Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο έχει κάποιος συνδρομητική τηλεόραση ενώ έχει και ιντερνετ και ξέρει να βρίσκει ότι θέλει από εκεί…

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Σοβαρά ρωτώ, δεν αστειεύομαι. Το έχω απορία.

Δημοσ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο έχει κάποιος συνδρομητική τηλεόραση ενώ έχει και ιντερνετ και ξέρει να βρίσκει ότι θέλει από εκεί…

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει;

Σοβαρά ρωτώ, δεν αστειεύομαι. Το έχω απορία.

Ευκολια ,γιατι θελουμε να βλεπουμε ντοκυμαντερ  και αθλητικα γεγονοτα  σε μεγαλη οθονη  και μην μου πεις  οτι μπορεις να τα δεις με τις smart λειτουργιες γιατι δεν εχουν καμια σχεση απο πλευρας ευκολιας και ταχυτητας προσβασης.

Εξαλου οταν  ακους τα βρισκω ολα στο ιντερνετ μιλωντας για  συνδρομητικη τιβι  αυτο μεταφραζεται σε ενα τυπακο που βλεπει στην οθονη του πισι του  ποιοτητα εικονας για τυφλους και νομιζει πως κατι ειδε ενω ειδε ενα κλασμα  απο το προιον .

Και το κυριοτερο επειδη μπορουμε :P

• Like 6
Δημοσ.

Ποια ευκολία και ταχύτητα πρόσβασης;

Τα σόου, ντοκιμαντέρ ,ταινίες και σειρές που βλέπω εγώ σε HD έρχονται 1-2 χρόνια μετά στην συνδρομητική τηλεόραση (μιλώ για αυτά που έρχονται διότι τα περισσότερα δεν έρχονται ποτέ φυσικά).

Με το ίντερνετ βλέπεις ότι θες, όποτε θες. Αυτό είναι η ευκολία και η ταχύτητα πρόσβασης.

Αν θέτεις ως μεγάλη οικονομική δυνατότητα να έχει κάποιος συνδρομητική (πόσο είναι; 5-10 ευρώ τον μήνα  )τότε κάτι τρέχει με τα στάνταρ σου. Ίσως έχεις πολύ χαμηλά και παρερμηνεύεις την έννοια του πλούτου...  :P

Δημοσ.

Αν τελικά αγοράσει τη nova ο OTE τότε θα έχουμε ένα ωραίο μονοπώλιο ξανά...όπως έκανε και παλιά ο ΟΤΕ και πηγαίναμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και πλήρωνε ο κοσμάκης τα πρόστιμα. 

Δημοσ.

Αν τελικά αγοράσει τη nova ο OTE τότε θα έχουμε ένα ωραίο μονοπώλιο ξανά...όπως έκανε και παλιά ο ΟΤΕ και πηγαίναμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και πλήρωνε ο κοσμάκης τα πρόστιμα. 

Με την σημαντικη διαφορα οτι τωρα δεν θα πληρωνει ο "κοσμακης"  ουτε για τα προστιμα  ουτε για επιδοματα θερμανσης κινητηρα και για αντιπαραγωγικους (το λεω ευγενικα) υπαλληλους .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από προσωπική εμπειρία, συνδρομητική ΤV σε μικρές ηλικίες (15 - 45), έχουν κυρίως φτωχοί άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για άλλο τρόπο διασκέδασης και κυρίως τεχνολογικά αναλφάβητοι που δεν γνωρίζουν ούτε τις βασικές λειτουργίες του ίντερνετ.

Υπάρχουν βέβαια πάντα και τα θύματα του μάρκετινγκ - διαφήμισης.

Τέλος υπάρχει και η μερίδα που την χρειάζεται για επαγγελματικούς λόγους πχ καφετέρια ή επειδή είναι ποδοσφαιρόφιλοι.

Επεξ/σία από Bermudakias33
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία, συνδρομητική ΤV σε μικρές ηλικίες (15 - 45), έχουν κυρίως φτωχοί άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για άλλο τρόπο διασκέδασης και κυρίως τεχνολογικά αναλφάβητοι που δεν γνωρίσουν ούτε τις βασικές λειτουργίες του ίντερνετ.

Υπάρχουν βέβαια πάντα και τα θύματα του μάρκετινγκ - διαφήμισης.

Ωραια δες στην οθονουλα του πισι σου  τωρα Gravity   για τυφλους και οτι αλλο βλεπεις και ασε τα αλλα  δεν ψαρωνει κανεις .

Δημοσ.

Ωραια δες στην οθονουλα του πισι σου  τωρα Gravity   για τυφλους και οτι αλλο βλεπεις και ασε τα αλλα  δεν ψαρωνει κανεις .

Μήπως είσαι στην μερίδα των τεχνολογικά αναλφάβητων;

Η Tv μου είναι 60 ίντσες και έχει 3 θύρες usb.

Εσύ είσαι αυτός που περιμένει 1-2 χρόνια για να δει το Gravity και το κάθε Gravity στη συνδρομητική.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια δες στην οθονουλα του πισι σου τωρα Gravity για τυφλους και οτι αλλο βλεπεις και ασε τα αλλα δεν ψαρωνει κανεις .

Τωρα το ξεχεσες ρε συ ειπαμε.

Συνδρομητικη τηλεοραση βαζουμε για τα ντοκιμαντερ και τα αθλητικα που τα πρωτα δεν παιζει να βρεις ελληνικους υποτιτλους και τα δευτερα ειναι παντα σε stream που δεν βλεπονται.Εννοειται οτι κατεβαζουμε και ολα τα blockbusters σε 1080p και σε 5 λεπτα ειναι στον σκληρο και με το media player ετοιμα στην τηλεοραση μας.

Μια καλη λυση για να κοπει η συνδρομητικη ειναι το xbmc αλλα και παλι ντοκιμαντερ με ελληνικους subs δεν υπαρχουν οποτε.

• Like 2
Δημοσ.

Εννοειται οτι κατεβαζουμε και ολα τα blockbusters σε 1080p και σε 5 λεπτα ειναι στον σκληρο και με το media player ετοιμα στην τηλεοραση μας.

Αυτά είναι ίσως κινέζικα για τον φίλο. Υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να μην καταλαβαίνει τίποτα από αυτά που έγραψες.

Μεγάλο ποσοστό των συνδρομητών αυτού του είδους υπηρεσιών ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία…

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως είσαι στην μερίδα των τεχνολογικά αναλφάβητων;

Η Tv μου είναι 60 ίντσες και έχει 3 θύρες usb.

Εσύ είσαι αυτός που περιμένει 1-2 χρόνια για να δει το Gravity και το κάθε Gravity στη συνδρομητική.

Τι ωρα πες μου μονο ...

Τωρα το ξεχεσες ρε συ ειπαμε.

Συνδρομητικη τηλεοραση βαζουμε για τα ντοκιμαντερ και τα αθλητικα που τα πρωτα δεν παιζει να βρεις ελληνικους υποτιτλους και τα δευτερα ειναι παντα σε stream που δεν βλεπονται.Εννοειται οτι κατεβαζουμε και ολα τα blockbusters σε 1080p και σε 5 λεπτα ειναι στον σκληρο και με το media player ετοιμα στην τηλεοραση μας.

Μια καλη λυση για να κοπει η συνδρομητικη ειναι το xbmc αλλα και παλι ντοκιμαντερ με ελληνικους subs δεν υπαρχουν οποτε.

Ελα επαναλαμβανεσαι εκανα τον διαχωρισμο πριν  ελληνικα γραφουμε απλα ο συγκεκριμενος ειναι στην κατηγορια που ειπα  βλεπει και ταινιες εκει  STΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ  PC  δηλαδη .

Δημοσ.

Ας μην ηταν το ote tv και θα εβλεπες καλα nova triple play με cinema η sports pack+hd+720 λεπτα προς κινητα με 40 ευρο το μηνα.

Ο οτε ακομα χρεωνει την αναγνωριση κλησης και οι τιμες του προς κινητα ειναι πανακριβες.Αν φυγει η nova απο τη forthnet και αυξησει τις τιμες στο θεο το 90% θα κοψει το ote tv.Ειδη δινω 50 ευρο το μηνα για full pack ote tv με double play και 210 λεπτα προς σταθερα ενω στη νοβα εδινα πολυ λιγοτερα και επερνα περισσοτερα(εκτος απο το internet που το εκανα δορυφορικο στη forthnet εδω που μενω).

Αυτο που εξεταζω ειναι το φουλ πακετο και των δυο μονο σε τιβι, που ο ενας το εχει στα 27 κι αλλος απο 65 το κατεβασε στα 62. Οι προσφορες που λες, μπορει να ειναι σχετικα καλες για καποιον ηδη συνδρομητη της φορθνετ σε ιντερνετ, αλλα σε αυτους που ειναι σε αλλες εταιριες, ή που δε θελουν τηλεφωνια (οπως εγω που δεν εχω σταθερο), δεν ισχυουν.

Δημοσ.

Αυτο που εξεταζω ειναι το φουλ πακετο και των δυο μονο σε τιβι, που ο ενας το εχει στα 27 κι αλλος απο 65 το κατεβασε στα 62. Οι προσφορες που λες, μπορει να ειναι σχετικα καλες για καποιον ηδη συνδρομητη της φορθνετ σε ιντερνετ, αλλα σε αυτους που ειναι σε αλλες εταιριες, ή που δε θελουν τηλεφωνια (οπως εγω που δεν εχω σταθερο), δεν ισχυουν.

Το triple play προωθουν και ο ote και η forthnet.Ως triple play κανει πολυ καλυτερες προσφορες απο οτι ο οτε.Ως σκετη τηλεοραση η νοβα ειναι πανακριβη οντως αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να δινει 60 ευρο στις μερες μας μονο για νοβα.Συμφερει να πας σε triple play και να σου ρθει 30-40 ευρο αναλογα αν θες start pack με cinema η sports pack

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...