πληρώνω 40€ για nova sports, σταθερά, 12 ώρες κινητά και Internet. Άρα συμφέρει και οικονομικά. Γενικά πάντως, οτιδήποτε σε μας μπορεί να φαίνεται περιττό, για πολλούς άλλους μπορεί να είναι σημαντικό ή απαραίτητο :-)

Γενικά ο μόνος λόγος που πουλάνε είναι αυτός, η Μπάλα. Όλα τα άλλα τα βρίσκεις εύκολα ή δύσκολα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι κλαίτε για το μονοπώλιο;

Η Νόβα δεν έριχνε τις τιμές της με τίποτα, ακόμα κι όταν βγήκε ο ΟΤΕ-TV κι έχανε τα ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο, ο ΟΤΕ έχει πάρει πλέον μεγάλο μερίδιο της αγοράς και αν πάρει και τη Νόβα θα έχει ένα πραγματικά εξαιρετικό πακέτο, το οποίο δεν πιστεύω ότι θα αυξήσει πολύ, σε κάθε περίπτωση είμαι βέβαιος ότι θα είναι ανταγωνιστικό με τις τιμές που έχει τώρα η Νόβα.

Σίγουρα χρειάζεται ο ανταγωνισμός πάντα, αλλά όταν βλέπεις μια εταιρεία να έχει χρόνο με το χρόνο χειρότερο πακέτο και πανάκριβες τιμές, ας πρόσεχε...

Συμφωνώ.

Είναι άλλο θέμα ο ανταγωνισμός στο internet (που όλοι έχουν πλέον) και άλλο στην συνδρομητική τηλεόραση που έχει το 5% του πληθυσμού. Πρώτα έχουν ανταγωνισμό με την τσέπη του καταναλωτή και μετά μεταξύ τους οι OTE TV - NOVA.

Δημοσ.

Nova θελω μονο για το Ελληνικο πρωταθλημα και το cl και με 39ε τωρα τα εχω ολα 

Αν πανε στον ΟΤΕ θα τους πω bye bye 

Λεφτα στους ΟΤΕτζηδες δεν ξαναδινω που να τα βαλουν ολα μαζι με 10ε 

• Like 1
Δημοσ.

Και ποιος ειπε οτι μια τετοια κινηση θα εγκριθει? Ειδαμε τι εγινε και με τον γαμο WIND-VODAFONE.

Δημοσ.

για διαβασε εδω ..... δεν ειναι οτι ναναι, αρχιζει να εφαρμοζεται....τυχαιο δεν νομιζω....στην Ελλαδα συνηθως το προσωρινο γινεται μονιμο....

http://greektv-com.blogspot.gr/2014/06/digea_23.html

http://greekdigitaltv.blogspot.gr/2014/06/digea-switch-off.html

Α δηλαδη απο το προσωρινο εσυ καταλαβες το μονιμο επειδη ειμαστε ελλαδα... Και αυτο μονο σε δυο περιοχες που δεν εχει ετοιμα τα δικα της μηχανηματα ακομη. Στις αλλες περιοχες που ηδη εχει και εκπεμπει εδω και καιρο, τι θα κανει θα παει να τα χαλασει μονη της;

Η νεριτ με βαση την  Link.png Site: Κοινή Υπουργική Απόφαση 15715/9-8-2013, Φ.Ε.Κ. 1956/Β’/12-8-2013 εχει πανελληνια δικο της φασμα συχνοτητων, στις οποιες, σε αλλες ηδη εχει υποσταθμους, ενω σε αλλες ετοιμαζεται να βαλει, και μεχρι τοτε, προσωρινα εξυπηρετειται απο τις συχνοτητες της digea.

Τωρα, αν ακομη και σε αυτο εσυ ειδες απο κατω συνομωσια και υπογειες βλεψεις... τι να πω.

Δημοσ.
Σε καφετέρια 130τ.μ. φέτος πλήρωνα 210 ευρώ NOVA ...... για ΟΤΕtv θέλουν 85 ευρώ.

ΑΝ γίνει αυτό .... φαντάζομε ότι θα πάνε όλα μαζί πακέτο στα 300 ..... καλά κρασιά.

Με βλέπω να πουλάω της TV την επόμενη σεζόν.

Δημοσ.

Η Forthnet ξέσκισε την αγορά.

πούλαγε υπηρεσίες κάτω του κόστους για να αυξήσει το πελατολόγιο της και το μεριδιο αγοράς της.

Είναι τίγκα στα χρέη και αν οι Γερμανοί της πάρουν την Nova θα καταστραφεί...

Οι Γερμανοί έχουν τεράστια δύναμη και αγοράζουν οτι θέλουν.

Η εταιρία είναι για τα μπάζα, λυπάμαι μονο τον κόσμο που δουλεύει εκει μέσα... αν οι Γερμανοί υλοποιήσουν την ιδέα τους θα μείνουν άνεργοι σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Η Μέρκελ θα τους κλείσει όλους.

--------------------------------------------------------------------------------

Τι λες ρε παιδί μου.

Μιας και ξέρεις όπως φάινεται πρόσωπα και πράγματα, το 3play πως θα γινει 2play και ξανά 3play (με ΟΤΕ TV).

Μη δείτε κανένα quadra το προσεχές διάστημα (τώρα θα είναι Wind , θα είναι Vodafone το κινητό δε ξέρω αλλά θα δείξει) και ξαφνικά αρχίσει κόσμος να ξερογλύφετε για να τα έχει όλα σε ένα πακέτο.

Συγχώρεσε με αλλά την k@rl@ την Μέρκελ δεν την συμπαθώ

Δημοσ.

Α δηλαδη απο το προσωρινο εσυ καταλαβες το μονιμο επειδη ειμαστε ελλαδα... Και αυτο μονο σε δυο περιοχες που δεν εχει ετοιμα τα δικα της μηχανηματα ακομη. Στις αλλες περιοχες που ηδη εχει και εκπεμπει εδω και καιρο, τι θα κανει θα παει να τα χαλασει μονη της;

Η νεριτ με βαση την  Link.png Site: Κοινή Υπουργική Απόφαση 15715/9-8-2013, Φ.Ε.Κ. 1956/Β’/12-8-2013 εχει πανελληνια δικο της φασμα συχνοτητων, στις οποιες, σε αλλες ηδη εχει υποσταθμους, ενω σε αλλες ετοιμαζεται να βαλει, και μεχρι τοτε, προσωρινα εξυπηρετειται απο τις συχνοτητες της digea.

Τωρα, αν ακομη και σε αυτο εσυ ειδες απο κατω συνομωσια και υπογειες βλεψεις... τι να πω.

συμφορουμιτη σου απαντησα στον ισχυρισμο σου στο γεγονος οτι ΝΕΡΙΤ δεν εκπεμπεται μεσω digea....οι πομποι που αναφερεσαι ειναι αυτοι που ειχαν στηθει επι ΕΡΤ , μετα το κλεισιμο της εδω και ενα χρονο δεν εχει μπει ουτε ενας πομπος...Δεν διαφωνουμε  στο γεγονος οτι η δημοσια τηλεοραση πρεπει να εχει το δικο της δυκτιο εκπομπης.

το φασμα συχνοτητων ,δηλαδη οι 2 συχνοτητες, ειναι κουτσουρεμενες γιατι η ΕΡΤ ειχε 2,5

στο πρωτο ποστ κανω λογο στο γεγονος οτι η ΕΡΤ θα κατεβαινε στο διαγωνισμο ως δευτερος παροχος(να κανει την δουλεια που κανει η digea),δηλαδη να εκπεμπονται τα καναλια μεσω του δικου της δυκτιου πομπων....ομως το προσωρινο κλεισμο της ΕΡΤ οδηγησε στο να κατεβει στο διαγωνισμο μονο η Digea,και υπαρχει το μονιμο αποτελεσμα να ειναι ο μοναδικος παροχος...σε συνομωσιες δεν πιστευω,πιστευω στα συμφεροντα....

-  MEGA, ιδιοκτησίας των κκ. Μπόμπολα και Ψυχάρη

-  ΑΝΤ1, ιδιοκτησίας του κ. Κυριακού

-  STAR, ιδιοκτησίας του κ. Βαρδινογιάννη

-  ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του κ. Αλαφούζου

-  ALPHA, ιδιοκτησίας του κ. Κοντομηνά 

-  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ιδιοκτησίας του κ. Κυριακού

http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CE%BC%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%BF-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%84%C2%BB

http://www.radiofono.gr/node/4071

Δημοσ.

Οι συγχωνεύσεις των συνδρομητικών Πλατφορμών δορυφορικής τηλεόρασης είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ευρωπαϊκή αγορά, μια και έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αρκετές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θυμίζουμε τη Γαλλική αγορά με τη συγχώνευση των δορυφορικών πλατφορμών Canal+ και TPS (2005), που μας έδωσε τη κορυφαία δορυφορική πλατφόρμα Canalsat (Astra 19.2E). Ενώ είχαν προηγηθεί στην Ιταλική αγορά, ο Sky Italia (Hot Bird 13E), ο οποίος προήρθε από τη συγχώνευση των δορυφορικών πλατφορμών Stream και Telepiu(2003), αλλά και στην Ισπανική αγορά  η Digital+ ου μετονομάστηκε αργότερα σε Canal+ και προήρθε από τη συγχώνευση των δορυφορικών πλατφορμών Canal Satélite Digital και Via Digital(2003). Ενώ και η Πολωνική αγορά μας έδωσε τη πλατφόρμα ΝC+, μετά και τη πρόσφατη συγχώνευση των δορυφορικών πλατφορμών Canal+ Polska και Ν (2013). Όμως για τον ΟΤΕ υπάρχει παρελθόν στο τομέα των συγχωνεύσεων συνδρομητικών πλατφορμών δορυφορικής τηλεόρασης, μια και η θυγατρική του πλατφόρμα Dolce στη Ρουμανική αγορά, ενισχύθηκε από την εξαγορά των δυο δορυφορικών πλατφορμών Akta και Βοοm(2010), έτσι το πρόσφατο ενδιαφέρον του ΟΤΕ για τη πλατφόρμα της Nova έχει παρελθόν αλλά και μέλλον.

http://rexsat.blogspot.gr/2014/06/nova_25.html

Δημοσ.

Σταματήστε να συγκρίνετε εταιρείες με τεράστια λειτουργικά και άλλα έξοδα, με το κλέψιμο του περιεχομένου από το Internet.

Η κάθε NOVA πληρώνει για το περιεχόμενο που πουλάει και εσείς κάνετε τους έξυπνους κλέβοντας υπό την ανοχή του ανύπαρκτου κράτους.

Έχετε σκεφτεί ότι κάποιοι μπορεί να ΜΗΝ θέλουν να κλέβουν;

Υ/Γ @Bermudakias23, αφορμή πήρα απ' το σχόλιό σου, μην το πάρεις προσωπικά.  B) 

Αμα το κλεβαμε, τοτε δεν θα ειχε κατι να αγορασει η NOVA....λεω εγω τωρα

Δημοσ.

Συγνώμη που ανασταίνω ένα παλιό θέμα...

Δεν έχω καν τηλεόραση (εννοώ αποκωδικοποιητή Digea) και μου φαίνονται από αστεία έως εξωγήινα αυτά που λέτε.

Αν θέλω να δω κάποιο αγώνα live, πάω στο καφενείο ή σε καφέ, οπότε είναι ακόμα μια ευκαιρία να βγω από το σπίτι.

Δημοσ.

Συγνώμη που ανασταίνω ένα παλιό θέμα...

Δεν έχω καν τηλεόραση (εννοώ αποκωδικοποιητή Digea) και μου φαίνονται από αστεία έως εξωγήινα αυτά που λέτε.

Αν θέλω να δω κάποιο αγώνα live, πάω στο καφενείο ή σε καφέ, οπότε είναι ακόμα μια ευκαιρία να βγω από το σπίτι.

Δεν είναι και τόσο παλιό το θέμα! Επίσης, δεν είναι και τόσο εξωγήινο να βλέπεις κανέναν αγώνα σπίτι σου χωρίς να ακούς τον κάθε περίεργο στις καφετέριες... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...