itsgosu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Η γραμμή μπήκε σήμερα και το λαγ ειναι ψιλοαρκετουτσικο 95ms σε games (Dota 2 συγκεκριμένα)Ο τεχνικός που ηρθε και εκανε την "εγκατάσταση" μου είπε πως η γραμμή είναι πεντακάθαρη.συγχρονιζω σε: όσο ειμαι και surfάρω internet όλα μια χαρά, κανένα lag η τίποτα ουτε και discconnect.όταν μπαίνω να παίξω πέφτουν τα lags και τα disconnects.τι να κάνω; τι να τους πω στο τηλέφωνο;τους πήρα και με κατεβάσανε απο τα 18 στα 14.5 άντε να δούμε.
trashmimikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 καλύτερα από το να μιλάς στο τηλέφωνο να τους στείλεις μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799για να σου φτιάξουν αυτά που θες
itsgosu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 και που μου το ξανάριξε πάλι λαγκς στο παιχνιδι. φυγανε βέβαια τα disconnects. κανεις που ξέρει απο νούμερα μπορεί να μου πει πως ειναι η γραμμή;
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 95ms ειναι μια χαρα. αν θες ζητα να στο πανε fast path για να γλιτωσεις 10ms αλλα θα χασεις σε ταχυτητα συγχρονισμου.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πώς συνδέεις τον Η/Υ στο ρούτερ; Ασύρματα ή με καλώδιο;
itsgosu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ασύρματα αλλά λέω τωρα να παίξω με καλώδιο μπας και..ζήτησα να με βάλουν σε fastpath.Ntinara το MS ειναι το πρόβλημα ότι κλημακώνετε απο 90 σε 190 έχει spikes και είναι αρκετά εκνευριστικό.σε περίπτωση που δεν ικανοποιούμε με την γραμμή και την παροχή υπηρεσιών τους με ουσιαστικό λόγο, μπορώ να σπάσω συμβόλαιο; είμαι ακόμα στη πρώτη μέρα και έχουν αρχίσει τα ντράβαλα.πιστευεται αν πάω ΟΤΕ θα λυθεί το θέμα; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από itsgosu
spyros007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στην ασυρματη συνδεση οφειλωνται ολα τα προβληματα σου
itsgosu Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 παλια δεν είχα θέματα ασύρματα + dota + iMac. περίεργο.ενεργοποίηθηκε το fastpath. θα πω αποτελέσματα.
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 το ασυρματο ειναι σαπιλα επισης μπορει καποιος εκει γυρω να εχει κι αυτος ασυρματο κοντα,στο ιδιο καναλι και να σου κανει παρεμβολες αλλαξε καναλι... το fast path δε θα σε γλιτωσει απο spikes,αλλα θα μειωσει το ping κατα 10ms
rfc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κανε ενα σκαν με malwarebytes να σιγουρευτεις οτι δεν εχεις malwares που ειναι οι πρωτοι υποπτοι για lag spikes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα