Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ! Από χτες ότι αναπαράγεται από τα ηχεία του pc μου (5.1, creative inspire T6100) έχει μεγάλες αυξομειώσεις στον ήχο. Δηλαδή εκεί που παίζει κανονικά μπορεί να πέσει πολύ σε σημείο που ίσα ίσα να ακούγεται ή και να ανέβει ακόμα. Το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, σε ένα λεπτό γίνεται καμιά δεκαριά φορές. Χρησιμοποιώ τα ίδια ηχεία και το ίδιο pc (κάρτα ήχου κλπ) εδώ και 4 χρόνια χωρίς κάποιο πρόβλημα έως τώρα. Ίσως έχει να κάνει με το volume control των ηχείων?

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη!

Δημοσ.

εχεις κοιταξει στον πινακα ελεγχου της καρτας μηπως εχεις ενεργοποιησει equalizer και κανει αυτοματη αυξομειωση της εντασης αναλογα με τι τι γινεται σε αυτο που ακουγεται;

Δημοσ.

Έχω κι εγώ νομίζω τα ίδια ηχεία. Creative 5.1 έχω αλλά δε θυμάμαι ακριβώς τύπο. Το κάνει και σε μένα αυτό, όχι τόσο συχνά κι έχω εντοπίσει το πρόβλημα στο ρυθμιστή έντασης.

Όταν αλλάξει η ένταση, χτυπάω λίγο το ρυθμιστή κι επανέρχεται. Βέβαια δεν τον έχω ανοίξει για να δω τι ακριβώς χάνει επαφή γιατί δεν το κάνει συχνά.

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά σπρέι για τον καθαρισμό των ποτενσιόμετρων. Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξε το ηχείο στο οποίο βρίσκεται το ποτενσιόμετρο και πήγαινε σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά για να σου δώσουν ένα τέτοιο σπρέι και ψέκασε προσεκτικά το ποτενσιόμετρο. Λογικά έτσι θα στρώσει αν και  η πιο σωστή λύση είναι η αντικαταστασή του.

Δημοσ.

Δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις, από την μια μέρα στην άλλη εμφανίστηκε το θέμα. Στάνταρ παίζει κάτι με το ποτενσιόμετρο της έντασης, κ εγώ αυτό πιστεύω. Δυστυχώς τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου οπότε μάλλον θα χρειαστεί να το πάω σε μάστορα. Μέχρι πόσα λεφτά είναι νορμαλ να μου ζητήσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...