dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδιά. Έχω μία οθόνη philips 170s με model no:HNS7170T η οποία όταν μπαίνει στο ρεύμα ανάβει και μετά το κουμπί για να την κλείσω όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα.Άλλες φόρες όταν ήταν στο ρεύμα κλειστή άνοιγε μόνη της.Την έχω ανοίξει έχω μετρήσει με πολυμετρο τις εξόδους του τροφοδοτικού και είναι εντάξει.Τι μπορει να φταίει η vga board η το τροφοδοτικό?
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 η οθόνη λογικά φταίει,ίσως πρέπει να την πάς σε κάποιο μάστορα/ηλεκτρονικό να ρίξει μια ματιά! για να το σιγουρέψεις ότι δεν είναι vga η οθόνη,πρέπει να βρείς άλλη οθόνη και να την δοκιμάσεις.
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ λέω οτι φταίει η vga board (http://www.ebay.com/itm/GENUINE-VGA-BOARD-FOR-PHILIPS-MODEL-HNS7190T-PN-71G1767-1-/181430162124?pt=US_TV_Boards_Parts_Components&hash=item2a3e1492cc) γιατί εάν ήταν το τροφοδοτικό μπορεί να μην άνοιγε ξανά.
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εγώ λέω οτι φταίει η vga board (http://www.ebay.com/itm/GENUINE-VGA-BOARD-FOR-PHILIPS-MODEL-HNS7190T-PN-71G1767-1-/181430162124?pt=US_TV_Boards_Parts_Components&hash=item2a3e1492cc) αν πιάνουν τα χέρια σου,μπορείς να την ανοίξεις(εκτός ρεύματος βέβαια/πάτημα το on να φύγει και το υπόλοιπο ρεύμα απο το board) πιστεύω πυκνωτής σου κάνει την δουλειά,και σου κάνει "κουλά" αλλά πρέπει να το δοκιμάσεις για να βγάλεις συμπέρασμα/τα έτσι δεν γίνεται δουλειά...
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Την έχω ανοίξει όπως είπα και πιο πάνω αλλά δεν είχα κανένα πυκνωτή φουσκωμένο η με υγρά γύρω γύρω.
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Την έχω ανοίξει όπως είπα και πιο πάνω αλλά δεν είχα κανένα πυκνωτή φουσκωμένο η με υγρά γύρω γύρω. ναι σορρυ,τώρα το είδα. αφού την έχεις στα χέρια σου αλλαξέ τους όλους(7η8 είναι) δέν έχει κόστος. και να μην είναι φουσκωμένη με υγρά,ίσως να μην είναι λειτουργική! τα έχει τα χρονάκια της η οθόνη!
coolerman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εγώ λέω να το παραγγείλω από ebay τι να σου πω,κάνε ότι νομίζεις! δικιά σου είναι η "τσέπη" τρόποι υπάρχουν πάντως,τους είπα παραπάνω.
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ναι συμφωνώ απόλυτα με εσένα αλλά τώρα την έχω την οθόνη και λειτουργεί το θεμα ειναι οτι οταν πατάω το κουμπί γα να κλείσει δεν κάνει τίποτα. Τι μπορεί να φταίει.
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ok θα αλλάξω τους πυκνωτές αλλά το θεμα ειναι ότι ενας είναι στα 450v.Ξέρεις που μπορώ να βρω στην Ελλάδα?
Roger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Υπαρχει ενα ενδεχομενο να εχει προβλημα το μικρο πλακετακι που εχει τα buttons ή ακομα και το logic board. Οταν αναψει,πατα το menu button,υπαρχει μια περιπτωση να σβησει,τοτε θα εχεις θεμα σιγουρα με το logic board. Επισης,αφου εφτασες σε σημειο να την ανοιξεις κανενα ενα κολπακι. Αναψε την ,και σβησε την αμεσως,αφαιρεσε απο το logic board το μικρο πλακετακι που εχει τα κουμπια και αναψε την. Ετσι,εχει κρατησει την εντολη του on και θα αναψει χωρις να χρειαζεται το πλακετακι το μικρο. Ασε την να δουλευει να δεις την συμπεριφορα της. Προσοχη μεγαλη,το τροφοδοτικο εχει υψηλη ταση. Οταν την ελεγχεις και ειναι εκτεθειμενη να εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει κανενα παιδακι ή καμμια ξεχασμενη μαμα. Αν θα βαλεις χερι στο τροφοδοτικο,να αποφορτισεις τον μεγαλο πυκνωτη,και ξαναλεω προσοχη Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από Roger
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ναι ρε συ θα προσέχω. Θα με λουλάνουν αυτές οι οθόνες τώρα όλα λειτουργούν και σβήνει και ολα μια χαρά. Το θέμα ειναι οτι όταν το κλείνω ακούγετε ένας πολύ τσιριχτός ήχος άρα τι να αλλάξω? Το κακό είναι ότι ανοίγει μόνο της. Έκανα αυτο που είπε ο Roger και όλα φαίνονται καλά μέχρι στιγμής Τι όμως είχε το μικρο πλακετακι που εχει τα κουμπια και την κάνει να ανάβει μόνη της??
Roger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τσεκαρε την συμπεριφορα της,και αν δουλεψει,ξηλωσε τελειως το board με τα κουμπια,κουμπωσε την,και βαλε ενα πολυπριζο με διακοπτη να την σβηνεις απο εκει. Ισως να εχει τελικα θεμα αυτο το μικρο board.
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σκεφτομαι να το παραγγείλω απο ebay Μα το κακό είναι ότι όταν την βάζω στο ρεύμα δεν ανάβει μονο όταν πατήσω το κουμπι και όταν πατάω το κουμπί να την κλέισω κλείνει αλλά μετά από 1 λεπτό ξανανοιγει αλλά όταν της έβγαλα τα κουμπιά έκλεισε μια χαρά. Εγώ σκέφτομαι να βάλω έναν διακόπτη ανάμεσα στα κουμπιά και στο logic board.
Roger Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Σε παρομοια βλαβη ,αλλαξα το μικρο boardaki απο αλλη οθονη και παρουσιαζε ακριβως τα ιδια,που σημαινει οτι κατι βραχυκυκλωνε στο logic board. Σε αλλη περιπτωση η αλλαγη του μικρου board δουλεψε επιτυχως. Ειναι ενα ρισκο,γιατι δεν την αφηνεις ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα