voltmod Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του στο Google I/O, η LG ανακοίνωσε τις προδιαγραφές του νέου της smartwatch, G Watch, το οποίο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android Wear.Το LG G Watch βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 400 SoC με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz και διαθέτει 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS με διαγώνιο 1.65 ίντσες που υποστηρίζει ανάλυση 280 x 280 pixels. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 400mAh και υποστηρίζει λειτουργία Always-On. Είναι αδιάβροχο (όπως και το Gear Live της Samsung έως 1 μέτρο βάθος για 30 περίπου λεπτά) και απρόσβλητο από τη σκόνη αφού καλύπτει τις προδιαγραφές IP67. Διαθέτει Bluetooth 4.0. Οι διαστάσεις του είναι 37.9 x 46.5 x 9.95 χιλιοστά και το βάρος του είναι 63 γραμμάρια. Χρησιμοποιεί standard λουράκι 22mm που αλλάζει και θα κυκλοφορήσει σε White Gold και Black Titan. Site: LG Ενημέρωση: Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της LG Hellas, η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στο πρώτο «κύμα» των χωρών όπου θα διατίθεται το G Watch. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2014 από voltmod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagelisDer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οοοοοχιι δεν θα αφήσω εγώ το ρολεξ μου που ταιριάζει και με το κοστούμι μου το Αρμάνι για αυτό εδώ το τζι τζι πως το λένε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οοοοοχιι δεν θα αφήσω εγώ το ρολεξ μου που ταιριάζει και με το κοστούμι μου το Αρμάνι για αυτό εδώ το τζι τζι πως το λένε. ελτζι τζι καλα αυτα εδω απο εμφανιση δεν λενε τιποτα, μοιαζει πολυ με εκεινο που μπορουσες να κανει με ενα ipod nano και ενα λουρακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
didakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ντaξ άπατο θα πάει. Που πας μωρή κακομοίρα LG χωρίς να έχεις βάλει τουλάχιστον οθόνη ανάλυσης 1080p;PS: don't feed the trolls pixel lovers xD 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros8 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Νομίζω πως αν η apple βγάλει ορολογιον με ανάλυση 280χ280 τοτε όλοι θα λέμε: πωπωπωπω δες χρώματα, ανάλυση, πιξελς και αλλα. Ειμαστε αχόρταγοι..... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Νομίζω πως αν η apple βγάλει ορολογιον με ανάλυση 280χ280 τοτε όλοι θα λέμε: πωπωπωπω δες χρώματα, ανάλυση, πιξελς και αλλα. Ειμαστε αχόρταγοι..... Sent from my iPhone using Insomnia Το θέμα μας δεν είναι μόνο τα τεχνικά specs, η ανάλυση κλπ αλλά η χρηστικότητα. Και αυτή τη στιγμή το Android wear τα κάνει όλα να φαίνονται ίδια. Είμαστε ακόμη στο πρώτο στάδιο οπότε δεν τα κρίνω πολύ αυστηρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Που είναι το Μοτορολάκι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τελικά όλοι τους θέλουν να μας φορέσουν βραχιολάκια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εντάξει τέρμα άσχημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos241 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 I don't get it... ιδιο με της Samsung ειναι αλλα σε αλλα χρωματακια? Μεχρι στιγμης η Motorola με εχει εντυπωσιασει με το δικο της smartwatch. (Η Samsung τα φτιαχνει σαν να ειναι καραμελες) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Α, να ένα smart watch που δεν το λένε 'smart' ... YEAAA, INNOVATION, BITCH! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Οοοοοταν τα "ρολόγια" αυτά, φτάσουν σε προδιαγραφές αυτό που φοράω http://www.ablogtowatch.com/wp-content/uploads/2011/09/Casio-Protrek-PRW-5000Y-11.jpg[\img] Τότε ίσως πάρω. ως τότε, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ενημέρωση: Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της LG Hellas, η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στο πρώτο «κύμα» των χωρών όπου θα διατίθεται το G Watch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πλατεία Κάνιγγος το πιο φθηνό ρολόι σου λέει την ώρα για δύο χρόνια χωρίς να θέλει αλλαγή η μπαταρία και είναι και αδιάβροχο. Δεν είμαι κατά της τεχνολογίας, αλλά ας έχουμε και κρίση, Αυτό το πράγμα δεν είναι ρολόι. Βασικά δεν είναι τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα