powerthunder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Pricing and Availability Garmin víago is available now on Google PlayTM and the App Store at an introductory price of $.99 (normally $1.99) until July 13, 2014. The in app purchase packages range from $4.99 to $19.99. Maps to Go and Traffic Live are 50 percent off during the promotional period. Το πρόγραμμα είναι καινούριο βγήκε 17/06. Αρκετά γρήγορο στο rendering του χάρτη με απλό εύκολο interface. Αν θέλουμε offline πλοήγηση για την Ευρώπη αγοράζουμε το πρόγραμμα και μετά με in app τον χάρτη. Επίσης προσφέρει και lifetime traffic αν έχω καταλάβει καλά με επιπλέον 10 ευρώ για όποιον θέλει αλλά δεν ξέρω αν η υπηρεσία αυτή έχει πολύ νόημα για την Ελλάδα ακόμα. Μετά τις 13 Ιουλίου οι χάρτες και η κίνηση πάνε στα 20Ε το καθένα. Οι χάρτες καθώς και ή κίνηση παρέχετε από την Here πρώην Navteq, http://here.com/ Yποστηρίζει Ελληνικά και έχει και μία Ελληνική φωνή. http://sites.garmin.com/viago/ http://garmin.blogs.com/my_weblog/2014/06/introducing-garmin-v%C3%ADago-a-feature-packed-navigation-app-starting-at-199.html#.U6u-W42SzKA Δυστυχώς δεν έχει κάποιο trial. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από powerthunder 3
dimitrakis- Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Φαίνεται καλή περίπτωση για lifetime χάρτες navteq/here. Με 10 ευρώ παίρνεις ολόκληρης της Ευρώπης; Τα κατεβάζεις ένα-ένα ή όλα μαζί; Μπορείς να τα αγοράσεις τώρα και να τα κατεβάσεις αργότερα; Επίσης pois, buildings, junction view κλπ είναι έξτρα; Ευχαριστώ.
powerthunder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Φαίνεται καλή περίπτωση για lifetime χάρτες navteq/here. Με 10 ευρώ παίρνεις ολόκληρης της Ευρώπης; Τα κατεβάζεις ένα-ένα ή όλα μαζί; Μπορείς να τα αγοράσεις τώρα και να τα κατεβάσεις αργότερα; Επίσης pois, buildings, junction view κλπ είναι έξτρα; Ευχαριστώ. Παίρνεις όλη την ευρώπη κα κατεβάζεις τα κομμάτια που θες. Για παράδειγμα η Ελλάδα είναι σε ένα πακέτο μαζί με την Ιταλία οπότε κατεβάζεις μόνο αυτό και τις υπόλοιπες χώρες όποτε θες αν θες. Εννοείτε ότι όλες τις χώρες τις κατεβάζεις όποτε εσύ θες απο την στιγμή που θα το αγοράσεις. Pois, photorealistic juction views συμπεριλαμβάνονται. Τα 3d buildings δεν περιλαμβάνονται με τον χάρτη και πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Από ότι έχω δει με 10 ευρώ παίρνεις τα παρακάτω: Οffline πλοήγηση για την περιοχή που θα πάρεις π.χ. Ευρώπη, με lifetime updates στους χάρτες. (9 ευρώ) (Τα παρακάτω περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα με την αγορά του 1 ευρώ) Online βλέπεις τον χάρτη όλου του κόσμου και έχεις και pois και μάλλον πλοήγηση και σε άλλους χάρτες που δεν έχεις πάρει για offline πλοήγηση. Όριο ταχύτητας του δρόμου και ταχύτητα αυτοκινήτου. Lane Guidance Φωτορεαλιστική απεικόνιση στους κόμβους Route planner όπου μπορείς να βάλεις πολλαπλές στάσεις στην διαδρομή. Έτσι προκύπτει το κόστος των 10 ευρώ για χάρτες Ευρώπης. Έχει και άλλα που μπορείς να πάρει έξτρα αλλά ειδικά για Ελλάδα δεν ξέρω κατα πόσο βοηθούν. Αυτό που φαίνεται ωραίο είναι το Garmin Real Directions που σου λέει οδηγίες του στύλ στρίψε μετά το βενζινάδικο κτλ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα παίζει καλά Ελλάδα. 1
basilis5 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 με ενδιαφερει κι εμενα σε σχεση με sygic εξαιτιας ενος επικειμενου ταξιδιου ιταλια. εχει κανεις αποψη;
newlynx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετά review αλλά επειδή δεν υπάρχει trial για τους offline χάρτες είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα. Οι κριτικές είναι αρνητικές στο play store κυρίως λόγω της τιμολογιακής πολιτικής της εταιρίας.
powerthunder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τα έχω και τα δύο αλλά το viago δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα, ειδικά σε δρομολογήσεις και πλοήγηση. Λογικά θα έχω κάποια άποψη από βδομάδα. 1
newlynx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 @powerthunder διάβασα σε ένα review πως απαιτείται σύνδεση (ιντερνετ) για αναζήτηση ακόμα και με τη χρήση των offline χαρτών. Ισχύει κάτι τέτοιο;
powerthunder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 @powerthunder διάβασα σε ένα review πως απαιτείται σύνδεση (ιντερνετ) για αναζήτηση ακόμα και με τη χρήση των offline χαρτών. Ισχύει κάτι τέτοιο; Δεν ισχύει. Για τις περιοχές που έχεις αγοράσει και έχεις κατεβάσει τους χάρτες κάνεις κανονικά offline αναζήτηση, απλά δεν σου δείχνει τον καιρό του προορισμού που στον δείχνει αν είσαι online. Για να ψάξεις όμως σε χώρα που δεν έχεις αγοράσει εκεί θες σύνδεση με το internet.
newlynx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μάλλον λάθος θα έγραψε ο τύπος στο review βάζοντας ίσως μια άλλη χώρα για αναζήτηση. Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου μετά από χρήση ώστε να μπορούμε να το συγκρίνουμε με άλλα προγράμματα.
powerthunder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μετά από κάποιες δοκιμές στον δρόμο όπως είχα πει, σε διαδρομές που ήδη έχουν γίνει με sygic, φαίνεται ότι το garmin viago δρομολογεί λίγο καλύτερα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει καλύτερες οδηγίες πλοήγησης. Επίσης δεν μπερδεύετε τόσο πολύ όπως το sygic σε περίπτωση που χάσεις μια στροφή. Για τα λεφτά του πιστεύω είναι αρκετά τίμιο. Eίναι αρκετά λιτό πρόγραμμα, δεν έχει πολλά καλούδια όπως έχει το sygic, αλλά την βασική λειτουργία της πλοήγησης φαίνεται να την κάνει καλύτερα. Οι δοκιμές έγιναν στην Αθήνα. 2
sokos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το αγοράσα μόλις, για τα 10ευρώ ολη την ευρώπη με το ονομα GARMIN μου φαίνετε BARGAIN! Δεν ξέρω για τα speeding radar αν τα έχει μέσα ή είναι εξτρα.. το δοκίμασε κανείς?
Bezbozny Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Οι χάρτες αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης; Γράφει κάπου στο site πόσο κοστίζουν οι χάρτες γιατί δεν το βρίσκω πουθενά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα