Hamurabi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.εχω ενα καταναλωτικο δανειο για αγορα αυτοκινητου 5 χρονια με 400 ευρω το μηνα. Εχω φαει τα 3,5 χρονια και μενει αλλο 1,5. Το θεμα ειναι οτι ο μισθος επαισε 30% κατω και ψιλοζοριζομαι τωρα. Αν παω στη τραπεζα υπαρχει δυνατοτητα να μειωθει η δοση και να αυξηθει ο αριθμος τους;
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ναι γενικά γίνεται... εχω γνωστό που το έκανε με στεγαστικό... Γιαιτ να μη γίνει και με καταναλωτικό;
Galatea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μπορείς να ζητήσεις ρύθμιση, την οποία θα τη συζητήσεις και με τον υπάλληλο για να βρείτε κάποια λύση και η οποία θα περάσει από έγκριση!
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.εχω ενα καταναλωτικο δανειο για αγορα αυτοκινητου 5 χρονια με 400 ευρω το μηνα. Εχω φαει τα 3,5 χρονια και μενει αλλο 1,5. Το θεμα ειναι οτι ο μισθος επαισε 30% κατω και ψιλοζοριζομαι τωρα. Αν παω στη τραπεζα υπαρχει δυνατοτητα να μειωθει η δοση και να αυξηθει ο αριθμος τους; Οι τράπεζες είναι πολύ ελαστικές πλέον (ό,τι έχετε ευχαρίστηση σχεδόν ) οπότε αν δουν πως θέλεις αλλά δεν μπορείς θα σου κατεβάσουν τη δόση πιστεύω. Δε θέλουν ούτε σπίτια, ούτε αυτοκίνητα πλέον γιατί δεν μπορούν να τα πουλήσουν, τα λεφτά από τις δόσεις θέλουν!
keravnos21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και επισης να ξερεις ότι αν αυξησεις τις δοσεις θα αυξηθουν και οι τοκοι ..... 1
iordanis77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.εχω ενα καταναλωτικο δανειο για αγορα αυτοκινητου 5 χρονια με 400 ευρω το μηνα. Εχω φαει τα 3,5 χρονια και μενει αλλο 1,5. Το θεμα ειναι οτι ο μισθος επαισε 30% κατω και ψιλοζοριζομαι τωρα. Αν παω στη τραπεζα υπαρχει δυνατοτητα να μειωθει η δοση και να αυξηθει ο αριθμος τους; Γνωριζεις ομως οτι ετσι θα αυξηθει το συνολικο ποσο που θα πληρωσεις? ΕDIT Με προλαβε ο κεραυνος
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 θα στο μειωσουν αλλα θα πληρωσεις αλλους χ μηνες με τους τοκους τους... για να στο μειωσουν επειδη επεσε ο μισθος χωρις να γινει επιμηκυνση αποπληρωμη χρεους και μειωση επιτοκιου νομιζω μονο μεσω δικαστηριου. ρωτα https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CF%89%CE%BD
qsis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 αν το κάνεις μέσω δικαστηρίου παίζει να μην σε ξαναδανείσει ποτέ κανείς όσο αναπνέεις το έχει κάνει πάντως φίλος μου για στεγαστικό
iordanis77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Aκουμε που και που για μεμονωμενες περιπτωσεις που εγινε κουρεμα... Ολοι οι υπολοιποι τι ειμαστε, μουλοι?
keravnos21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κουρεματα ναι εχουν κανει δικαστηρια σε περιπτώσεις δανειων αλλα είναι ελαχιστα και πρεπει να αποδειξεις μεχρι αηδιας όμως ότι δεν εχεις περουσιακα στοιχεια, εχεις καποια σοβαρη παθηση και ζεις με καμια συνταξη των 300 ευρω , εισαι πολύτεκνος κλπ.
iordanis77 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κουρεματα ναι εχουν κανει δικαστηρια σε περιπτώσεις δανειων αλλα είναι ελαχιστα και πρεπει να αποδειξεις μεχρι αηδιας όμως ότι δεν εχεις περουσιακα στοιχεια, εχεις καποια σοβαρη παθηση και ζεις με καμια συνταξη των 300 ευρω , εισαι πολύτεκνος κλπ. Οι περισσοτεροι ειναι ετσι πλεον. Αλλα φαινεται οτι δεν εχουν να πληρωνουν δικηγορους.
yinq Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Aκουμε που και που για μεμονωμενες περιπτωσεις που εγινε κουρεμα... Ολοι οι υπολοιποι τι ειμαστε, μουλοι? ε ναι, πήγαινε ο κάθε κακομοίρης και έπαιρνε δάνειο για την κάθε μαλακία που κατέβαζε η κεφάλα του, τώρα δυσκολέψαν τα πράγματα και έχουνε απαίτηση να γίνει και κούρεμα. Λογικότατο μου φαίνεται. και οι υπόλοιποι δηλαδή που είμασταν εντάξει και απλώναμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάναμε τι είμαστε? και μη μου πείτε ότι λέω βλακείες και μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, διότι μπορεί να μην γνωρίζω τον καθένα προσωπικά εδώ μέσα αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου. και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως τα περιγράφω. έχει ο άλλος πχ 15000 διαθεσιμα για να πάρει αυτοκίνητο, δεν αγοράζει ένα των 15 αλλά ζητάει δάνειο για να πάρει ένα των 30. έχει διαθέσιμα 100K για σπίτι, δε θα πάρει/φτιάξει σπίτι των 100, θα πάρει δάνειο για να αποκτήσει σπίτι των 200. (πραγματικό παράδειγμα γνωστού) δεν έχει ο άλλος βρακί να φορέσει, παίρνει δάνειο για να πάρει νέα LCD. τώρα που οι τράπεζες ζητάνε τα λεφτά τους είναι κλέφτες. τους αλήτες, μας παίρνουν τα σπίτια , τα αυτοκίνητα... αυτά που ποτέ δεν έπρεπε να είχαν κάποιοι. 2
ParhsG Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ισχύει αυτό ε ναι, πήγαινε ο κάθε κακομοίρης και έπαιρνε δάνειο για την κάθε μαλακία που κατέβαζε η κεφάλα του, τώρα δυσκολέψαν τα πράγματα και έχουνε απαίτηση να γίνει και κούρεμα. Λογικότατο μου φαίνεται. και οι υπόλοιποι δηλαδή που είμασταν εντάξει και απλώναμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάναμε τι είμαστε? και μη μου πείτε ότι λέω βλακείες και μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, διότι μπορεί να μην γνωρίζω τον καθένα προσωπικά εδώ μέσα αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου. και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως τα περιγράφω. έχει ο άλλος πχ 15000 διαθεσιμα για να πάρει αυτοκίνητο, δεν αγοράζει ένα των 15 αλλά ζητάει δάνειο για να πάρει ένα των 30. έχει διαθέσιμα 100K για σπίτι, δε θα πάρει/φτιάξει σπίτι των 100, θα πάρει δάνειο για να αποκτήσει σπίτι των 200. (πραγματικό παράδειγμα γνωστού) δεν έχει ο άλλος βρακί να φορέσει, παίρνει δάνειο για να πάρει νέα LCD. τώρα που οι τράπεζες ζητάνε τα λεφτά τους είναι κλέφτες. τους αλήτες, μας παίρνουν τα σπίτια , τα αυτοκίνητα... αυτά που ποτέ δεν έπρεπε να είχαν κάποιοι. Και εγώ αυτο πιστεύω αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό. Γιατι θεωρείται έλλειψη θάρρους οτι φοβάσαι κτλ. Πάντως υπήρχαν πολλα λεφτά παλαιά και δε σκεφτονταν (σχεδον κανεις) οτι δε θα συνεχιστεί αυτο για πάντα. Πχ ξέρω άτομα σε δημόσιο που παίρναν 5.000 και επειδη δε καναν τιποτα με τις αλλαγες τους βαλαν σε αλλη θεση με 700. Και συγγενής μου ηταν στο δημόσιο και ηταν αναπηρος(ψεματα) και δεν εκανε τιποτα απολυτως .Οταν πέφτεις τοσο πολυ και εχεις δανεια την εβαψες
Anorymous Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ε ναι, πήγαινε ο κάθε κακομοίρης και έπαιρνε δάνειο για την κάθε μαλακία που κατέβαζε η κεφάλα του, τώρα δυσκολέψαν τα πράγματα και έχουνε απαίτηση να γίνει και κούρεμα. Λογικότατο μου φαίνεται. και οι υπόλοιποι δηλαδή που είμασταν εντάξει και απλώναμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάναμε τι είμαστε? και μη μου πείτε ότι λέω βλακείες και μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε, διότι μπορεί να μην γνωρίζω τον καθένα προσωπικά εδώ μέσα αλλά βλέπω τι γίνεται γύρω μου. και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως τα περιγράφω. έχει ο άλλος πχ 15000 διαθεσιμα για να πάρει αυτοκίνητο, δεν αγοράζει ένα των 15 αλλά ζητάει δάνειο για να πάρει ένα των 30. έχει διαθέσιμα 100K για σπίτι, δε θα πάρει/φτιάξει σπίτι των 100, θα πάρει δάνειο για να αποκτήσει σπίτι των 200. (πραγματικό παράδειγμα γνωστού) δεν έχει ο άλλος βρακί να φορέσει, παίρνει δάνειο για να πάρει νέα LCD. τώρα που οι τράπεζες ζητάνε τα λεφτά τους είναι κλέφτες. τους αλήτες, μας παίρνουν τα σπίτια , τα αυτοκίνητα... αυτά που ποτέ δεν έπρεπε να είχαν κάποιοι. οι τραπεζες τα εδιναν τα λεφτα φιλε ο πατερας μου ηταν στο τηρεσια και του εβγαζαν πιστωτικες στο χαλαρο χωρις κανενα περουσιακο στοιχειο. Για το φιλο να κοιταξει να μπει η στο νομο κατσελη η να τα βρει με την τραπεζα αλλα προσοχη μην υπογραψει νεα συμβαση αλλα να τροποποιηση την παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα