tselos2000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κατεβάσω το directx 11 για windows xp..
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν μπορείς να τα περάσεις official απο την microsoft, μονο με καποια πατέντα που κατα την γνώμη μου δεν αξίζει και δεν ξέρω και κατα ποσο θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δεν μπορεις. τα xp υποστηριζουν μεχρι DX9. Για DX11 πρεπει να πας τουλαχιστον σε win7 και η καρτα σου να υποστηριζει DX11 επισης.
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Όχι dx11, αλλά ούτε καν dx10 δεν μπαίνουν στα xp. Κάποτε είχε ξεκινήσει ένα project από κάποιους χρήστες που προσπάθησαν να βρουν τρόπο να στηθεί dx10 στα xp αλλά η προσπάθεια στεφθηκε με παταγώδη αποτυχία. Μόνο κάποια συγκεκριμένα προγράμματα έτρεχαν και αυτά με προβληματα. Αν νοιώθεις την περιπέτεια στο αίμα σου δοκίμασε αυτό (http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-10-for-Windows-XP.shtml) για dx10. Αν πας μετά για format εγώ δεν αναγνωρίζω τίποτα.!!!
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κατεβάσω το directx 11 για windows xp.. γιατι θες να το κανεις αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα