hlt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα η super duper εξοικονομηση της intel. Ενδιαφέρει όμως το περιβάλλον Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από hlt
Millennium Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όταν στα ίδια λεφτά παίρνεις καλό haswell compatible τροφοδοτικό για τους λόγους που αναφέρθηκαν γιατί να μη το κάνεις...
me3ikan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φιλε μου εγω ειπα στον μικρο να περιμενει λιγο να το ψαξω γτ ενω νομιζα οτι ηταν, διαπιστωσα πως δεν ειναι haswell ready αλλα αυτος επειδη βιαζοταν και απο τον ενθουσιασμο του δεν αντεχε πηγε και το παρηγγειλε με τον πατερα μου! Τεσπα τα αποτελεσματα θα δειξουν.Το πολυ πολυ αν υπαρξει προβλημα το παιρνω εγω γτ σκεφτομαουν να αλλαξω τη σαβουρα που εχω(700w με 32Α στην +12V) Ενδιαφέρει όμως περιβάλλον Ενταξει αλλα ανεφερα οτι δεν τον βαζουμε ποτε σε αναμονη! Τα win8 με SSD ανοιγουν γρηγορα και εγω προσωπικα ακομα και αν φυγω για λιγη ωρα απενεργοποιω εντελως το PC.
me3ikan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Χθες ηρθε το PC το εστησα και ολα κομπλε. Ανοιγει σε 3 δευτερολεπτα! Για οθονη εβαλα αυτην Και το τροφοδοτικo το thermaltake παρολο που δεν το λενε Haswell Ready στο ιντερνετ στο κουτι ειχε ετικετα που ελεγε οτι ειναι Haswell Ready. Μια ερωτηση μονο για να μην ανοιγω νεο θεμα: Για τον i5 4590 ειναι φυσιολογικο μολις τον ανοιγω στο ΒΙΟS να εχει 50-55 βαθμους? Παστα δεν εβαλα αφησα αυτην που εχει πανω η στοκ ψυκτρα. Τα ανεμιστηρακια το πισω βγαζει αερα και το μπροστα βαζει προς τα μεσα σωστο δεν ειναι αυτο? Η ψυκτρα κουμπωσε τελεια και τα πλαστικα βιδακια ειναι γυρισμενα δεξια. Τι να φταιει αραγε? Edit: Υπ οψιν οτι ο θερμοστατης στο σπιτι λεει 28 βαθμους!
me3ikan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δεν έβαλες aftermarket ψύκτρα ε. Τι θα ελεγες για την CM Hyper EVO 212? H κατι αλλο ακομα φθηνοτερο (αν υπαρχει) και καλο? Edit: Ανεβασα και μια φωτο να μου πειτε αν το cable management ειναι εντελως χαλια η παλευεται! Το κουτι δυστυχως δεν δεχεται καλωδια απο πισω!
Millennium Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Μια χαρά.Σε φθηνότερη δες σε raijintek themis.
me3ikan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Οκ την είχα δει και εγώ την themis αλλα η διάφορα είναι μικρή και λογικά θα χτυπησω την 212 hyper evo. Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου και ολους εδώ στο φόρουμ που με βοηθησατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα