gigisoni Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οι τράπεζες τα έδιναν; Την δουλειά τους έκαναν, έβαλαν καμιά θηλιά στο λαιμό του πατέρα σου να πάρει κάρτες με το ζόρι; 2
Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Παιδια δωστε κανα τιπ μη με πιασουν κοτσο γιατι δε τα πολυκατεχω. Εθνικη ειναι η τραπεζα. Τους πηρα τηλ μουπαν να παω απο κοντα αλλα απτο τηλεφωνο ηταν πολυ ανετοι οτι "ελα απο δω και θα τα βρουμε ολα μην ανχωνεσαι". Μουπε και σαν μια λυση νεο δανειο. Αυτο ειναι παγιδα? YΠαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να μειωθει το ποσο της δοσης αλλα να μη πληρωσω παραπανω στο τελος;
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Γενικα στη τελική παραπάνω θα πληρώσεις πάντως. Πιστευω αν το επιμηκύνεις θα ειναι καλυτερα. Βαλτα κατω και ρωτα και γνώστες.
Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια δε φταιει ουτε αυτος που πηρε το δανειο ουτε αυτος που το δωσε. Αν εγω επερνα μισθο 1.300 ευρω εδω και καμια 10ετια και εβαλα 500 ευρω δανειο και τωρα ο εργοδοτης μου τα 1.300 μουτακανε 700 ποιος φταιει; Παρακληση ομως μη κανουμε γενικη συζητηση επειδη με καιει το θεμα αν μπορει καποιος και ξερει ας μας δωσει τα φωτα του.
gigisoni Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια δε φταιει ουτε αυτος που πηρε το δανειο ουτε αυτος που το δωσε. Αν εγω επερνα μισθο 1.300 ευρω εδω και καμια 10ετια και εβαλα 500 ευρω δανειο και τωρα ο εργοδοτης μου τα 1.300 μουτακανε 700 ποιος φταιει; Παρακληση ομως μη κανουμε γενικη συζητηση επειδη με καιει το θεμα αν μπορει καποιος και ξερει ας μας δωσει τα φωτα του. Μα δεν σου απαντήθηκε η ερώτηση; Θα πληρώνεις λιγότερα τον μήνα για περισσότερο χρόνο και στο τέλος θα έχεις δώσει περισσότερα. Να μειωθεί το ποσό της δόσης χωρίς να πληρώσεις παραπάνω, μόνο αν το πας δικαστικά και μετά από χρόνια η υπόθεση. Αλλιώς δεν γίνεται.
Hamurabi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καπου διαβασα και για μειωση τοκων με ρυθμιση δανειου. Γιαυτο ρωταω μηπως καποιος ξερει ή εχει ακουσει κατι. Η περιπτωση εφαπαξ καταβολης ολου του ποσου με σοβαρη εκπτωση ισχυει;
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Οι τράπεζες τα έδιναν; Την δουλειά τους έκαναν, έβαλαν καμιά θηλιά στο λαιμό του πατέρα σου να πάρει κάρτες με το ζόρι; οχι φυσικα μετα ομως δεν της χαλασε που εφαγαν πιστολι
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ε ναι, πήγαινε ο κάθε κακομοίρης και έπαιρνε δάνειο για την κάθε μαλακία που κατέβαζε η κεφάλα του, τώρα δυσκολέψαν τα πράγματα και έχουνε απαίτηση να γίνει και κούρεμα. Λογικότατο μου φαίνεται. και οι υπόλοιποι δηλαδή που είμασταν εντάξει και απλώναμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάναμε τι είμαστε? και μη μου πείτε ότι λέω βλακείες και μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, διότι μπορεί να μην γνωρίζω τον καθένα προσωπικά εδώ μέσα αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου. και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως τα περιγράφω. έχει ο άλλος πχ 15000 διαθεσιμα για να πάρει αυτοκίνητο, δεν αγοράζει ένα των 15 αλλά ζητάει δάνειο για να πάρει ένα των 30. έχει διαθέσιμα 100K για σπίτι, δε θα πάρει/φτιάξει σπίτι των 100, θα πάρει δάνειο για να αποκτήσει σπίτι των 200. (πραγματικό παράδειγμα γνωστού) δεν έχει ο άλλος βρακί να φορέσει, παίρνει δάνειο για να πάρει νέα LCD. τώρα που οι τράπεζες ζητάνε τα λεφτά τους είναι κλέφτες. τους αλήτες, μας παίρνουν τα σπίτια , τα αυτοκίνητα... αυτά που ποτέ δεν έπρεπε να είχαν κάποιοι. Φιλε, επαιρνε ο αλλος στεγαστικο για να παρει σπιτι και να μη πληρωνει ενοικιο, ή να πληρωνει τις δοσεις αντι ενοικιου. Ειχε εναν Α μισθο. Μετα τις μειωσεις ο μισθος πετσοκοφτηκε. Πρεπει λοιπον να χασει το σπιτι του για τα λαθη αλλων? Πρεπει να πεταγονται οικογενειες στο δρομο λογω των ληστρικων επιτοκιων? Τα δε σπιτια εχουν χασει πια τη μιση και βαλε αξια τους. Επαιρνες 100.000 δανειο, με τους τοκους χρωστας πχ. 170000 σε 25 χρονια. Τωρα σου λενε "ελα να μειωσουμε η δοση σου με παραταση αποπληρωμης, θα κανει 35 χρονια και θα πληρωσεις 250000"... Στο μεταξυ το σπιτι σου πλεον δε κανει 100 αλλα 50 χιλιαδες! Ποσο λογικα τα βλεπεις αυτα? Εχε υποψη σου τελος οτι οι τραπεζες εχουν ανακεφαλαιωθει, σε αυτες πηγαν τα λεφτα που μας βουτηξε το κρατος. Αρα μη τις κλαις, ουτε να λες οτι "απλα ζητανε τα λεφτα τους". Παιδια δωστε κανα τιπ μη με πιασουν κοτσο γιατι δε τα πολυκατεχω. Εθνικη ειναι η τραπεζα. Τους πηρα τηλ μουπαν να παω απο κοντα αλλα απτο τηλεφωνο ηταν πολυ ανετοι οτι "ελα απο δω και θα τα βρουμε ολα μην ανχωνεσαι". Μουπε και σαν μια λυση νεο δανειο. Αυτο ειναι παγιδα? YΠαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να μειωθει το ποσο της δοσης αλλα να μη πληρωσω παραπανω στο τελος; Οχι, αυτο αν γινει σημαινει κουρεμα.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 παιδια καλησπερα. εστω οτι δουλευω στο δημοσιο και εχω ενα καταναλωτικο δανειο με το οποιο αγορασα αυτοκινητο. εφοσον πλεον η γυναικα μου ειναι ανεργη,ο μισθος μου εχει φτασει στον πατο και εχω αποκτησει και ενα τσουρμο παιδια.... εχω δικαιωμα να πω στην τραπεζα δε μπορω να πληρωνω αλλο και παρτε μου το αμαξι το οποιο αγορασα με το δανειο; ή και καλα ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω το δανειο;
GreyHorse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 παιδια καλησπερα. εστω οτι δουλευω στο δημοσιο και εχω ενα καταναλωτικο δανειο με το οποιο αγορασα αυτοκινητο. εφοσον πλεον η γυναικα μου ειναι ανεργη,ο μισθος μου εχει φτασει στον πατο και εχω αποκτησει και ενα τσουρμο παιδια.... εχω δικαιωμα να πω στην τραπεζα δε μπορω να πληρωνω αλλο και παρτε μου το αμαξι το οποιο αγορασα με το δανειο; ή και καλα ειμαι υποχρεωμενος να πληρωνω το δανειο; Να τους πεις να πάρουν το αμάξι αμφιβάλλω, που σίγουρα έχει χάσει τουλάχιστον το 60% της αρχικής του αξίας.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 εφοσον λοιπον αδυνατεις να πληρωσεις και δεν εχεις και κατι στο ονομα σου τι αλλο μπορουν να απαιτησουν απο σενα?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Σαφώς και δεν μπορείς να πεις δεν εχω δεν πληρώνω, τα χρέη προς τις τράπεζες δεν παραγράφονται έτσι εύκολα, ο μόνος τρόπος είναι να η δικαστική οδός
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 δηλαδη εφοσον πηρες ενα δανειο για ενα αυτοκινητ και μετα για τους λογους που προανεφερα δε μπορεις πια να πληρωσεις δεν μπορει να κλεισει το ολο θεμα με την τραπεζα να σου περνει πισω το αμαξι? ολα αυτα τα κατασχεμενα αυτοκινητα στις τραπεζες ετσι δεν γυρνανε σε αυτες?
DrLo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Να τους πεις να πάρουν το αμάξι αμφιβάλλω, που σίγουρα έχει χάσει τουλάχιστον το 60% της αρχικής του αξίας. και θα σου "σβήσουν" ένα 20% του χρέους ... και θα έχεις να πληρώνεις το άλλο 80%. Το ότι θα πάρουν το αμάξι δε σημαίνει ότι μηδενίζεται το χρέος ... δε μιλάμε για αμερικάνικο στεγαστικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα