cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Παιδια, εχω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν. οι αποκωδικοποιητες MPEG-4, που πολυς κοσμος παιρνει για να βλεπει ψηφιακο σημα, βλεπω οτι σχεδον ολοι εχουν θυρα USB. η θυρα αυτη συνηθως γραφουν οτι ειναι για συνδεση με εξωτερικο δισκο για εγγραφη προγραμματων. ομως η ερωτηση-διευκρινιση που θελω εγω να κανω, ειναι η εξης. οι αποκωδικοποιητες λειτουργουν και σαν MEDIA PLAYERS? δλδ, αν βαλω ενα στικακι με μια ταινια MKV -DTS (η οποιοδηποτε αλλο αρχειο), θα το παιξει?
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Η θύρα usb χρησιμοποιείται, κατά βάση, για την εγγραφή προγραμμάτων σε stick ή εξωτερικό δίσκο. Μπορεί, βέβαια, να λειτουργήσει και ανάποδα αλλά αυτό εξαρτάται, σε μεγάλο βαθμό, από το λογισμικό που φοράει ο αποκωδικοποιητής και τις δυνατότητες που έχει.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 πως διακρινεται αυτο? δλδ πως μπορω να ξερω αν ο αποκωδικοποιητης που θα αγορασω, μπορει: 1 να λειτουργησει σαν media player και 2 να παιζει ολα τα φορμα ηχου και βιντεο..? κι αν εχετε κανενα υποψη σας και μπορειτε να προτεινετε, σας ακουω..!
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζητάς, γιατί ακόμη και οι media players δεν παίζουν όλα τα format που κυκλοφορούν. Θέλει ψάξιμο πολύ αλλά και πάλι ένας αποκωδικοποιητής μπορεί να παίζει κάποια που ενδιαφέρουν εσένα αλλά όχι εκείνα που ενδιαφέρουν εμένα. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μηχάνημα που έχει άλλο προορισμό και όχι εκείνο του mp.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 οκ, το καταλαβαινω. απλα αφου θα γινει, που θα γινει η αγορα αποκωδικοποιητη, καλο θα ηταν να ξεραμε ποια μοντελα, μπορουν να λειτουργησουν και σαν M.P, ωστε να επωφεληθει ο καταναλωτης σε διπλο επιπεδο..!! και τουλαχιστον να παιζουν τα συνηθη φορμα εικονας-ηχου (Avi, mkv, divx, dts, ac3 .....)
makfil Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτές οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από το 2009, τουλάχιστον για την περιοχή της Αττικής, όταν εμφανίστηκε το ψηφιακό σήμα και όλοι ψάχναμε για ένα αποκωδικοποιητή που να έχει τα χαρακτηριστικά ενός mp. Πήρα τότε και εγώ ένα F&U 2205 που φημιζόταν τότε ότι έπαιζε και αρκετά format. Τον έχω ακόμη και λειτουργεί πολύ καλά αλλά αφενός δεν κυκλοφορεί πλέον αφετέρου έχει ξεπεραστεί από πολλούς άλλους οι οποίοι και πάλι δεν μπορούν να υποσχεθούν ότι παίζουν τα πάντα.
nickts1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html Έχω τον "πρόγονό" του, τον micro-hd και παίζει μια χαρά τα φορμάτ που εγώ χρησιμοποιώ (avi mp4 mkv), επίσης διαβάζει κανονικότατα υπότιτλους σε ικανοποιητικό μέγεθος. ΔΕΝ αναπαράγει όμως ήχο dts, μόνο μέσω του optical out αν έχεις εξωτερικά ηχεία-ενισχυτή. Πιθανως στον prime hd να έχει διορθωθεί αυτό
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 οχι δεν εχει διορθωθει ακομα. απο οτι λεει στο Site, δεν παιζει DTS ηχο.! τι στο καλο..... τοσα διαβολομηχανηματακια εχουν βγει, δεν μπορει να μην υπαρχει ενα που να τα κανει αυτα (MPEG-4 + Full Media Player)..! δεν ειναι τοσο δυσκολο....!!! οι τηλεορασεις πως τα εχουν ενσωματωμενα..?
David20 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου με αυτόν: http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html Έχω τον "πρόγονό" του, τον micro-hd και παίζει μια χαρά τα φορμάτ που εγώ χρησιμοποιώ (avi mp4 mkv), επίσης διαβάζει κανονικότατα υπότιτλους σε ικανοποιητικό μέγεθος. ΔΕΝ αναπαράγει όμως ήχο dts, μόνο μέσω του optical out αν έχεις εξωτερικά ηχεία-ενισχυτή. Πιθανως στον prime hd να έχει διορθωθεί αυτό Παρεπιπτοντως αυτον εχω βαλει στο ματι να αγορασω απο media markt....
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 να βαλω αλλη μια παραμετρο στη συζητηση? μπορει να χρησιμοποιηθει καποιο Android TV Box, για πολλαπλες χρησεις, μεταξυ των οποιων και Mpeg4 αποκωδικοποιηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα