Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αγοράσα μόλις, για τα 10ευρώ ολη την ευρώπη με το ονομα GARMIN μου φαίνετε BARGAIN!

Δεν ξέρω για τα speeding radar αν τα έχει μέσα ή είναι εξτρα.. το δοκίμασε κανείς?

Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάποια προειδοποίηση για speeding radar. Μάλλον πρέπει να πάρεις το αντίστοιχο add on.

Το θεμα ειναι αν μπορει να μπει σε 2 συσκευες πχ

Από την στιγμή που η αγορά γίνεται από Google Play λογικά το πρόγραμμα συνδέεται με το google account οπότε σε οποιοδήποτε συσκευή μπεις με αυτό το google account θα μπορεί να εγκατασταθεί όπως και όλες οι υπόλοιπες αγορασμένες από το google play εφαρμογές. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια.

Οι χάρτες αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Γράφει κάπου στο site πόσο κοστίζουν οι χάρτες γιατί δεν το βρίσκω πουθενά;

Μέχρι και 13 Ιουλίου κοστίζουν 9 ευρώ, μετά θα κοστίζουν 18. Είναι 9 ευρώ ανά περιοχή, π.χ. Ευρώπη και όχι όλος ο κόσμος. Από την στιγμή που θα τον αγοράσεις μπορείς να κατεβάσεις όποιες χώρες θες στην συσκευή για offline πλοήγηση.

Δημοσ.

ελπίζω να μην ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά όταν λέει ευρώπη ποιες ακριβώς χώρες εννοεί?

Δημοσ.

ελπίζω να μην ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά όταν λέει ευρώπη ποιες ακριβώς χώρες εννοεί?

Ολόκληρη φιλε μου.

Δημοσ.

Προσωπικά πήρα την online έκδοση αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Ίσως να είναι καλύτερη η offline έκδοση αλλά δεν έχει δοκιμαστική έκδοση για να δεις αν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...