johndelinio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλημερα παιδες. μια ερωτηση. Αγορασα αυτη την τηλεοραση http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-42lb650v-42-smart-3d-led-full-hd/prod5940591pp/και εχω ενα θεμα με τους υποτιτλους.. ενω στο laptop μου τουσ διχνει κανονικα στην τηλ μου τους βγαζει σε αλλη γλωσσα... εχω κανει την μετονομασια στους υποτιτλους και τους διαβαζει η τηλ αλλα δεν μου τους βγαζει στα ελληνικα...τι φταιει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi124 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Όταν παίζει η ταινία κάπου στο τηλεκοντρολ πρέπει να έχει ένα κουμπι που να ανοιγει το μενού των υποτίτλων για δεσ το manual! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johndelinio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εχει κουμπι sub αλλα δεν ανοιγει κατι οταν παιζει η ταινια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τηλέφωνο την LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να την κάνεις και καμμιά αναβάθμιση... http://www.lg.com/gr/support-product/lg-42LB650V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Απ' το μενού, πρέπει να έχει κάποια επιλογή για την ενεργοποίηση των ελληνικών υπότιτλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChloeQueen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με την lb32 δεν μπορώ να φορτώσω υπότιτλους από το στικακι με τίποτα είτε πρόκειται για 3d είτε για απλή ταινία.. Έχω μετατρέψει τους srt σε sup τους βάζω χύμα η στον ίδιο φάκελο με την ταινία καμιά αναγνώριση.. Και το κουμπί στο remote για subs είναι νεκρό στης εντολές.. Έψαξα για update αλλά δεν υπάρχει νέα έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εχεις κοιταξει στο κεντρικο μενου για "ενεργοποιηση υποτιτλων"? οπως ειπε και ο kostas_dr.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChloeQueen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ναι κλασσικα..στο μενου προσβασιμοτητα αναφερει κατη μονο για υποτιτλους και ειναι ενεργοποιημενο..αλλα ωσ γνωστον τζιφος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα