fuku Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλησπερα, σημερα τρεχοντας στο νοσοκομειο με το ταξι μου επεσε (μου το τραβηξε απο την τσεπη?!) το κινητο στο ταξι, βγαινοντας απο το ταξι το καταλαβα αλλα ηταν αργα να τον πιασω, μετα απο 5 λεπτα τηλεφωνησα στο κινητο μου απο αλλο κινητο και ηδη το ειχε κλεισει ο Π@#$%#$. μπηκα στο Blackberry protect με τον λογαριασμο μου και δεν μπορεσα να εντοπισω την θεση του κινητου γιατι ηταν απενεργοποιημενο/δεν ειχε συνδεση wifi. εχει τυχει σε καποιον κατι αναλογο με την περιπτωση μου? οποιαδηποτε πληροφορια/συμβουλη θα ηταν χρησιμη
fuku Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδιά ξερει κανείς τι εννοεί με το "your device must be connected to a wireless network? Internet η δίκτυο κινητής τηλεφωνίας?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να μπει στο Internet είτε μέσω δεδομένων είτε μέσω wifi.
fuku Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να μπει στο Internet είτε μέσω δεδομένων είτε μέσω wifi. Τι εννοείς μέσω δεδομένων?
Grey Warden Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι εννοείς μέσω δεδομένων? Μέσω του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας της κάρτας sim που βρίσκεται στο κινητό.
bilakos10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάνε Lock Device για αρχή, τουλάχιστον να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει ο κωλοταρίφας
fuku Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Του εκανα και έβαλα και μήνυμα στην οθόνη του κινητού. Για να δούμε θα συγκινηθεί ο μαλ@κ@ς
jmirko15 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Τον αριθμό του ταξί πρόλαβες να τον σημειώσεις; Ή άμα ήταν από κάποια εταιρεία θα μπορούσες να βρεις εύκολα και γρήγορα ποιος ήταν.
peeperman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πήγαινε στον πάροχο σου και δώσε το ΙΜΕΙ να το αχρηστέψεις να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα