Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν,μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.Έχω 2 PC με μία οθόνη,την SyncMaster 940NW 1440x900.

PC1:

Intel Celeron G1630 2.8Ghz

4GB DDR3 RAM

Asus H61M-F

WD 1TB Black

450watt PSU

PC2:

Intel Core 2 Duo E6550 2.3Ghz

1GB DDR2 RAM

Asus P5...κάτι :P 

No HDD

350watt PSU

Και έχω δύο επιλογές.Να πουλήσω το PC1 μαζί με την οθόνη κτλ και να αναβαθμίσω το PC2 όσο γίνεται ή να κρατήσω και τα δύο και να τσιμπήσω έναν HDD για το PC2 και μια κάρτα για το PC1.Εσείς τι προτείνεται;;Αξίζει να επενδύσω στο 775 socket σύστημα και να πάρω και μια οθόνη ή να μείνω ως έχειν με μικρές αναβαθμίσεις και στα 2;;

Δημοσ.

Εγω ισως σκεφτομουν να πουλησω ολα τα παρτς και απ'τα δυο συστηματα και να πηγαινα σε ενα και καλο+προσφατο PC. Τα χρειαζεσαι και τα δυο? 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν αγοράσεις καινούργιο... κράτα τα και τα 2...
Το να πουλήσεις το 1 για να φτιάξεις το 2.. ξέχνα το.. πάνω από 100€ (μπορεί να λέω και πολλά) δεν θα το πουλήσεις...

Οπότε κράτα και τα 2... και αν νιώθεις πλέον δεν σου αρκούν για τις δουλειές που τα θέλεις... ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για να πάρεις καινούργιο...
Έχει laptop καλύτερα από τα συστήματα σου με 300€...

Δημοσ.

Εγω ισως σκεφτομουν να πουλησω ολα τα παρτς και απ'τα δυο συστηματα και να πηγαινα σε ενα και καλο+προσφατο PC. Τα χρειαζεσαι και τα δυο? 

Βασικά ένα και καλό χρειάζομαι!Το 775 δεν είναι καλό πλέον;;Σκεφτόμουν να βάλω κάποιον μεταχειρισμένο Core 2 Quad,4GB RAM και 1080p οθόνη με τα λεφτά που θα έπαιρνα από το 1ο σύστημα!

Αν δεν αγοράσεις καινούργιο... κράτα τα και τα 2...

Το να πουλήσεις το 1 για να φτιάξεις το 2.. ξέχνα το.. πάνω από 100€ (μπορεί να λέω και πολλά) δεν θα το πουλήσεις...

Οπότε κράτα και τα 2... και αν νιώθεις πλέον δεν σου αρκούν για τις δουλειές που τα θέλεις... ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για να πάρεις καινούργιο...

Έχει laptop καλύτερα από τα συστήματα σου με 300€...

Με 300Ε;;Που ρε συ;;

Δημοσ.

Βασικά ένα και καλό χρειάζομαι!Το 775 δεν είναι καλό πλέον;;Σκεφτόμουν να βάλω κάποιον μεταχειρισμένο Core 2 Quad,4GB RAM και 1080p οθόνη με τα λεφτά που θα έπαιρνα από το 1ο σύστημα!

Ένας αρχαίος quad 6600 είναι σχεδόν ίδιος με τον celleron που έχεις τώρα,μόνο που έχει πολύ ποιο αργούς πυρήνες....

http://www.cpu-world.com/Compare/472/Intel_Celeron_Dual-Core_G1620_vs_Intel_Core_2_Quad_Q6600.html

Αν βρεις να πουλήσεις το pc2 πάρε έναν ι3 ή μια vga για το pc1, όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτο που λέει ο ELF, αν είναι να πάρει πόδι το ένα απ'τα δύο, τότε αυτο είναι το PC2.

GPU στο PC1 η προτεραιότητα. Δεν πιάνει πολλά βέβαια το 775 που διαθέτεις, λίγη ραμ, μικρο PSU.

• Like 1
Δημοσ.

Με 300Ε;;Που ρε συ;;

Παράδειγμα: http://www.skroutz.gr/s/5056968/Acer-Aspire-V5-571G-32364G50MASS-i3-2367M-4GB-500GB.html

(Έπεσα έξω για 60€)

Αλλά δεν αξίζει να μπλέξεις με μεταχειρισμένο C2Q κτλπ.

Για το ξάδερφο μου, κάναμε αναβάθμιση σε AMD με APU - Μητρική & Μνήμες με 250€.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτο που λέει ο ELF, αν είναι να πάρει πόδι το ένα απ'τα δύο, τότε αυτο είναι το PC2.

GPU στο PC1 η προτεραιότητα. Δεν πιάνει πολλά βέβαια το 775 που διαθέτεις, λίγη ραμ, μικρο PSU.

Το PC1 με μια GPU της προκοπής τι λέει σαν σύστημα;;

Δημοσ.

Ποιά είναι τα τροφοδοτικά; 2 συστήματα θες ή 1;

Το 450watt είναι ένα thrustmaster το άλλο ούτε θυμάμαι!Ένα και καλό προτιμώ!

Δημοσ.

αν θες ενα και καλυτερο απο αυτα που εχεις, τοτε κρατα δισκο 1ΤΒ και τα 4GB DDR3, πουλα τα, μαζεψε ενα μπατζετ και φτιαξε ενα νεο, σε 1150 socket..!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...