tmgiorgio24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλημέρα στην παρέα .έχω ένα pc hp που δεν μπαίνει με τπτ στο internet.έχω κάνει εγκατάσταση τους οδηγούς της κάρτας δικτύου atheros ar8152 ,αλλά όταν το συνδεω στο router βγάζει μήνυμα το τοπικό δίκτυο δεν έχει ρυθμίσεις,κάτι τέτοιο. 2 laptop που έχω δοκιμάσει μπαίνουν με καλώδιο κανονικά άμα τα κουμπωσω στο router άρα το router δουλειει Κανονικά.το pc έσβησα ξαναπερασα οδηγούς κ παλιότερα εκδόσεις ,έκανα επανεκινησεις έκλεισα το firewall ,αλλά πάλι τπτ τι μπορεί να φταίει ,windows 7 έχει πάνω.την κάρτα την δοκίμασα κ να παίρνει αυτόματα ip k χειροκίνητα αλλά πάλι τπτ.
rfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για ποσταρε το "κατι τετοιο" μηνυμα που σου βγαζει εδω. Παρε screenshot.
tmgiorgio24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για ποσταρε το "κατι τετοιο" μηνυμα που σου βγαζει εδω. Παρε screenshot. Ο προσαρμογέας "Τοπική σύνδεση" δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IP αυτο μου βγαζει
tmgiorgio24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Για δες αν τις εχεις στο αυτοματο. sto αυτοματο ειναι
rfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Απο cmd rije τις παρακατω εντολες και κανε επανεκινηση netsh int ip reset c:\resetlog.txt netsh winsock reset catalog
tmgiorgio24 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εκανα επαναφορα εργοστασιακον ρυθμισεων γιατι με εσπασε τα νευρα ςυχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα