Προς το περιεχόμενο

Extra Fan για HYPER 212 EVO

kraken92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

είναι συμαντικοί για μένα ακόμα και αυτοί οι 2-3 βαθμοί + οτι μιλάμε για πολύ υψηλή θερμοκρασία δωματίου...αν και πιστεύω οτί θα είναι παραπάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εχεις αμενιστηρα πισω που βγαζει ειναι το ιδιο πραγμα. Σαν pull στη ψυκτρα δουλευει και αυτος. Απλα δεν ειναι κολλημενος πανω αλλα απεχει μερικα εκατοστα.

Επειδή πολύ απλα δεν έχει διαφορα σε τεμπ οπως σου ειπαν να μου ελεγες σε καμια θηριο noctua η σαν δικια μου την silver arrow θα σου ελεγα ναι...

• Like 1

Επειδή πολύ απλα δεν έχει διαφορα σε τεμπ οπως σου ειπαν να μου ελεγες σε καμια θηριο noctua η σαν δικια μου την silver arrow θα σου ελεγα ναι...

Μπάαα... :-(

Απλά "κρατιέται" κάπως καλύτερα.

post-64279-0-96330800-1403880356_thumb.jpg

Δεν θα εχεις μεγάλη διαφορά που να αξίζει τα λεφτά που θα επενδύσεις. Το πολυ 2-3 c και πολλά λεω.

Καντους 1,2-1,6 και εισαι μεσα. :)

Στα ορια του στατιστικου λαθους ειναι και κριμα τα 6-10 ευρω παραπανω...

:P :P :P

Η αλήθεια είναι ότι θα χάσεις τα όποια λεφτά σου, για να αφαιρέσεις 1-2 βαθμούς, και να προσθέσεις θόρυβο. Τώρα αν σε καίει να το δοκιμάσεις, βάλτο. Τι επεξεργαστή έχεις; Τι θερμοκρασίες έχεις; Έχεις κάνει OC; Μήπως  είσαι σε stock συχνότητες, έχεις το voltage στο auto και σου δίνει πολλά volt ενώ δεν τα χρειάζεσαι;

Μπάαα...  :-(

Απλά "κρατιέται" κάπως καλύτερα.

attachicon.gif 20140627_174207.jpg

Νομίζω ο φίλος μιλάει για dual-tower όπως Silver-Arrow και τα γομάρια της Noctua (D14/15) όπου εκεί έχει αποτελέσματα ο δεύτερος ανεμιστήρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...